Komentari na vest

Pet strela ka Srbiji ili će Tite naljutiti naciju nevoljenim sinom

d

deki maky

pre preko 1 godinu

Vini ce da polomi kicmu Pavovicu.! Neymar ima da Gudelja i velju natera na crveni. I kada sve to bude ,ima da se nadavaju golova. Jesus moze da bude igrac meca,nema ko da ga cuva,a bice u sansama kao nikad. Sve sem ubedljivog trijumfa od 3 i vise u korist Brazila je uspeh. Srbija ima sansu sa Kameruncima i Svacarcima,ovaj Brazil je veca liga.
V

Vartolu

pre preko 1 godinu

Ne zna ko je Piksi, a Neimaru se tresu gace od straha
D

Doq

pre preko 1 godinu

Piksi je čovek za domaću upotrebu, realno nije nigde ništa napravio van Srbije, ako ne računamo Japan. Dakle normalno je da Brazilac nema pojma ko je Piksi.
T

TerzajaKokezajaSnajperSlusalica

pre preko 1 godinu

Samo da vidim prva tri napada po krilu to me zanima i nista vise ako ih tu iseku onda moze da se igra. 🙂
g

gost.....

pre preko 1 godinu

Zemo pises u prazno i pominjes igrace koji su naj bolji u Brazila bolje prebaci se na Svicu,jer oni imaju 3 boda pozzzz
G

Gost997

pre preko 1 godinu

Zar mi da se plasimo Nejmara koji vec 2 sezone ne igra nista, Ricarlisona koji je 3 opcija u napadu u Totenhemu, Vinisijusa koji samo zna da trci napred, Rafinja koji igra u liga evropa timu, o bekovima da ne pricam, kojo Sandro koji Danilo, zaboravili sta je ozbiljan fudbal, od Brazila je ostalo samo ime, a mi smo daleko po svemu trenutno od nekih ranijih godina. Kvota je preko 7, valja iskoristiti to
m

milutin 15

pre preko 1 godinu

šta sve ovde nećeš pročitati,Vinisijus paklen igrač,pola golova Benzeme oz zaslužan
g

gost....

pre preko 1 godinu

Prejaki Brazilci na svim pozicijama, a plus imaju skoro ovakav tim na klupi pozzzz
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Najvise plasi to sto se Nejmar izgleda uozbiljio i posvetio fudbalu. Koliko god da je lud, on je realno klasa nad klasama. On i Vinisijus su glavna opasnost, mora se na njih posebno paziti. Ovo ostalo je precenjeno, bar vecina. Danilo, Aleks Sandro, Tijago Silva koji je vec u penziji, protiv njih se moze igrati apsolutnoo. Lukas Paketa? Za njega su i Tadic i SMS igracine. I u spicu najveci cirkusant od igraca, Risarlison, uvjeren sam da bar 20 reprezentacija na ovom SP ima boljeg napadaca. Sve u svemu, samo da se ne prepadnemo i imamo sansu.
G

Gostih

pre preko 1 godinu

nemoj da se lozimo treba biti realan.

бартендер

pre preko 1 godinu

Не може нико да нам забрани да се ложимо, вјерујем и момке и Пиксија, бар неки Х да извучемо, али реално ја не видим на коју фору ће ови наши штопери да зауставе ову њохову четворку горе. Ако Пикси изађе са три позади а хоће, Родриго и Винисијус имају писту испред себе, само немојте да ми кажете како ће Павловић и Миленковић да их уштопују. Храбро и нек’ нам је бог у помоћи!
N

Nemanja Marinkovic91

pre preko 1 godinu

Ne mozes ni znatu kad iz Brazila nisi mrdnu, celu karijeru proveo kao osrednjini igrac ponosrednjim Brazilskim timovima. Nadam se da ce ti Oiksi dati sada dovoljno razloga sa ga pamtia dok si ziv !
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Арабија, Јапан па и Канад
u

urke95

pre preko 1 godinu

Srbija ce pobediti golovima Baste i Baneta Ivanovica
A

Aranđel

pre preko 1 godinu

Dva zadnja vezna?
s

senseimaster

pre preko 1 godinu

Ne zna ko je Piksi....ali zato mi svi znamo ko je tite,niko nije čuo za njega dok nije postao selektor a i sad nemamo pojma ko je taj čovek uopšte....
G

Guenon

pre preko 1 godinu

Ne treba biti gord i prepotentan, vec srcan, jak i brz, i onda ce biti svejedno da li cemo izgubiti sa pet razlike, ili dobiti bilo kojom razlikom. Srce na teren, dajte sve od sebe, a sta ce biti Bog Sveti zna.
G

Gost0172

pre preko 1 godinu

Zasto Rišarlison i zašto pise Fabinho kada se svigde spominje Paketa.

bojke

pre preko 1 godinu

Ako brazilci stvarno budu igrali bez Bremera koji im je najbolji stoper ove sezone plus poznaje Vlahovica odlicno i jedini bi mogao mitru po snazi da parira, onda je Tite lud i sanse su nam mnogo vece
Ć

Ćopa

pre preko 1 godinu

Jesu jaki ali....NE BIJE BOJ SVETLO ORUŽIJE VEĆ SRCE U JUNAKA.
n

nr7

pre preko 1 godinu

Mnogo su jaki,prebrzi su gore pogotovo. Ali niko ne moze da mi oduzme da verujem... 1:1 i onda Radonjic ulazi 78. minut i kroz sredinu ih pretrcava trojicu i 1:2...Skida dres,dobija zuti karton i pobedjujemo 2:1... Ma tako je breeeee Ajmo Orlovi
J

Junker

pre preko 1 godinu

Ajde realno, prejaki su. Ali pogledaj individualno ove igrace. Danilo i Aleks Sandro kao i ceo Juve jako losi, Silva se uvukao u sivilo Celsija, Markinjos odlican. Paketa sa Lionom kao i ceo tim zbunjen (Lion ima odlican tim, a igra jako lose), Kazemiro vrhunski. Rafinja apsolutno nista nije pokazao u Barsi, dribla, jurca i na kraju corak. Nejmar i Vinisijus ludilo i Risarlison onako. Da su favoriti jesu, da mozemo da iznenadimo mozemo.

Katalonija

pre preko 1 godinu

Sine Paketa igra za West Ham...
Z

ZzzRrr

pre preko 1 godinu

Jaki kao zemlja!
s

shulz

pre preko 1 godinu

Previse su prepotentni, a ne pamtim da su nesto napravili veliko pa od 2002, jos su dozivjeli onu sramotu od Njemaca kod kuce.. a ovamo kao da su osvojili zadnja tri mundijala, ne zna se ko je odbojniji Tite ili neki igrači poput Risarlisona, ispade taj Nejmar u ovom timu jedan od simpaticnijih.. tako da bi ovde pozitivan rezultat bio.. uglavnom samo hrabro momci, Srpska CG je uz vas! Navijace se jako u Pljevljima!!!

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Od 2002 samo jedno polu finale imaju i to na domaci teren velicaju ih bez osnova a ja kazem da je ponovo favorit broj 1 Francuska I da I'ma ponovo ogromne sanse da odbrani titulu.
G

Gostovic 14

pre preko 1 godinu

je l se zna s kim se ukrstamo ako prodjemo grupu? cuo sam da idemo na grupu gde je buduci sampion Uruguay i mnogo jaki Portugal, a to nije dobro nikako. sporcki pozdrav