Dušan Vlahović (©Reuters)
Dušan Vlahović (©Reuters)

Peto kolo samo što nije: Najboljeg prognozzera čeka potpisan dres Dušana Vlahovića

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.04.22. | 09:08

Tipuj tačne rezultate deset mečeva našeg odabira do 14.00 časova i osvoji vredne nagrade

Prognozzeri, peto kolo Mozzartovog potpuno besplatnog takmičenja u pogađanju tačnih rezultata samo što nije počelo, a ovoga puta osim 20.000 dinara u vidu free beta i ostalih vrednih nagrada, možete postati bogatiji za potpisan dres srpskog asa i jednog od najboljih napadača Evrope Dušana Vlahovića. Osvojiće ga onaj ko pogodi tačne rezultate na mečevima Juventus - Inter, Atalanta - Napoli i Partizan - TSC.

Ukoliko budemo imali više učesnika koji pogode tačan rezultat na ova tri meča, prednost će dobiti najbolje plasirani na tabeli 5. runde. Ako niko od vas ne bude precizan na sve tri utakmice, dres će pripasti onome ko pogodi tačne rezultate mečeva Juve - Inter i Partizan - TSC.

Izabrane vesti

Da biste se našli u konkurenciji za za Vlahovićevo fudbalsko ruho, najkasnije do 14.00 kada počinje prvi duel u kolu između Partizana i TSC-a, treba da tipujete tačne rezultate na deset utakmica koje smo odabrali za vas.

Preduslov je da budete registrovani na sajtu mozzartsport.com, a ako već niste, registracija je potpuno besplatna. Nakon nje, pokažite svoje kladilačke sposobnosti i pogađajte rezultate na najboljim mečevima domaćeg i evropskog fudbala koji se igraju u subotu i nedelju.

Subota

14.00: Partizan – TSC

15.30: Frajburg – Bajern

16.00: Barnli – Mančester Siti

16.15: Radnički Niš – Crvena Zvezda

18.30: Dortmund – RB Lajpcig

18.30: Selta – Real Madrid

Nedelja

15.0: Atalanta - Napoli

20.45: Juventus – Inter

20.45: PSŽ – Lorijan

21.00: Barselona – Sevilja

Ukupni nagradni fond Mozzart Prognozzera iznosi 1.556.000 dinara, pobednik svakog od 23. kola dobija 20.000 dinara, a prvoplasirani na rang-listi na kraju takmičenja čak 200.000 dinara u vidu free beta. Nagrade su predviđene i za sve one koji svojim tipovanjem zasluže mesto među najboljih 20 u rundi.

Detaljna pravila igre pogledajte OVDE.

Bodovanje je precizno definisano: Pogođen tačan rezultat sa sobom nosi 50 poena, pogođen ishod 20, pogođen ukupan broj golova 15, a pogođen broj golova jednog tima pet poena. Pritom se poeni ne sabiraju, već se računa pogodak koji nosi najviše bodova.

Poene sa jednog meča koji prethodno odaberete moguće duplirati ili uvećati čak tri puta, tako što ćete iskorisiti DŽOKERE. Džoker za dupliranje poena će vam biti na raspolaganju ukoliko uplatite tiket(e) u vrednosti od 1.000 RSD/16 KM na sajtu mozzartbet.com ili mozzartbet.ba, a onaj za tripliranje ako uplatite 2.000 RSD, odnosno 32 KM.

Prognozzeri, sad je prilika da se domognete Vlahovićevog dresa i napredujete na tabeli generalnog plasmana.

Budi pobednik, tipuj i pokaži da si najbolji!


tagovi

Prognozzer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara