Petorica kandidata za Godinovu zamenu, tu je i Milenković

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.04.19. | 12:04

Jorgandžije na ispitu...

Posle ove neuspešne sezone, Atletiko Madrid će predstojećeg leta biti na velikim iskušenjima. Očekuju se brojne promene, a jedna od najvažnijih biće u srcu odbrane. Bepe Marota je već najavio da je Inter blizu da ozvaniči dogovor s Dijegom Godinom. Iskusni štoper će dakle na Apenine, a Jorgandžijama preostaje da dovedu jednu ili dve zamene na toj poziciji.

Godinu ističe ugovor ovoga leta, a As se zato pozabavio mogućim zamenama za ovog igrača. Lista kandidata madridskog lista ima pet imena. To su Kostas Manolas (Roma) , Ruben Dijas (Benfika), Nikola Milenković (Fjorentina), Joakim Andersen (Sampdorija) i Milan Škrinijar (Inter).

Izabrane vesti

Fokusirajmo se pre svega na Milenkovića koji nam je i najinteresantniji. Njegovo ime se već dugo dovodi u vezu sa Jorgandžijama. On je stara želja Andree Berta, sportskog direktora Atletika. Madriđani su već slali ponudu od 35.000.000, ali je Fjorentina to odbila. As ističe da bi se on savršeno uklopio u sistem Atletika, kao i da Milenković može da igra desnog beka, te da mu je trenutna tržišna vrednost tu oko 35.000.000 evra.

Kod Manolasa se kaže da je vreme da napravi iskorak u karijeri, ali i plati, jer trenutno prima 3.000.000 evra godišnje, kao i da je njegov adut menadžer Mino Rajola. Ruben Dijas iz Benfike se ističe kao možda i favorit, kao dijamant koji treba da se ispolira. Igrače je menadžera Mendeša, a klauzula u Benfici mu je čak 60.000.000 evra. To može da bude problem... Isto važi i za Škrinijara čija se tržišna vrednost kreće tu oko 60.000.000 evra.

Već smo ranije pisali da će Atletiko morati da reformiše poslednju liniju, a o tome možete više da čitate OVDE.

Posebno bi na levom beku moglo da bude zanimljivo, a tu je želja Nikolas Taljafiko. Druga opcija na istom mestu mogao bi da bude levi bek Porta Aleks Teljes

Foto: Reuters


tagovi

Nikola MilenkovićDijego Godin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara