Komentari na vest

Petrić: Bili smo viđeni da izgubimo bodove

c

carte blanche

pre preko 1 godinu

Nije Keln, nije Nica, to je...
а

ађутант

pre preko 1 godinu

Будимо реални, не браним Петрића,али човек је узео врућ кромпир у руке, није вршио селекцију играча, затекао је распад система....Ту и тамо по који мало бољи резултат је само сплет срећних околности.Петрић је између чекића и наковња тј.са разлогом разјарене публике и неспособне управе.Ту су још и менаџери и њихови играчи....Играчи су изгледа заборавили да данас сви играју фудбал...За сопствене неуспехе кривце треба тражити у сопственом дворишту....Не треба заборавити да је Партизан јако скупа играчка...После свега не треба се заносити титулом, већ по сваку цену одржати то друго место које води у квалификације за лигу шампиона.....Има јако добрих играча и у овој нашој лиги, само их треба селектирати....Треба нешто мењати ....Почнимо од лоше управе, ислужених и безвредних играча....Има ли снаге и воље када на југу дође пар хиљада навијача?
B

Baba Vanga

pre preko 1 godinu

Necemo mu ni tepati ja bi voleo samo da mi objasni ovu njegovu formaciju sa tri napadaca Bazdarom,Rikardom i Pavlovicem koji se sudaraju i sto je najgore nemamo tu desetku da gurne zavrsni pas,nema tih lopti kroz sredinu,igra po krilu procitana Dijabate udvojen non stop,sredina pena a ova trojica cekaju loptu masu rukama ko na skolskom!
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Ja kad sam nedavno prokomentarisao (poslije one pobjede nad Kelnom u Njemackoj, a pred revans u Beogradu) kako se dobitna kombinacija ne mjenja, pojedinci su mi nalupali toliko minusa kao da sam rekao pitaj-ti-Boga-sta nenormalno. A sta je razlog danasnjeg poraza? I svih ostalih ispodprosjecnih rezultata u zadnje vrijeme? Pa, upravo to konstantno i totalno nepotrebno pretumbavanje tima. Ja mislim da je covjek poslije one pobjede u Kelnu samo pustio tim da sam igra, bez da im bilo sta vise govori i mjena nego da se oni sami dogovore ko ce koju utakmicu igrati, a koju odmarati, da bi se ovaj tim ladno prosetao kroz ovo prvenstvo i mozda cak i stigao do tog toliko zeljenog prvog mjesta na kraju sezone. Kazem mozda, a ne 100%, naravno. Za razliku od pojedinaca koji nikako ne mogu da razdvoje navijacku ostrascenost i objektivnost, ja uopste ne mislim da Zvezda nema kvalitet za prvo mjesto i da je prva samo zato sto ju neko gura naprijed, a nas kao nazad. Medjutim, covjek kao da misli da nece zasluziti svoju platu ako svaku utakmicu ne napravi neku promjenu, sta li? Ali mu zato Natho koji do prije godinu dana nije mogao da odigra vise od 60 minuta po utakmici, mora biti starter svaku utakmicu, pa cak i one u kojima bi milijardu puta bilo logicnije da se odmara (i on i Rikardo). Jbg, Petric je jednostavno to sto je. Ocigledno odlican psiholog da podigne tim kad padne, ali i nedovoljno dobar trener/strateg da onda iz te situacije izvuce maksimum. Kao sto ga nisam velicao ni poslije prvih par uspjeha, necu ga ni sad pljuvati. Ako mogu u svemu ovome da i dalje vidim nesto pozitivno, to je sto nam bar trener nije vise Stolica. Da nam je on ostao na klupi, iskreno, ne smem ni da zamislim na sta bi tek tad licili. Sto se toga tice, Petric je ipak preporodio ovaj Partizan i na tome mu hvala. Ali za nesto vise i bolje? Trebace bolji trener. I naravno jos par malo boljih igraca.
c

carte blanche

pre preko 1 godinu

Ti si "objektivan" samo kad izgubite i kad te realnost tresne o pod. Kad osvajate bodove direktnom sudijskom pomoci, velicas igru Partizana iz tih susreta i (ne)namerno previdjas ili relativizujes sudijske propuste, kao pre 3 dana protiv TSC-a i pre toga Javora, Cukarickog...Mani nas licemerja.
D

DžoniRS

pre preko 1 godinu

Meni je najjače kad Grobari kao glume neku realnost. Hoćeš da ti kažem zašto je Zvezda bolja i zašto apsolutno zaslužuje da bude prva? Ima dva razloga. Prvi je fudbalski. Zvezda ima veći fond kvalitetnih igrača. Otkad je Milojević došao on je na svakoj utakmici rotirao igrače, i Zvezdina igra nije nijedne sekunde pala. Samim tim što ima toliki raspon igrača, mi možemo da dajemo golove iz prekida, na kontre, iz izgrađene akcije. Sa druge strane, Partizan čim promeni jednog startera ekipa ne funkcioniše više, jer vam je klupa opasno tanka. Samim tim vam je igra jako predvidiva. Kao neki presing igrate, a ustvari samo tučete protivnika a sudija to pušta, onda uzmete loptu i odmah ona ide ili Nathu koji je šalje na Dijabatea ili Rikarda, zavisno ko je u boljoj poziiji, ili preskaču Natha i šalju je svi na nekog od ove dvojice, ali se u svakom slučaju prvo traži Dijabate. I to vam je vaša igra. Kad neko zatvori dobro Dijabatea, po mogućnosti Natha i Rikarda, vi ste nemoćni jer nemate ni plan B, ni igrače koji sa klupe mogu da urade nešto. I to je prosta fudbalska istina. Kad vam plan ne prolazi, onda vam ostaje sreća, koja vas debelo služi ove jeseni, umetnuti elementi u protivničke ekipe, i Srđan Jovanović i drugari, da malo poguraju ili da malo oštete protivnika. I to je nefudbalski razlog koji sam naveo. Zvezda od početka sezone svaku utakmicu igra i pobeđuje na mišiće, protiv vrlo motivisanih protivnika koji naše igrače nemilice tuku, i najčešće to rade bez sankcija. Sa druge strane, ti isti protivnici protiv Partizana igraju ležerno, i greše u odbrani, taktici, ma u svemu greše kad vide moćnu gromadu. I onda se vi šetate ligom i mislite da ste dobri, a ne shvatate da time što vam je u većini utakmica pobeda upisana unapred šteti pre svega vama, vašem timu i igračima, a onda svima ostalima u ligi. Tako da nemojte vi o guranju i poštenju, degutantno je. Svi imamo oči, i ne lažete nas nego sami sebe.
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

@carte blanche Ti si, decko, pijan. Sta sam ja to napisao poslije utakmice sa TSC-om? Mozes da lazes koliko hoces, prijatelju, to samo ide na tvoj obraz. Moji komentari se ne mjenjaju kako vjetar duvne. Milion puta sam se zbog toga posvadjao i sa samim Partizanovim navijacima – pojedine vjerujem da sa svojim komentarima vise zuljam nego takve kao ti – tako da nemoj meni o mjenjanju misljenja, molim te.
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

@DžoniRS Procitaj moj komentar ponovo. Ali ovaj put pokusaj da razumijes sta sam napisao.
G

GostBM

pre preko 1 godinu

Sve je ok.
G

GostSombor

pre preko 1 godinu

Au,pa sa ovakvim zivcima se zivi 130 godina.
G

Gost1234

pre preko 1 godinu

Kakvi ste vi licemeri dok je pobeđivao Keln i igrali dobro bilo je bravo Petriću svaka čast to je pravi Partizan čim se prva utakmica izgubi odma daj ostavku ti nisi za trenera i tako u krug što je normalno da bilo koji klub izgubi ili odigra nerešeno neku utakmicu to je sve normalno u svako prvenstvu osim i našem
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Pobeđivo Keln. Kao Liverpul da je pobeđivao,a svi znamo kako je pobedio Keln, a to nije bilo tečnom igrom.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Ajde da se ne ljubimo!
T

TheNorwegian

pre preko 1 godinu

On hladan kao da ga ništa ne interesuje hehehehe
B

Babeić gorski car Homolja

pre preko 1 godinu

A šta bi vi hteli da radi Petrić? Da skoči pored aut linije da psuje da vređa sudije, i da dobije kartone, e pa Petrić je jedan od najkulturnijih trenera u Srbiji, a što bi se i nervirao, kad i ptice na grani znaju da dok je jedan čovek na vlasti u Srbiju, samo jedan klub mora da osvaja titule, da nije ova evropska takmičenja da pokažu prave vrednosti, i poštenje na koji način osvajaju titule.
S

Sale Kg

pre preko 1 godinu

Možeš misliti kakvo je to vaše evropsko takmičenje kad ste vi otišli dalje i to skoro sa prvog mesta a zgazila vas Sremska Mitrovica, Čuka ali ste je pokrali, TSC ali ste ga pokrali, evo danas Spartak dao sreća kasno gol pa niste imali vremena da smuljate. Liga konfekcija nije evro takmičenje i ništa ne dokazuje, to je smejurija. A vi da niste pokrali nekoliko utakmica i da nema Zvezde bili bi 5. Pre 4 godine ste završili na trećem mestu, 21 bod iza Radničkog Niš. Pretprošle da je bilo pošteno bili bi 5.
D

Dzo Black

pre preko 1 godinu

Ljudi cemu ovakav trener? Sta ce nam ovako ne ambiciozan trener?
1

1945.

pre preko 1 godinu

Ostavka je jedini odgovor tipa prihvatljiv. U utakmicama sa nevečitim titovoblizanačkim rivalom jedini prihvatljiv skor je 28-0-0, sve ostalo je gola nekompetentnost i brodolom.
T

Tost

pre preko 1 godinu

Bili ste vidjeni i u B.Topoli. Karma je to
d

darkobg

pre preko 1 godinu

i ko je sada kriv?
g

gostttt

pre preko 1 godinu

Hahaha pa ti si veci promasaj od onog zvezdinog trenera...
M

Marinjo1

pre preko 1 godinu

Sta se rastrcao ovaj Spartak?
B

Brojgel

pre preko 1 godinu

Ne znam sta jos treba da se desi pa da ova uprava ode.
X

XeXeXe

pre preko 1 godinu

Ne razumem šta se sad zbunio, pa hoće da kaže? Jel mu možda uprava izsugerisala 😅 Umesto da pošteno kaže da su bili kao babe i da ih je ždrebac prestigao pred kraj, on tu muti baru 🤣 Ima i jakni sad na popustu xD
D

Dukin fan

pre preko 1 godinu

Provalija,budžet preko 20 miliona € i očaj od igre i rezultata.Sramota bez kraja
o

ovo je

pre preko 1 godinu

Karma za Backu topolu!
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Kad vec pricas o karmi, pretposavljam da razumijes koncept karme? Sta mislis sta tebe ceka u buducnosti zbog svoje zluradosti danas?
p

posleovoga

pre preko 1 godinu

ode titula gordane
Z

Zar nije..

pre preko 1 godinu

..otišla i pre njega?
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Trebali ste jos proslo kolo da izgubite bodove,a da je regularno sad bi bili na -15,20
l

lololo

pre preko 1 godinu

Sta ti pricas prijatelju😁
v

vidjeniiii

pre preko 1 godinu

proslo kolo al sudija reagovo,to jest nije xD vama cim ne pomognu,gotovo odose bodovi
H

Hesler

pre preko 1 godinu

Vrati se bre na tenis i uživaj a Stanoje da se vrati da istera ove strance što igraju za po 600000 i da napravi atmosferu u ekipi i da igrači ginu za boje kluba!!! Čovek igra u rombu, bez krila??? Pa uči se bre na nekom drugom a ne na PARTIZANU. Izvršio si dve izmene a Natho igra celu i najveći je majstor po tebi a mi u sve većem minusu. STANOJEVIĆ je doktor fudbala za Petrića. Sportski pozdrav!!!
s

samroje

pre preko 1 godinu

ti li si ?
g

gak

pre preko 1 godinu

Nadho,ispusena mustikla. Starac Foco haha
P

PFC

pre preko 1 godinu

O S T A V K A Care, to nam svima KAZI!!!