Komentari na vest

Petrić: Mnogo je nervoznih oko nas, ako treba neko da bude krivac – ja sam

5

56789

pre oko 1 godinu

TRAORE je dobio KELN i proso grupu nije FEJSA bez njega duva na sve strame
L

Laki komadi i

pre oko 1 godinu

OKREĆEMO SE DOMAĆEM PRVENSTVU!!!!!!
T

Trener

pre oko 1 godinu

Petric je covek na mestu , jedina mana je sto ne ulazi u odabir igraca , a iskreno treba nam puno od zadnje linije sve do napadaca , i da najvaznija stvar za upravu kupite nekog platite igraca !!!
1

1122334455

pre oko 1 godinu

A oni pre par dana nešto kalkulisali oko datuma derbija da im ne remeti planove.U mislima već prošli dalje.
P

Pameti..

pre oko 1 godinu

Ovaj Petrić posle svake tekme sve zna, i sve je rekao šta će biti, samo obim rapaljima u svlačionici nije ništa rekao! Ili nije znao šta da im kaže..
e

e pa

pre oko 1 godinu

Petric je faca i Mislim da je on dobar Trener ocigledno igraci to iskoristavaju, kod stanoja bi prosli Ali na duge Staze uvuko bi njegovu nervozu na igrace. v i v da ne pricam o sut karti. Mozda je ilic najbolje resenje sa petricem zajedno. Ovako U hramu da igras to je za mene izgledalo nestvarno
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Gospodin Petric je po nekim reakcijama flegma e sad ocigledno je Partizanu potreban bolji trener.Mada meni je Mister kao covek simpatican.
0

015

pre oko 1 godinu

Steta sto Zeka i Miljkon nisu ostali i jos ovaj Kolorado i cirkus bi bio potpun.
Z

Zato što

pre oko 1 godinu

Marković, saničanin, fejsa nemogu igrati ni beton ligu Petriću. Bio sam na meču muka mi je. Uvijek sam te podržavao, ali ovo je horor. Zašto je ne igra Traore, on je za fejsu Kante veruj mi. Neznam šta reći, da ste prošli, pa ispali od vest hema, pa svaka čast. Ali ovo je blamaža, a koliko ljudi je došlo da vas podrži. Moraš praviti rez, ovo ne liči ni našta!
G

GostSombor

pre oko 1 godinu

Petrici je gospodin covek.Da su svi kao on nebi bilo ovolike mrznje.Ipak je to samo sport,ali neko ti shvata na drugaciji nacin.Jbg.nismo svi isti.
n

navijac123

pre oko 1 godinu

Ja razumem da nema kvaliteta tehnickog taktickog to nam je realnost . Ali ne razumem da u tim momcima ne postoji zelja za borbom i nadmetanjem to mi nikako ne ide u glavu . A kao klub ne razumem da nema sportskog motiva da se pravi rezultat da se ide napred ..
G

GostZL

pre oko 1 godinu

Ma ovo sve bre samo najuriti... Vučelić, Vazura koji su oni rukovodioci... Njima je Partizan zadnja rupa na svirali... A Petrić, njihova marioneta... Nikad više Partizan neće biti ono što je bio... Sve je ovo politika i ništa drugo...
t

tenkista

pre oko 1 godinu

Ok, pošto mu je sve ovo škola, neko krene da plaća za svoje greške. Priča se da ima, neka svojim izabranicima uplaćuje socijalno, penziono, bonuse, a pošto su mu verovatno obećali zaštitu za sve ove svinjarija, neće sam otići
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 1 godinu

Petrić je trener Partizana, Samo zato što nijedan trener neće da preuzme Partizan. On bi najsrećniji bio kad bi večeras bio smenjen. Ali je ipak još uvek tu. Navijači bi to trebali da poštuju.
m

mukica

pre oko 1 godinu

Ma keve ti ? Jel ga neko vezao za stativu ? Nije. Ako ima i malo obraza posle ovoga treba da se pokupi i ode.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Očigledno je da ovo nikoga ne interesuje! Pokupili se i otišli u Arenu?
P

Pa

pre oko 1 godinu

To su Ostoji i navijači, morali su do arene, da gazdi pruže podršku. Šta tu nije jasno.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Sve je jasno! Pitanje je retoričko!
N

Ne idi nigde...

pre oko 1 godinu

Pravda za Petrasina !!!
N

Niš PFK

pre oko 1 godinu

Ako je znao da nisu dovoljno dobri, trazis pojacanja...
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

Obraz djon. Ti se, druze, kako se cini, vise boris za svoju "fotelju" nego Vucelic i Vazura zajedno sto se bore za svoje.
b

bob.f

pre oko 1 godinu

Podnesi ostavku..Ti si stavio Fejsu Pantica u tim ne mi..imao si pripreme trebao si da dovedes krstenog igraca...Nisi ti za Partizan idi zidaj zgrade batali ti ovo...SRAMOTA
B

B200

pre oko 1 godinu

Puna podrška za Petrića.
m

mali moral

pre oko 1 godinu

Pa ako si kriv podnesi ostavku, a ne da se*es svakih 7 dana kako si kriv
I

IVAN 82

pre oko 1 godinu

Petricu kupi stvari i idi,mozda ces vise energije gubiti na izgradnju stanova. Jer ovako maloholicnog, nezainteresovanog, trenera da vodi jedsn klub, ja nisam na svetu vidio.Bez ikakvog zara,zelje, da podvikne, nista od ovoga coveka se ne moze videti. Zato smo tu i gde jesmo u tunelu kroz koji nas vodi ova uprava i ovakav trener.
S

SB

pre oko 1 godinu

Ti si preuzeo krivicu? I kakva ce kazna da bude? Odbice ti od plate?! A da. Malo je smesno i vredja nam inteligenciju to vase "preuzimanje krivice" i terabje dalje kao da nista nije ni bilo. Pod tvojim vodjstvom Partizan je doziveo vec 3-4 povece bruke. Vreme je da odes, i povedi i sanicanina i "buffona" sa sobom, a moze i pantu, bazdara, ma sve ih vodi.

perica.grobar

pre oko 1 godinu

Prvo idi ti gordane, za tobom Popovic i Sanicanin u Teleoptik, Deca na teren i nek se igraju. Bez 7 -8 igrača nema smisla prica o nekim kvalifikacijama za bilo šta
G

Gost123345(

pre oko 1 godinu

Najjaci pljuje Popovica koji je proslu partiju izvukao i ovu solidnu branio, a niko da ne pomene da Panjine u napadu ne mogu nista
n

nekoizsema

pre oko 1 godinu

solidno branio??? OK BRO.
G

Gašić StarMo

pre oko 1 godinu

Ako sam vidio veću rupu od ovog Petrića onda je to definitivno golman…nikad ali nikad u životu nisam video lošijeg golmana na golu partizana…tačno mi Mustafa nedostaje kad ovoga vidim
D

Dexaman

pre oko 1 godinu

Ajde idi više...
s

shommy

pre oko 1 godinu

ovakav njima i treba kao trener, ja sam kriv, idemo dalje. gde ces dalje druze??? postoji još gore od ovoga???idi rode na kališ, igraj šah.
P

Pozega

pre oko 1 godinu

Saničanin, Fejsa penal protiv Mladosti i ovo u pritvor 30 dana!
G

Gostkskks

pre oko 1 godinu

Odlazi neznalice jedna! Ti su izdao klub kada si ušao u kolo sa ovim lopovima! Napolje svi do jednog!
b

borča

pre oko 1 godinu

druze...jos si tu...ajmo paljba