Pičini bio u Valensiji na terapijama, vraća se sa dobrim vestima

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.03.22. | 17:37

Na pregledima ustanovljeno da nema rupture mišića zadnje lože

Kristijano Pičini se sutra vraća iz Valensije, gde je proteklih nekoliko dana proveo na terapijama, usled probelma sa zadnjom ložom, koji je nastao još u revanš meču sa Rendžersom na stadionu Rajko Mitić. Analize koje su urađene u Španiji donele su dobru vest, a ona glasi da nema rupture mišića, već mu bol emituje određeni živac u predelu leđa, saznaje Mozzart sport.

Pičini neće biti u konkurenciji za meč sa Radničkim u Nišu (subota, 16.15, TV Arena Sport Premijum), pa će se na toj poziciji u timu najverovatnije naći Milan Gajić, koji je u poslednjih nekoliko mečeva pozitivno odgovorio na ukazanu šansu.

Izabrane vesti

Italijan je odmah uleteo "u vatru" po dolasku u Crvenu zvezdu. Odigrao je šest utakmica u Superligi Srbije i dva u Ligi Evrope. Zbog problema sa povredom aktuelnom povredom nije ga bilo u pobedi nad Kolubarom pre reprezentativne pauze, a slobodne dane iskoristio je da ode kod svog doktora u Valensiju.

Pičini je neko od koga se dosta očekuje u Crvenoj zvezdi, mada mu je ovog proleća najvažnije da uhvati kontunuitet igara, koji nije imao još od preloma potkolenice 2019. godine, zbog čega je pauzirao više od godinu dana. Dobra stvar za crveno-bele bilo je to što je za Valensiju počeo da igra u decembru prošle godine, neposredno pre dolaska na Marakanu.


tagovi

Kristijano Pičini

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara