Milan Gajić (©Starsport)
Milan Gajić (©Starsport)

Piksi nije iznenadio Gajića: Znao sam da ću igrati

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.03.21. | 12:43

„Presrećan sam zbog debija i pobede“, kaže bek Zvezde

Tim koji je Dragan Stojković suprotstavio Republici Irskoj na svom selektorskom debiju iznenadio je vascelu srpsku fudbalsku javnost.

Jedino su fudbaleri znali šta je pripremio strateg Orlova, kada je na vrata svlačionice okačio tim koji će istrčati na teren Marakane, niko se nije iznenadio. Pa ni debitant Milan Gajić.

Izabrane vesti

Nekadašnji zlatni orlić šest godina nakon svetske titule na Novom Zelandu dočekao je da debituje za A tim Srbije.

Uvežbavali smo sve ovo dva dana pre utakmice, kada smo se okupili, tako da se nisam iznenadio kada sam video sastav. Znao sam koji će tim igrati. Presrećan sam zbog debija u A reprezentaciji i zbog ove prelepe pobede“, rekao je Milan Gajić.

Debitantska utakmica teška, pobeda uz preokret, tri boda u džepu, to je najvažnije.

Cilj koji smo zacrtali pred početak smo i ostvarili, a to je pobeda. Na momente je bilo teško, ali znali smo da je uvek tako na početku kvalifikacija, pogotovo su ovde mečevi sa Ircima uvek zanimljivi. Postigli smo tri prelepa gola, kontrolisali veći deo utakmice i prezadovoljan sam novim početkom“.

Iako je bila dosta oslabljena, Irska se dobro isprsila na Marakani, pa se nadaju Orlovi u scenario da bi Kelti, u nekom spletu okolnosti, mogli da naprave mali karambol u grupi u nastavku trke.

Kvalitetan su tim, igraju sa dosta duela, na mnogo dugih lopti... Sve je moguće, a takvom scenariju se potajno nadamo“, priznao je Milan Gajić.

A, sada se fokus polako pomera na sledeći, mnogo teži izazov – Portugaliju.



tagovi

Milan Gajićfudbalska reprezentacija SrbijeKvalifikacije za SP 2022.

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara