Piksi o debitantima: Eraković je dokaz ispravnosti bonus pravila, odlučio sam se za njega pre finala kupa

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.05.22. | 12:20

Selektor Srbije pričao o štoperu Crvene zvezde i Erhanu Mašoviću

Idiličnu atmosferu oko reprezentacije Srbije, pet meseci uoči početka Mundijala u Kataru, pokvarila je povreda Uroša Spajića. Teško će iskusni štoper biti spreman za najvažniji događaj godine, ali njegova povreda izbacila je u žižu interesovanja Strahinju Erakovića.

Mladi štoper Crvene zvezde odigrao je odličnu polusezonu i “naterao” selektora Dragana Stojkovića da ga pozove za junski ciklus odnosno mečeve sa Norveškom, Švedskom i Slovenijom. Dovoljno da Piksi progovori o njemu, kao i Erhanu Mašoviću.

Izabrane vesti

“Imali smo veliki peh sa Spajićem. Jako mi je žao kada dođe do takvih stvari, ali to je deo posla. Reagovali smo odmah, odlučili smo se da pozovemo Mašovića i Erakovića da budu sa nama. Dobra odluka, jer obojica zaslužuju pohvale”, počeo je izlaganje Dragan Stojković Piksi.

Potom se osvrnuo na formu Strahinje Erakovića.

On duži period igra na visokom nivou. Vidite na njegovom primeru koliko je važno pravilo o bonus igračima, jer da ga nema teško da bismo ga videli u prvom timu. On je već mladi reprezentativac, ali je svojim igrama i ponašanjem skrenuo pažnju da dođe do ovog. Pre finala kupa sam odlučio da ga pozovem, on je budućnost naše reprezentacije. Nebitno je da li će sada igrati. Računa se na njega”, dodao je Stojković.



tagovi

Strahinja ErakovićDragan Stojković Piksi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara