Piksi o FSS i Džajićevom izboru: Lepo je to, nismo bili u svađi

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.03.23. | 12:28

“Sad ćemo imati stabilnu situaciju, da se zna ko je predsednik, a ko direktor”, poručio selektor nacionalnog tima

Tragovi disonantnih tonova i teških otužbi postoje u pisanoj formi na internetu. Ali Dragan Stojković veruje da će imati uspešno saradnju sa novim predsednikom FS Srbije Draganom Džajićem.

Igračke legende Crvene zvezde imale su u prethodnom periodu odnos pun uspona i padova, međutim selektor Stojković je novinarima u Staroj Pazovi poručio da je zadovoljan izborom novog rukovodstva i da bi sve to trebalo da donese stabilnost fudbalskoj Srbiji.

Izabrane vesti

“Bio sam na Skupštini FSS, poštujući instituciju. Lepo je biti deo fudbalske Srbije. Lično, smatram da je dobro što je postavljeno rukovodstvo. Sada ćemo imati stabilnu situaciju, znaće se ko je predsednik, ko direktor”, poručio je Dragan Stojković.

Dotakao se ličnog odnosa sa trećom Zvezdinom zvezdom i prethodnikom u predsedničkoj fotelji kluba iz Ljutice Bogdana.

“Sa moje strane nikakvih problema nema što se tiče odnosa sa predsednikom. Nismo bili u svađi, nismo bili ni u komunikaciji. Sa te strane smatram da ćemo imati odličnu saradnju, kao i da ćemo kao nacionalni tim imati potpunu podršku. To je jako bitan segment. Potreban nam je vetar u leđa”, dodao je Stojković.


tagovi

Dragan DžajićDragan Stojković Piksi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara