Komentari na vest

Piksi: Rekao sam Mitroviću da neće biti starter jer će se u drugom poluvremenu sve rešavati

T

Trololo

pre preko 2 godine

Brojcanik na aparatima!
G

Gost 034

pre preko 2 godine

Postoje igrači koji jednostavno zaslužuju svako poštovanje. Nisu najbolji na svetu, ali kada igraju, nemaju klakulaciju, daju sve od sebe. E, baš takav igrač je Aleksandar Mitrović! Od prve utakmice u reprezentaciji, do onog sinoć, ko god da je protivnik ...kida, ujeda. Kapa dola majstore! Sve nedostatke nadomestiš veeeeelikom borbenošću, igranjem za ekipu, osećajem za prostor i gol. Ti si supermen čoveče! Čestitke svim igračima reprezentacije koji su ove kvalifikacije igrali kao "veliki". Čestitke selektoru i stručnom štabu. Raduj se Srbijo!
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

Ti pričaš o nedostacima centarfora koji je dao 44 gola za reprezentaciju?! I to u ovom trenutku, kao hvali pa zalepi. Sramota.
G

Gost 7

pre preko 2 godine

Jeste.. Vucic te je zvao na poluvreme.

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

Sto sad spominjes predsednika Srbije na ovu vest? Sta je trebalo? Da mu kaze da ne dolazi?....Pa pogledaj sve reprezentacije u svetu,sta rade Makron,Kolinda,Merkel itd kad gledaju svoju naciju? Mislis da nije njihov narod podeljen isto i da im smeta? Pa jeste,kao i kod nas ali sramota bi mozda bila da nije obisao ekipu,moze i sa druge strane tako da se gleda...Sine uzivaj u VELIKOM uspehu Srbije...
G

Gost7

pre preko 2 godine

Isti ste. I ti. I on. i svi vi
L

Lazza Lazarević

pre preko 2 godine

U ovakvom uspehu pominjati predsednika i politiku, pa to je van svake pameti. Srbija nije njen predsednik, Srbija smo svi mi. On je prolazan. Bravo momci! Bravo za stručni štab! Živela Srbija!

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

Niko ne spominje majstoriju Tadica,centarsut u trepavicu....Resetao je Mitar i kod Krstajica,Drulovica,Tumbakovica,Muslina...Ali sve je ovo zasluga selektora..Velicina,legenda,hrabar,napadacki,autoritet,dobra atmosfera u svlacionici itd..Igraci ga vole i postuju.Mister kad udje u svlacionicu mislim da ga gledaju kao Boga... Sve se poklopilo,20 bodova u grupi.I prolaz u 90 min,da nam se vrati Skotska na Marakani..
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

Strelac gola se uvek slavi, ali i za Tadića je sve jasno. On je Mitru asistirao za pola golova u reprezentaciji.
c

cirkus

pre preko 2 godine

Vecito su neke polemike oko bilo koje kadrovske odluke selektora.. Mitar je najbolji igrac kvalifikacija, ali vlahovic takodje blista i vredniji je 3 puta trenutno od mitra, tu losa odluka nije postojala, a i on je sef i on se pita i nije duzan da bilo kome polaze racune, bravo selektore, i da niste uspeli da preokrenete bili bismo ponosni na ceo tim..
M

Mitt

pre preko 2 godine

Gospodine Dragane Stojkovicu hvala vam za suze radosnice koje ste mi sinoc natjerali na oci! Da pozovete u reprezentaciju moju babu sto se ono kaze vjerujem da Vi znate zasto to radite. U pocetku sam bio skeptik, a sad sam najveci optimista zahvaljuci vama koji ste nam vratili kult pobjednika i boraca!
G

Gost No.1

pre preko 2 godine

Prvo poluvreme smo imali dosta dobru igru, izgledalo je kao kad igraju dve ozbiljne reprezentacije. Imaki smo posed, imali smo okomitost, dobar pas...To može da se igra uz pokretljivog špica, ulaskom Mitrovića izgubili smo veci deo nabrojanih karakteristika u igri, ulaskom Radojiića smo ponovo počeli da dolazimo do gola ali prilike nismo stvarali, ponovo se kao i ranije čekao prekid pa šta nam to donese. Mitrović je dobar džoker u ozbiljnim utakmicama, ali igrati sa njim onako kao što smo igrali prvo poluvreme sinoć ne bi bilo moguće.
T

Treneru

pre preko 2 godine

Ne razumeš ti fudbal sinko...
K

Kolumbo

pre preko 2 godine

Pa usao je da bude drugi spic, da stoji i ceka ono sto je docekao u 90minutu. najbolji strelac reprezentacije. slazem da je Radonja pokrenuo desnu stranu , sto svezinom, sto brzinom. lepo ti rece ovaj , da ne razumes ti fudbal. Batali se komentara.
p

plavac

pre preko 2 godine

drug,uz svo dužno poštovanje pojma nemaš o fudbalu.prvo poluvreme smo ih pojeli,nisu više komada primili samo zbog pritiska kod naših igrača pogotovo vlahovića.oni su nam ušli u meso od 50tog kad im je postalo jasno da nemaju kud da se nadigravaju,mi smo 10 minuta ispaničili i tu nas je orsato spasio svirajući žute i ne puštajući nas da gubimo glavu i ostanemo u meču.ulazak mitrovića je pun pogodak jer opet naša igra dobija koncepciju jer se išlo na njegovu ludu glavu i paf,ostalo je istorija.
t

torims

pre preko 2 godine

gde si bio sve ovo vreme da nam otvoriš oči...i veliko ti hvala što smo pobedili sinoć
G

Gost No.1

pre preko 2 godine

hahaha čuj ovog "naša igra dobija koncepciju jer se išlo na njegovu ludu glavu...i paf", Mitrović je majstore ušao odmah u drugom poouvremenu, i mi nismo gol dali u 65 minutu nego u 90 minutu, ako nam je koncepcija bila da "idemo na njegovu ludu glavu...i paf" onda je mogao i Tumbaković da nastavi sa radom mirne duše, jer to može da bude koncepcija od 75 minuta ali ne može od 46 minuta. Igra u prvom poluvremenu je bila dobra, odlična i treba da se unapredi, naravno da su i Portugalci promenili nešto i ne možeš u Lisabonu da se igraš sa njima celu utakmicu to ne može niko, ali ne možeš da čekaš prekid celo drugo poluvreme i da ti to bude koncept.
D

Danac

pre preko 2 godine

@GostBr.01----- Ma u pravu si druze.Kakav bre Mitrovic vise? Covek igra drugoligaski fudbal, i lako mu je bilo sinoc dati gol kao i u prvoj utakmicu u Beogradu,trecerazrednoj reprezentaciji Portugala, koja kao i timovi te zemlje nemaju nikakav ugled u evropskom i svetskom fudbalu niti ista osvojeno sto je vredno fudbalske paznje. Zato i ide preporuka Draganu Stojkovicu, da na svetsko prvenstvo u Kataru, kao prvog spica povede golgetera CZ El Farda Bena,koji je dobio srpski pasos i moze konacno umesto ovog anemicnog Mitrovica,ciji ucinak je veliko NISTA, predvoditi napad nase reprezenacije.Pozdrav!
c

czv123

pre preko 2 godine

Pa upravo je to sve i bila taktika sinoć. Misliš da Piksi ne zna da Mitrović ne može sam sa igra špica u onom sistemu iz prvog poluvremena?
G

Gost No.1

pre preko 2 godine

Danac@ Ne zanima me to poređenje Mitrovića i Bena, sve je to tačno i da Ben ima srpski pasoš, i da je Mitrović drugoligaški igrač (Fulam igra drugu ligu), ali to "nije tema ove emisije". Prošli smo direktno, sve je super, ali nemoj da mi neko priča da smo bili opasni drugo poluvreme jer nismo bili opasni ni u 50 minutu, ni u 65 minutu, ni u 85 minutu, nismo bili opasni ni kad smo dali gol...Osim dva, tru ubacivanja Radonjića ništa drugo nije mirisalo na opasnost.
B

Bolek

pre preko 2 godine

Bili smo opasni. Redjali smo korner za kornerom, pritiskali ih, i prvi put kada smo umesto direktnog centaršuta probali sa pomoćnom igrom iz kornera, prodali smo im foru kao muflonima. Do nivoa gde su zaboravili dvojicu naših na drugoj stativi, a jedan od njih ubija glavom. Još kako smo bili opasni, ne meri se opasnost samo kroz zicere na petercu.
M

Mop

pre preko 2 godine

Bolje gol da se da nego da zamiriše na gol. Slabo ti to pratiš. Dečko loše mirišeš fudbal.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Jel igr'o Jović?
S

Spiritus movens

pre preko 2 godine

Ti ih gledas a njima su posle svake utakmice dzepovi sve puniji, a nama (obicnim smrtnicima) sve prazniji.
p

plavac

pre preko 2 godine

ako će ovako da igraju prost im svaki dinar i još ću da dam
d

drobilica kicme

pre preko 2 godine

pa sto ne igras fudbal...
D

Danac

pre preko 2 godine

@Gost No.1 -- Naravno druze Piksi, treba da pozove Bena i onog satiranog francuza Dionija iz CZ koji je nedavno izjavio da bi i on voleo srpski Pasos, pa da zaigra za Srbiju, Mozemo zamisliti kako bi tada mirisalo na opasnost. Naravno na opasnost po gol portugalaca nije mirisao ni onaj nemoguci sut glavom Mitra, iako je lopta prosla desetak cm pored leve stative gola a domaci igrci se svi uhvatili za glave misleci da ce lopta u mrezu. Ali sta da se radi tako nam se desava kada nam napad predvodi jedan jeftin drugoligaski fudbaler koji ne vredi nista i ciji transferi su bez njegove plate Anderleht ,Newcastel i Fulham kostali mizernih 33 mil. evra,sto ga svrstava medju 12 najskupljih srpskih fudbalera svih vremena. A pitam se koliko bi evra Mitrogol, uzeo da je bio prvoligaski fudbaler i da je umesto 2-ostrukog evropskog super sampiona iz Belgije i Sirerovog Newcastela,igrao za Serif, Omoniju,Cernomorec i druge velikane. Ja mislim da je igrao u ovim klubovima da bi tada bio apsolutni rekorder po broju postignutih golova za reprezentaciju.Ovako...
P

Pronto Pronto

pre preko 2 godine

Imali smo malo i srece, oni nisu bili na najvisem nivou, ali Pavlovic je odigrao doktorsku partiju, i kapa dole za celu odbrambenu liniju!
a

abc

pre preko 2 godine

Pavlović je otvorio Portugalcima dve čiste kontre, zbog onakvih grešaka je izgubio mesto u startnoj postavi Monaka koje je imao na početku prvenstva.
B

Bolek

pre preko 2 godine

Pavlović je sa 21. godinom 90 minuta iznosio loptu na njihovu polovinu. To je ogroman teret i naravno da će da pogreši par puta. Vi slepci što samo greške brojite kao biste pljuvali po nekome, možete da pitate npr. Kostića koiiko mu je ovaj mali olakšao celu utakmicu i uštedeo energije na levoj strani.
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

I onda se vratis u realnost i shvatis da jedna takva neznalica kao sto je Ole Gunar Solskjer vodi jedan Mancester Junajted!!! A Solskjera je koliko hocete oo evropi....
C

Carim9

pre preko 2 godine

Mislis:Rekao sam Mitrovicu da nece biti starter jer ce morati u drugom poluvremenu da nas vadi iz gov…
P

Perinco

pre preko 2 godine

Mitrovicu dici spomenik na Terazijama,bar velicine kao Stefanu Nemanji!Da mu se svi klanjaju do poda!
V

Vojvodina V

pre preko 2 godine

Tako je Pixi videli smo i mi svi koji volimo fudbal koji smo ga igrali i gledali decenijama. Al znali su to i ćure i misli al nisu hteli da ga uvrsti pa je kao zbog njega ovaj drugi oteran Sergej je bio alibi kokezijancima da bi na SP uz njegaza kog je svaki pošten i normalan ko Pixi znao da mora da igra za prvi tim se prošvercovali rodić i ostali a otpali Gaćinovića Fejsa Radoja. Umesto da je debitovao još 2015 kad je postao Prvak Sveta i bio najbolji igrač turnira sa 20 g on je debitovao 2018 tek sa 23 g i odigrao samo 2 meča pre SP u Rusiji umesto da je do tad već imao 22 meča u reprezentaciji. Al tako je bilo i pre pa je recimo Lane Jovanović tek sa 26 debitovao kod Klementea da bi mu pravu šansu i mesto dao Antić kad je Lane imao 28 g i proslavio se.
V

Vojvodina V

pre preko 2 godine

Tako je Pixi videli smo i mi svi koji volimo fudbal koji smo ga igrali i gledali decenijama. Al znali su to i ćure i misli al nisu hteli da ga uvrsti pa je kao zbog njega ovaj drugi oteran Sergej je bio alibi kokezijancima da bi na SP uz njegaza kog je svaki pošten i normalan ko Pixi znao da mora da igra za prvi tim se prošvercovali rodić i ostali a otpali Gaćinovića Fejsa Radoja. Umesto da je debitovao još 2015 kad je postao Prvak Sveta i bio najbolji igrač turnira sa 20 g on je debitovao 2018 tek sa 23 g i odigrao samo 2 meča pre SP u Rusiji umesto da je do tad već imao 22 meča u reprezentaciji. Al tako je bilo i pre pa je recimo Lane Jovanović tek sa 26 debitovao kod Klementea da bi mu pravu šansu i mesto dao Antić kad je Lane imao 28 g i proslavio se.
N

Nikola44

pre preko 2 godine

Inteligencija je najvaznija stvar. A Piksi je jako inteligentan covek. Takodje imamo par veoma inteligentnih igraca koji imaju smisla za igru. Kad je Piksi rekao da Luka Milivojevic ne moze da igra u reprezentaciji jer je panj(nije bas tako direktno to rekao iz razumljivih razloga), meni je odmah bilo jasno da Piksi zna fudbal. Jako me je odusevio. Ostatak je istorija. Kada je pravi covek na pravom mestu, sve postaje lako.
D

Dragisa centrisi

pre preko 2 godine

Kakva drama i hvospevi a da ga Mitar nije dao ne bi prosli ni kroz baraz.Kad je tiliko dobar gde su uspesi pre ovoga a na kraju videce se i na tom SP da je samo zbog ziheraskog pristupa Portugalaca prosao.Veliki igrac nista specijalno kao trener,kao uostalom velika vecina.
S

Snoopy

pre preko 2 godine

Nije Portugal igrao ziheraski.nego nisu imali rešenje za nasu igru to je svako video odim tebe Lopti malo malo Portugal ili u aut ili su preskakali igru ..To je zasluga trenera i njegove vizije nase igre
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Hvala Piksi, odveo si nas u Katar, sad je vreme da Krstajic preuzme reprezentaciju.
G

Gost.....

pre preko 2 godine

To ce vec da odluci crveni savez, dal bivsi Kokeza il onaj sto bi da klisne iz dugova u savez, Terza.....tako da treba da pitas te koji su smenili Muslina,a to su tvoji.....Piksi je kvalitet a imao je srecu da treba da poslozi kvalitet satkan od skole fkp i drugih, te uz jedinog ipak Jagodinca,ne bas poniklog u skoli fkcz........cim je tako ima i uspeha
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

@Gost - Bukvalisto, nisam pomenuo nikoga, aluzija je bila na smenu Muslina, a mogao ga je zamenuti i neki zvezdin trener, ali u tom trenutku ga je smenuo Krstajic. Poenta je u tome da je smenjen trener koji nas je odveo na svetsko prvenstvo. A koliko znam ovo je reprezentacija, i tamo su svi koji bi to trebali zasluziti da budu. Nisu samo PFS skola igrali, ima tamo i drugih skola, ali je tvoj problem sto vidis samo jednu skolu. Naravno da selektor odlucuje koga ce staviti na teren u datom momentu, zavisno od mnogo faktora, pocevsi od zamisljene taktike, igraca koji su u tom trenutku u najboljoj formi, i koji se uklapaju u tu taktiku. Ali to je ostrascenim jako tesko objasniti. Eto meni kao Zvezdasu ni malo tesko ne pada sto ga Mitar zavali, jer je najvazije da smo otisli direktno na setsko prvenstvo, ili sto Vlahovic igra, jer ga smatram takodje jako talentovanim igracem. Iako sam u pocetku bio averzican na Pavlovica, vec mi je postao favorit u odbrani reprezentacije, ima dobar pregled, zna da uzme loptu bez faula, ukljucuje se u napad, jedino sto mu fali iskustvo, ponekad iskoci zbog zelje da se dokaze. E sad sto vi svi pljujete Rajkovica, a on je svarno u ovom trenutku nas najbolji golman, to je vec druga prica. U utakmici protiv Portugala odradio je svoj posao skoro perfektno, dobro citanje igre, islazenje u pravo vreme, dobro postavljanje, imao jedan polukiks, kada mu je lopta pobegla iz ruku, ali je to odmah ispravi, i njemu kao i Pavlovicu nedostaje vise utakmica i da dobije jace samopoverenje. Zivela srbija, napred Orlovi!
p

plavac

pre preko 2 godine

ja ti jemac,ne da ne smeju ga taknu nego vidi...