Komentari na vest

Piksi u svom stilu: Najteža grupa, idemo na prvo mesto

R

RSB

pre preko 2 godine

Srecno momci bicemo uz vas...
F

Fudbalista

pre preko 2 godine

Piksim, majstore. Ono što si bio kao fudbaler - NAJBOLJI SVIH VREMENA U SRBIJI - to si postao i kao selektro. Najbolji! (Muslinoljupci će popizdeti definitivno, zbog uspeha njihovog trenera ljubimca u nikad slabijoj grupi u istoriji fudbala). Tako se motiviše tim, tako se motiviše nacija! Ne sumnjam da ćemo biti prvi, pokazali su naši momci da mogu, i koliko mogu. Ovo prolazimo bez poraza, a posle neka se spreme Nemci, Španci, Italijani, Englezi, Francuzi.... u red, da se poklone majstoru koji sa klupe predvodi ljude koji prvo srcem a posle i fudbalskim znanjem igraju za svoju zemlju.
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Naravno da respektujemo protivnike ali isto tako ovaj covjek je izbacio iz rjecnika "probacemo da napadnemo prvo mjesto" i "nadam se prolasku".... vec u startu najavljuje prvo mjesto i promociju u visi rang...mi to do Stojkovica nikada prije nismo culi u izjavi od selektora i zato kapa dole kada nam je svima jasno da to nece biti ni malo lako. Ovakav pristup i samopouzdanje koje on gradi kod nasih igraca je dalo rezultat i odvelo nas na Svjetsko prvenstvo u Katar i zato majstore si i nas sve ubjedio i vjerujemo napokon u reprezentaciju i da mozemo i dalje od grupne faze Svjetskog prvenstva ma ko bio protivnik.
D

Dil

pre preko 2 godine

Kako volim kada su ovako samouvereni uz dozu respekta prema protivniku. Nikad nisam voleo da cujem u recenici 'pokusacemo', 'dacemo sve od sebe'... Usadio Piksi zdrav razum, bez bojazni na svakoga, svi su igraci, svi su ljudi.
d

dejanera

pre preko 2 godine

Svedska , Norveska i Slovenija?! Ni jedni nisu bolji od nas. Nismo ni mi bolji od njih. Bice ozbiljnog fudbala iz uz malo srece mozemo biti i prvi!
G

Ginola 14

pre preko 2 godine

Tako je! Bravo Piksi, za manje od godinu dana si promjenio mentalitet igrača i navijača. Svaka ti dala megacare!
G

Gost222

pre preko 2 godine

Tako se govori i tako se radi.Teska grupa,idemo na prvo mesto.Kratko i jasno.Bravo legendo.Napred Srbija
G

Gosthhhhh

pre preko 2 godine

tako bre Piksi

Mr 007

pre preko 2 godine

Trener vredi bar pola tima. Da je Krstaja trener,uspeh bi bio ne popiti pet komada u nekom od meceva i izboriti opstanak. Ovako cemo se sigurno boriti za A ligu,a vrlo moguce je da cemo se i plasirati.
K

KROJF

pre preko 2 godine

Solidna grupa.Može se proći.Samo da vidić ne šutira penal protiv Slovenije i sve će biti u redu.
d

drago10

pre preko 2 godine

bili smo i u lakšim grupama, pa loše prolazili... jednostavno je, nema lagana ili teška grupa, idemo da damo sve od sebe i pokažemo da svi trebaju da strepe od nas