Komentari na vest

Piksijev širi spisak za Mađare i Litvance: Nagrada za Ratkova, nema Darka Lazovića

В

Влада нс

pre 9 meseci

Где је Чумић? Дечко игра супер...
r

realnostjeto

pre 9 meseci

Zbog Modrica je Racic u repki. Ovaj okrene Piksija i to je gotovo. Kaze Uros da se druze🤣,najbolji prijatelji... Ronaldo ga zove Racke 🤣🤣🤣
t

tifani.f

pre 9 meseci

Racic, boze mili,dokle???
V

Veljko9

pre 9 meseci

Decko ima veze i to je... Luka Ilic moze da mu drzi casove fudbala, Srdjan Mijailovic i Mihajlo Ilic isto mogu umesto njega...
Н

Навијач

pre 9 meseci

Да се не лажемо овде прекобројни су следећи: Радоњић, Рачић, Јовић, Ђуричић. Радоњић ајде и некако зна да истрчи и то би било то од њега, али остала тројица стварно ми није јасно како се и даље налазе на списку (менаџери логично). Боље да њихова места попуне Јовељић или Јовановић. Што се тиче Ђуричића за њега се не зна уопште позиција коју он игра јер нападач поред Митровића и Влаховића неће моћи да буде никад, офанзивни везни испред Тадића и малог Самарџића никад, за крило или офанзивног бека је преспор, а о задњем везном или центалном да не говоримо. Уместо Рачића боље да позове неког клинца, поготово овај Шљивић из звезде ако се наметне током ове сезоне, јер свакако је он ту да попуни број. Боље је да игра неки мали него да ово кљусе заузима место, а ничему не служи. Тачније најбоље би било да се нисмо онако лако одрекли Матића који би и са своје 34-35 година одиграо добро. Додао бих на крају и Рајковића који се доста пута показао као рупетина жива, уместо њега овај Ковачевић из Ракова. Спортски поздрав
L

Lazeta

pre 9 meseci

Jan-Carlo Simic, Milan Gajic i Sasa Zdjelar igraci na koje treba obratiti paznju!
L

Lesak

pre 9 meseci

Sta je sa golmanom Kovacevicem,da li ima pravo da brani za Srbiju
M

Mitros

pre 9 meseci

Sve goli proseci, mahom igraju za Arabijske, turske, grčke i klubove sredine tabele serije A. Ako se izuzuzme Tadić mislim da nema 10 nastupa u ligi šampiona u ostatku reprezentacije. Takvi su i rezultati.
p

pa i

pre 9 meseci

taj tadic je kritican ima tih par sezona u ls nakon 30-godine a do 30-e ls gledao iskljucivo na tv-u.
m

mitrogol87

pre 9 meseci

To je to!
M

Milojko Arsenić

pre 9 meseci

Eraković, zašto je i dalje tu kada je napokon prodat, Stefan Mitrović, Račić... Ne postoji reprezentacija koja ima ovoliko menadžerskih igrača kao Srbija .
K

Kalo

pre 9 meseci

Si ti uporan lik, sanjaš Erakovića.
М

Марлоне

pre 9 meseci

Могли су Лучића звати комотно.
L

Lazeta

pre 9 meseci

Lučić i Mihajlo Ilić lagano mogu u reprezentaciju.. Sta traze ovaj Djuricic i Mladenovic..
g

gott

pre 9 meseci

A šta fali onome što je Borjana poslao u Slovačku.Što zabija iz kornera,ne valja a?Star ili ne zna?
B

Bar jos jedan

pre 9 meseci

Mogao je mali Lukovic da dobije poziv, makar da trenira sa reprezentacijom
J

Jovan Silni

pre 9 meseci

Gde je Lazović?
L

Lazeta

pre 9 meseci

Ponovo Racic, Mladenovic i Djuricic a Luka Ilic ne... Koja je ovo tuga
t

tomoaš ue

pre 9 meseci

Brate..nediraj Mladenovica..decko ima najbolji centar-sut u Evropi..doktor za Kostica..nu Ikad nije podbacio u reprezentaciji..glupo je da ga poredis sa ovim drvima..
L

Lazeta

pre 9 meseci

U pravu si, Mladenovic je i bolji od Kostica kad pogledas Kostic protiv Bugara ne moze da pogodi 1 centarsut.. Ali Milan Gajic bi isto mogao u rep.
a

asd

pre 9 meseci

a zasto jocvic pre joveljica, da mi neko objasni ako moze??
L

Lazeta

pre 9 meseci

Zato jer je bolji. Jovelja gol ne moze dati u MLS, prati ga malo pa pisi. Protiv Bugara se videlo da sa razlogom nije u ligama petica
Б

Белграно

pre 9 meseci

Јер је три пута бољи.
D

De jàn

pre 9 meseci

Evo vam sastav: VMS, Milenkovic, Gudelj, Pavlovic, SMS, Lukic, Kostic, Zivkovic, Tadic, Mitrovic, Vlahovic. Ovo je 100% postava protiv Madjarske. Steta sto ne krene nekad sa Ilicem, Samardzicem, Grujicem u tim jacim utakmicama. Lukic i Milenkovic nisu za prve postave, kao ni SMS, jer je nesto slicno Nejmaru, samo se valja kada igra za reprezentaciju.
D

Dejan134

pre 9 meseci

A Kovacevica nigde, nas najbolji golman a ni na sirem spisku.
S

Srbija Majka

pre 9 meseci

Mislim da jos nije sredio papirologiju...
I

Immobile

pre 9 meseci

Od Vanje sigurno nije bolji. Pitanje da li je bolji i od Rajkovića i Radunovića. Svakako najmanji problem imamo na toj poziciji.
g

gost0

pre 9 meseci

Ali zato se papirologija sredi u sekundi za Natha, Kadua, Kangu,Pantera, Dzenkinsa, itd...Kakva smo ki banana drzava!
I

Isto

pre 9 meseci

Je počeo da obesmišljava pozive ko i prethodnc i. Dokle više igrača koji ne igraju a za takve ko što je Lazović ili Čumić nema mesta
R

Rupa bez dna

pre 9 meseci

Gura se i ova rupa VMS da bi Kezman uzeo neku proviziju i za njega kao za SMS-a. Nikada kod nas nece igrati najbolji nego onaj ko ima najvise veze.
m

mićo belkan

pre 9 meseci

Ko je bolji od Vms-a?
V

Veljko9

pre 9 meseci

Jel pratis ti utakmice reprezentacije? Pa taj Vanja nas spasio protiv Norveške i Brazila.. U kvalifikacijama skidao 1na1 situacije protiv CG i Litvanije.. Sjajan je golman Vanja.
g

gostivarski

pre 9 meseci

Znaci slazemo se svi oko 70 posto spiska, ovi ostali nece terena videti ali i pored toga komentari uglavnom ua piksi piksi nista ne zna, menadzeri sredili piksi napolje! Stvarno smo nacija niskog IQ. Koga biste zvali da je bolji od SMS i Mitrovica. Mislite da brazilci nece zvati Nejmara ili Portugalci Ronalda?
M

Mutommbo

pre 9 meseci

Da imamo bolje igrače Piksi bi ih pozvao. Ovo su i po imenima naši najbolji igrači i ne mogu da verujem da neko ovde zamera selektoru.
G

G

pre 9 meseci

Ratkov ne igra poslednji par utakmica?
m

milisav kekez

pre 9 meseci

opet nema dragovića na ovaj spiska galaktikosa iz zvezdu na spisku jer istina daje dragović teo da ode iz zvezdu jerga pikse nie zvao za svecko prvenstvo u katru
L

LazarD7

pre 9 meseci

Dragovic igra za Austriju ako nisi znao
g

giop

pre 9 meseci

Racic, Jovic, Mitrovic ha,haaa
S

Sf

pre 9 meseci

Gudelj, Lukic, Mikenkovic hahahaha
@

@sf

pre 9 meseci

Sta je smesno oko Lukica i Milenkovica? Krivo ti sto su grobari a i sam znas da Stefan dobio poziv na silu iz Zvezde da bi mogao komentator na areni da kaze 30 puta REPREZENTATIVAC SRBIJE i da mu se nabija cena, ciganski savez
G

Gostgg

pre 9 meseci

Filip Mladenovic je levi bek, tako da nije vezni red, a Aleksa Terzic igra u Salzburgu a ne Spartaku. Ne znam da li neko kontrolise ovo sto se napise pre nego sto se objavi.
L

LazarD7

pre 9 meseci

I Andreja Zivkovic 😂
2

29%

pre 9 meseci

Ne, ali zato pristrasno kontrolišu komentare na tekstove o "svojim" klubovima.

КоТоГовориИстину

pre 9 meseci

У нову годину и на Европско са новим селектором,а не са пиксијем који је као капитен увалио пенал незналици мијатовићу а овај у пречку! Може и Косановић,њега можемо добити и за литру шљиве! А,само да кажем да је Јокановић слободан! Може и Јовановић!
Č

Čevap

pre 9 meseci

Neznalici Mijatoviću? Čoveku koji nas je svojim golovima odveo na to SP i bio drugi najbolji igrač sveta iza pravog Ronalda?

КоТоГовориИстину

pre 9 meseci

Сергеј и Митар!?!!!! Спрдња! Онај из мађарске игра у ливерпулу ови у мученом ал хилалу! Али ако знамо да нам се селектор први продао и то јапанцима,онда не чуди!
F

Fksk

pre 9 meseci

Ne preskaci jutarnju terapiju, vidis da ti onda ne bude dobro
u

užice

pre 9 meseci

Menadzeri zadovoljno trljaju ruke!!!!! Bolje nego da su oni pravili spisak
G

GostSteva

pre 9 meseci

Meni je najveći utisak da na ovom spisku ( i uopšteno) mi nemamo više ni jednog igrača u nekom top klubu. Jedino Vlahović, ali on nije tu. Sve su to solidni klubovi, ali stepenik iznad Zvezde ( Partizana do pre neku godinu). Ništa više. I onda se mi "ložimo", idemo do polufinala u Kataru, pobediće i ovog ili onog... Na Ep ćemo se kvalifikovati samo zato što je grupa slaba, i to je to. Prolaz grupa bi bio ravan osvajanju EP. Uvek se poredimo sa Hrvatima, pa pogledajte koliko oni igrača imaju u top klubovima. Budimo realni, neće nam škoditi. Sportski pozdrav
F

Fußballspieler

pre 9 meseci

I još kad kažu pojedinci ovde kako Dinamo zavaljuje igrače za 10, 15, 20 miliona a Zvezda ne može ni za 10. Tako je, Dinamovi bivši igrači igraju u Sitiju, Realu, Interu i to kao nosioci igre a naši su uglavnom epizodisti.
k

kkml

pre 9 meseci

Ni taj Juve vise nije u 15-20 klubova evrope.
g

gostivarski

pre 9 meseci

stvar mentaliteta, a i uticaja menadzera na razvoj karijere

КоТоГовориИстину

pre 9 meseci

Може и Милошевић пре Јовића!
L

Lazeta

pre 9 meseci

I Srđan Hrstić

КоТоГовориИстину

pre 9 meseci

Радуновић нула од голмана- још имам флешбекобе од наступа за младу репрезентацију,где нас је убио! Јовић ни на шири списак! Нема Хрстића, а мали кида у европи! Свака част за Раткова,браво и за Мијата! Има још играча из наше лиге за шири списак, Јовановић,Стојић,Чумић,млади Милош Луковић...
k

kiki 91

pre 9 meseci

Kida u evropi? lupetaš gluposti
N

Nenajavljen

pre 9 meseci

Ali Luka Jović... Stvarno su neprocenjivi ovi u FSS, dokle to ide ccc
B

Bzvz

pre 9 meseci

Ove Al-AVe muštikle nema potrebe da zove.
L

Lalegale

pre 9 meseci

Sta vise menja
V

Veljo92

pre 9 meseci

A gde je Kostić?
.

.....

pre 9 meseci

Na spisku je.
g

galiot

pre 9 meseci

Sve sve,ali kad vidim Sergej Milinkovic Savica,bukvalno mi se povraca.... Koliko precenjen igrac, nemam reci?!?!
E

Erik Djemba Djemba

pre 9 meseci

kante nad kantama rodjaci..Polu igraci,menadzerske kombine..Piskiju svaka cast za sve kao igracu ali kao selektor svaki put sve vise razocara...
P

Pera genije

pre 9 meseci

Baš me zanima koga bi ti pozvao i stavio na spisak, kad si toliki stručnjak? Mnogo smo loš narod, i to je strašno! Sve nam smeta i svi nam smetaju. Svi znaju i za menadžerske i neke druge kombinacije. Ovo je ono što fudbalska Srbija trenutno ima najbolje, da li je možda za nekog bilo mesta, možda, da li za nekog nije trebalo da bude mesta možda? U principu to je to.
G

Gost1989

pre 9 meseci

A koga je to Piksi izostavio pa su menadzerski igraci pozvani?
M

MileSrbin90

pre 9 meseci

Po cemu razocara majke ti? ajde strucnjace batali tastaturu i pravac u reprezentaciju.
G

GostLazar

pre 9 meseci

Bravo za Ratkova, da ga ukrademo Hrvatima, jer ima i njihov pasos. Mozda postane ubica u napadu, pa ce nam trebati. Nadam se pozivu i Milosu Pantovicu iz Union Berlina, decko igra Bundes ligu godinama i to sasvim dobro. Ako ima mesta za Gacinovica, mora i za Milosa. Nadam se da ce namerno cimati Bajcetica sledeci put, samo da vidi da ga zovemo, mozda i pristane, ko zna?
d

ddvvvvvvvv

pre 9 meseci

pa pobogu covece da ga ukrademio hrvatima, pa zar mislis da postoji covek koji bi se dvoumio izmedju te dve reprezentacije pa nigde veze ili si Srbin ili si hrvat

Nemandza Vidic

pre 9 meseci

Ratkov je otjeran u Oluji, sve mu popalili. Tako da nece on sa ustasama da ima posla, bolje vi cuvajte srbe od madjara, svi talenti odose tamo.
Y

Ysf

pre 9 meseci

Nema sta mi da ga krademo Hrvatima. Decko je rodjen i odrastao u Srbiji. Otac mu je Srbin, logicno je koga ce da izabere. Ako se ne varam igrao je za nasu reprezentaciju u mladjim kategorijama.
g

grobar32

pre 9 meseci

Neka nam je isus hrist u pomoci da sa ovakvom igrom nikakvom uopste izborimo ep.
m

mp

pre 9 meseci

Da smo normalni Luković iz IMT odmah debi u reprezentaciji, ne znam šta se čeka
P

Popsi

pre 9 meseci

Selektor nam je totalno prso.