Komentari na vest

Pipo Inzagi otvorio dušu: Alegri mi je završio karijeru! Bolest života je nastupila tri godine kasnije

А

Александар Други

pre 11 meseci

Инзаги није био спор. Неко у коментарима рече са лоптом јесте био спор али без лопте имао је јако брз први корак. Лак корак. Можда је то најтачније речено. Браво за тога ко је анализирао у коментарима. Сва брзина и лакоћа којом он постиже гол види се гол против Бајерна у Минхену када су победили 0-2. Седорф га петом избацује а Пипо за секунд пар корак и трас као да је гол празан. Имам осећај да он никад није гледао голмана и пласирао лопту. Он је једноставно шутне. А кад не може да шутне докачи је и то ке гол. Колико људи наших знам који су га презирали баш зато што нема ништа то фудбалски као неки мајстори али који су га у другом делу каријере у милану заволели. Једноставно говорили су не можеш да га не цениш и не волиш. Пипо шмекеру.

nenad.jagg@gmail.com

pre 11 meseci

I dan danas pamtim taj gol. Kako je ovaj čovek plakao od sreće. Pipo je čudo, voleo je da igra više od svega. Nikako mi nije jasno kako nije uspešan trener, za razliku od njegovog brata duduka, koji je bio ispod prosečni napadač, ali za sad mnogo bolji trener.

nenad.jagg@gmail.com

pre 11 meseci

P.S: Pogledati gol protiv Češke na SP2006, maestralno!
Б

Браво

pre 11 meseci

Хвала Вам што сте ме подсетили на то! Био сам на северу и буквално се види како лопта прелеће, мислим Гавранчића и како је Пипо већ кренуо као фурија и видиш да нема препреке и он га даје. Кад гледаш на тв-у мислиш лаганица, тек на стадиону видиш и брзину и антиципацију и вештину...
Z

ZI11AcM

pre 11 meseci

Negde sam procitao da je rekao, da je isao logikom ako svira 5 ofsajda 6 ili 7 ce ga pustiti :)
Z

Zocky

pre 11 meseci

A šta ja da napišem što već nisu svi rekli... Sa njim u timu, a Milan juri pobedu, čekam, nerviram se ali se uvek i nadam da će ga nekako umuvati, pa makar i u 95 za pobedu... Onaj gol iz Atine, to je Pipo po definiciji... Kada Fifa i slični, sastavljaju najboljih 11, uglavnom su tu dva igrača Milana, dva velika kapitena, Franko Barezi i Paolo Maldini i tu nema neke velike diskusije, ali isto tako niko ne stavlja ni Super Pipa, i realno, nije taj kalibar, ali nekako verujem da kada bi u nekom naučnofantastičnom inžinjeringu, na terenu u istom vremenu igrali i napadači poput Ronalda, jednog i drugog, Pelea, Maradone... Inzagi se odnekud pojavio, spotakao, i dupetom ugurao loptu u gol, recimo Dina Zofa...
z

zivoraddd

pre 11 meseci

Sad se preteruje. Inzagi nit je bio spor, nit je imao losu tehniku, nit je bio los skakac, nit je imao los sut. On se jeste izdvajao kretnjom, ali daleko od toga da nije imao mnoge druge kvalitete.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 11 meseci

nije bio brz ali ni spor. brz prvi korak sbez lopte. sa loptom spor ubij boze. tehnika prosecna, u 90% driblinga je gubio loptu. sut?dao je manje od 10 golova izvan 16 u karijeri. za napadaca to je nista. glavom precizan ali visok 180cm i ne bas skocan, nikad loptu nije zakucavao glavom nego samo menjao ugao. Pipo nista nije imao, a imaomjemsve pomalo. Samo osecan, anticipaciju, lukavstvo, tu je broj jedna svih vremena.
D

D tristan

pre 11 meseci

Legendaran igrac. Ni brzina ni dribling ni snaga ni tehnika ali zato neverovatan osecaj za prostor i loptu. Definicija igraca na pravom mestu u pravo vreme. Zlatno doba serie A. Italija bila jaka k'o Brazil. Ne znas da li je jaca odbrana sa Bufonom, Maldinijem, Nestom, Zambrotom, Kanavarom, Materacijem ili napad sa Del Pjerom, Totijem, Vijerijem, Inzagijem. Lepo je setiti se, no davno proslo vreme. Danas se sve zivo promenilo u i oko fudbala. Kako su nama oni bili legendarni, sutra ce ovim klincima biti Haland, Mbape i ostali. Steta samo sto na kraju ne rece kako se to tacno izlecio jer bi mozda nekome i pomogao sa informacijom.
V

Vlasotince

pre 11 meseci

Nije tačno, pronađi, na kratkim relacijama najbrži u Milanu
b

borovo

pre 11 meseci

Drago mi je što sam gledao Pipa uživo,na marakani gde nam je dao gol,kakav špic,neponovljiv..kao i seria A 90-tih..
E

Edguy

pre 11 meseci

Novinar : Gospodine Ferguson šta ima da kažete za inzagija? Legendarni Fergi : Inzagi je rođen u ofsajdu. XD I dan danas imam isečak iz novina tog intervjua. Takav napadač se vise ne radja. Uvek u pravo vreme na pravom mestu,dao gol svakim delom svoga tela. Pipo Inzagi.

Σаш@

pre 11 meseci

једна од мени омиљених реченица кад видим добру цицу... - ушао бих у њу, као Инзаги у офсајд! 😎
I

Inzaghi

pre 11 meseci

Ne kapiram Alergija, Niti je Pipo imao veliku platu niti je zahtevao neku minutažu. Plakao sam kao dete kad je strpao dva gola Novari.
I

Inzaghi

pre 11 meseci

Realu*
m

monteroo

pre 11 meseci

Pipo,Kaka,Seva,Sedorf,Krespo,Pirlo,Dida gledali smo milan u LS kao da sutra ne postoji...dodju sa broda u bg pokupili ih sa plaze i oduvaju zvezdu.....Kaka na zagrevanju u trendzi kao da je tri broja veca...mrsav...al kad je pocelo....ringispil....pipo je meni bio najjaci zbog toga sto je udari levom,desnom...toliko bangavo,nikako,nefudbalski ali ona uvek udje u gol....kraj price ...gol.
n

nemanja1512

pre 11 meseci

nema vise ovakvih fudbalera ovakvih majstora sa dusom,smekeri, sad se fudbal pretvorio u robote tuzno ali istinito.... nekada sam jedva cekao da gledam fudbal sad jedva pogledam i rezultate :(
a

ako su ruze, procvetace...

pre 11 meseci

SUPER PIPO ! Drugim klincima su uzor bili Ronaldo9, Bekam, Zidan, Del Pjero a meni uvek i samo Inzagi. "Veliki" fusbal sammigroa daleko od njegpvog mesta, po desnommkrilu ili beku, ali na malom sam se uvek trudio da se krecem kao on. Da krenem napred pa nazad dok saigrac jos dribla a onda se naglo vratim napred i utrcim. da uvek budem 2m od golmana kada ocekujem sut saigraca. Unucima cu pricati od dva napadaca u neverovatnom Milani, Inzafiju i Gilardinu. Jedan je bio ruzno pace, bez nekog posebnog talenta a drugi brzi,skocni,talentovani Gilardino. Pirlo, Sedorf, RuiKosta, Kafu, Zambroti su uvek gadjali meato gde je bio Gilardino,ali kao nekom magijom lopta je ivek dolazila do Pipa. Za mene je bio veci i znacajniji od Zlatana ili Mbapea. Pokazao je da fudbal moze da se igra glavom, anticipacijom i osecajaem, da fizicke predispozicije nisu sve. Da osrednje brzi, osrednje visoki, osrednji tehnicari bez suta van 16, mogu da budu najbolji.
Š

Šljaka

pre 11 meseci

Razočarao si me, izostavljanjem Sevcenka 😉
B

B198K

pre 11 meseci

Možda je u pitanju samo glupa nostalgija, ili sam ja naprosto izgubio onaj dječiji pogled na fudbal, ali meni djeluje da danas u fudbalu nema više ovakvih persona.
T

TU

pre 11 meseci

si u pravu, nema, da mi je neko pre 10ak godina pričao da ću da izgubim žar za fudbalom, ne bih mu verovao. Oraspolozite me, recite da nisam jedini, hah

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

Nisi jedini.
n

nR

pre 11 meseci

Ja fudbal vise ne pratim ni na flesskoru.
N

Nic

pre 11 meseci

Isto, mada smo verovatno samo omatorili. Vrlo verovatno da te zvezde iz mojih dečakih dana danas ne bi mogli da igraju u ligama petice, ali ja sam obožavao te "budale" tipa Djalminja, Prosinečki, Kanidja, Di Kanio, ili potpuno drugačije kao što su bili upravo Inzagi, ili R. Karlos, Gatuzo, Zlatan...
M

Mitros

pre 11 meseci

Pa imao si skoro 40 godina tada druže. Ne volim Alegrija nikako ali skoro svi ovi fudbaleri su teški rgo manijaci, igrali bi do 50 godine ako može. Isto ko Ronaldo što se gura da daje golove Luksemburgu.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

Taj 13.05. je jedan od najtuznijih u istoriji Milana ako ne i najtuzniji, nikad necu zaboraviti taj datum. Btw, SedorV? Napisao si tako dva puta, a sigurno se tako ne izgovara.
n

nidza1981

pre 11 meseci

secam se finala u Atini, jedan sut - dva gola, drugi gol ga napucala u ledja... Da ne poveruje covek

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

Nije drugi nego prvi.
S

Sale2323

pre 11 meseci

Čovek zvani "Ofsajd"😁
a

ahahahaahhhhahah

pre 11 meseci

Ahahahahaha. Kakav humor. Ahahaha
Z

ZV

pre 11 meseci

Grande Pipo!!!
p

peki30

pre 11 meseci

Fantastican igrac! Secam ga se jos iz Atalante kad je zabio 24 gola, u najjacem kalcu, tad se videlo da ce biti veliki igrac. Najbolji osecaj za gol, brz, uvek na ivici ofsajda, uvek u poziciji za gol.
М

Маре

pre 11 meseci

Плус је имао и среће да игра баш у том периоду, јер би данас било упитно како би се снашао што због вар-а који би санкционисао сваки милиметар офсајда у којем би се нашао, што због стила игре где данас траже од нападача да ради све и свја и учествује у игри масовно а не само да трпа голове као деведесетих. Мада снашао би се Пипо не сумњам.
r

roni

pre 11 meseci

inzagi brz?bio je sporiji od jon dal tomasona druze a ovaj je bio sporiji od lokomotive.
@

@mare

pre 11 meseci

Potpuno pogresna konstatacija. Zamisli da je jedan Bekenbauer ili neko drugi igrao u eri kada golmanu ne sme da se vrati lopta nogom kao danas. To jest mize ali golman ne sme da hvata u ruke. Znaci pun presing na zadnju liniju. Koliko bi lopti izgubili, kiksali... da li bi bili toliko dobri? Da li bi uzeo zlatnu loptu? I golmani i odbrana. Znaci Pipo je bio majstor svog vremena. VAR to ne umanjuje nista.
G

GostGG3+

pre 11 meseci

Kakvu je njusku imao za gol to jednostavno ne moze da se opise. Bukvalno svaki gol koji on da, jednostavno kao da lopta uvek ide ka njemu. Pipo legenda fudbala, a pritom mnogo zahvalan igrac, pravi profesionalac
J

Juve 1982

pre 11 meseci

Davno je bilo, komentator prenosi neku utakmicu grupne faze Lige prvaka i saopštava rezultate ostalih utakmica 10-ak minuta prije kraja. Ne sjećam se protivnika, ali to veče Milan je igrao kod kuće, rezultat 0:0 do kraja tih 10 minuta. Kaže komentator: "Ali neka se navijači Milana ne brinu, sigurno će se do kraja utakmice "dogoditi" neki Inzagi." I zaista, pred sam kraj utakmice Inzagi je dao gol za 1:0. Spakovo je neki odbijanac iz gužve u petercu. To je neponovljiv igrač, jer sam vidio da je u karijeri svakim dijelom tijela postigao gol. Nevjerovatni Filipo Inzagi!
B

Brat Nevera

pre 11 meseci

Stara kajla, kako sam voleo to vreme, privilegija je bila odrastati uz takve generacije, sve posle je manje bitno. Otkud sad Sedorv, nadam se da je greška, ne bih voleo da i tu imamo zabludu.
H

Hehehe

pre 11 meseci

Nisi jedini i Vlahoviću je uništio karijeru svojom dekadencijom