Komentari na vest

Pismo Strahinje Erakovića bivšim saigračima

m

maleni

pre 7 meseci

Svaka čast Čupo na pismu! Srećno u bratskoj Rusiji i da nam se vratiš još bolji i spremniji nego što si bio... Da budeš Zvezdin Barezi!

Kalčopolista®

pre 7 meseci

Najveca prevara, mogu se usuditi da kazem u svetu fudbala! Gledam u subotu sta su mu radili oni amateri iz nikad jaceg Orenburga, zamislite kada je meni bilo mucno da gledam kako je on odigrao! A te iz Orenburga sram da bude! Oni ne znaju da u Srbiji postoji ustav po kom ne sme da se dodje dalje od 20m gola crvene zvezde a pogotovo ne da se sutne!
G

Gost 323

pre 7 meseci

Daj bre vise,cenzurisite komentare od ovog bolesnika . Naporan je ,zgadio mi je i vas sajt. Idi bre coveve leci svoje frustracije negde, ima specijalizovanih ustanova . Samo nisam siguran za stepen tvoje bolesti dal ti mogu uopšte pomoci
Z

Zn

pre 7 meseci

Kakva greota da ovakav momak ode sa 22 godine, ovakav zvezdaš, a da ne kazem da nas se igra RASPALA otkako je otisao, sve se ispomeralo (cuj Rodic stoper decko u zivotu to nije igrao vrv)… da, zao je i nama kao i Eraku sto nije veceras tu

Kalčopolista®

pre 7 meseci

Da li se raspala odbrana Zenita od kada je on dosao tamo? Moze i tako da se gleda!
?

??

pre 7 meseci

Ovo je bas emotivno. Bravo erak, tako mlad, a veliki si covek to ne moze da se ne primeti. Srecno u rusiji, srecno u nastavku karijere. Kidaj bori se veliki si potencijal, obidji najjace klubove evrope i onda se vrati kod nas da zaigras ligu sampiona.
D

Drvo

pre 7 meseci

Foto iz vremena kad smo imali dresove umesto pidžama. Drma nostalgija.
N

Nikola10101

pre 7 meseci

Puste pare proklete...
g

ghost5

pre 7 meseci

Jel to ovaj sto ga Terza uzasnim pritiscima uvalio na kraju Piksiju? Zato smo tako i prosli, kad igraci vide koga je selektor morao da povede, verovatno gube motiv
L

Luka2012

pre 7 meseci

Hajde ne lupetaj, dečko je najtalentovaniji štoper u državi, to su činjenice. Kad je otišao vidi se koliko je značio našem klubu jer je sa Dragom činio bedem. Izuzetno čitanje igre, pregled, požrtvovanje, ne u jednom parametru ne izostaje za onim izvikanim Pavlovićem osim po visini koja je manje bitna. Napraviše od njega Bekenbauera a sa par kokseva nas košta mnogo na SP. I posle ovaj je najbolji a ovog je neko nametnuo Piksiju, čista glupost. Vreme će pokazati ko je ko. Uvek ste ponižavali naše igrače, kako domaće tako strane, a vaše veličali. I ti silni Ljajići, Jovetići, Pavlovići, Živkovići, Šćepovići, Moreire, Dijare, Milenkovići, Kežmani, Markovići i mnogi mnogi drugi nisu ni do članaka svi zajedno samo jednom našem, Nemanji Vidiću.
G

Gost1976

pre 7 meseci

Sjajno rečeno,prijateljski,iskreno.Bravo mali! Ima nade za ovaj narod.
M

Mrcina

pre 7 meseci

Toliko mlad,a toliko zreo.Čupo,delijo naša,ti si dete severa,uvek ćeš biti.Vole te svi Zvezdaši!
z

zsuauaua

pre 7 meseci

hahahahaha ko li laze ovo dete da on pise pisma hahahahaha hahahaha hahaha hahahahaha daj brre aloo

Umetnik

pre 7 meseci

Kakva duša od čoveka! Bravo mali! Ovaj momak mi postaje sve gotivniji. Sve najbolje ti želim majstore! Lepo vaspitan, kulturan, svaka čast!
a

ako je On

pre 7 meseci

Čupa,onda je Duško Ivanović -Konan
D

Djape45

pre 7 meseci

Uslo u krv i dovidjenja,...
A

A što bivši kapiten

pre 7 meseci

Borjan nije napisao pismo posrške????
M

Makki

pre 7 meseci

Brate rasplaka me covjek, najbolji Zvezdin defanzivac od Nemanjs Vidica. Svaki komentar je suvisan, Cupo neka ti bog da zdravlja, i znaj da Delije sa nestrpljenjem cekaju tvoj povratak na Maru. Sa ljubavlju iz Srbije, R.Srpske i Crne Gore.

Gall

pre 7 meseci

Iskreno posle ovog teksta su mi pomesana osecanja. Podseca me na situcaiju kao kada se musko dete odseli od svojih sa devojokm, pa mu prvih par meseci bude cudno i fali mu roditeljska sigurnost i toplina. Sve u svemu, Čupo hvala na svemu, znam da ćeš se vratiti kao kapiten i dirigovati našom odbranom kako to sada Drago čini.
M

Masni Feniks

pre 7 meseci

Zvezda i Partizan na APARATIMA !!! Dajte im infuziju 🤣 Zvezda ima narodni budzet i penzioni fond , sve dok je toga postojace i dok im Vucko titra ja..ca ! Partizan je u rasulu od 2010 god , za sve to se pobrinula Drzava i Zvezda ! Zvezda se bruka u LS , primaju po 7 komada !! A imaju budzet od 50 miliona ,Ejjjj . Partizan gubi od 18 godisnjaka iz Somalije . Sramota nasta je spao Srpski Fudbal . Reprezentacija je u rasulu , 50 godina nije bila na EP , na SP vode 3 nula na kraju gube 5-3 !!
i

igor978

pre 7 meseci

Prodali ga bukvalno u belo roblje, dečko nije ni želeo u Rusiju ali jbg, tako to ide kada igraš za udbaško-rusku tvorevinu od kluba. Za ovakvim obraćenjem ne vidim potrebu a naročito ne od “klinca”- da igraju za prolaz u finale LŠ razumeo bih donekle ovo kao “dizanje” motovacije, a oni igraju protiv Yang Bojsa u grupi…Malog drma nostalgija i žali jer nije deo tima u kojem je želeo da igra LŠ.

nikola6683@gmail.com

pre 7 meseci

Čupo mnogo fališ. Odradi par sezona preko uzmi kintu i vrati se u tvoju Zvezdu kao kapiten da stasavaš nove čupce😂😂
o

ovaj komentar

pre 7 meseci

ko "pisma čitalaca" u Politikinom Zabavniku...
K

Kojakim11

pre 7 meseci

😬😬😬

Bojank91

pre 7 meseci

"nekako sam tih dana znao da idem iz Zvezde". Izgleda da se bukvalno ništa nije pitao. Najgora prodaja ikad. Osetno smo slabiji bez njega
£

£¥₩₩

pre 7 meseci

Zvezdi je trebala prodaja dobra jer iste nije bilo godinama
1

1122334455

pre 7 meseci

cunt plaky
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 7 meseci

Dečko je žrtvovan na oltaru pohlepe i kombinacija Terzića sa Rusima. Nisam skoro video da se toliko potencirala prodaja nekog igrača kao da bi se klub ugasio da nije prodat. Napravljena je i šteta prema timu i klubu. Van tekstova novinara i izjava uprave, teren je merilo i pokazatelj da je prodaja Erakovića bila greška.
P

Popsi

pre 7 meseci

Ako glavni sponzor traži igrača ti moraš da mu daš, a nisu nam malo dali svih ovih godina. Nije Terza dao Čupu zato što je hteo nego zato što je morao.
D

Djape45

pre 7 meseci

Nisu to kombinacije, zadužene su pare za vraćanje poreza i od Erakovog transfera je vraćen taj dug

Kg_Šumadinac

pre 7 meseci

Patetiko, ti li si ? Jel se javio Lučo Ibanjez, eventualno Barkos, ili onaj iz Čada, Misndgar Batolingar ? Možda Gobelja, neko sličan. Srećno Zvezdi ✌️🍀 ali ajde bez ovakvih stvari, aman
l

la paname

pre 7 meseci

Ovog klinca volim kao svojeg i bio sam tužan kad je odlazio ..sad mi ovo dete svojim pismom natera suze na oči i grlo mi se steglo (meni u 50 god.) Mali želim ti sve sreću ovog sveta.
k

kliklak

pre 7 meseci

Prokleti milioni, ali hajde da su neke ozbiljne pare nego par miliona za ovakvog bisera. Ovaj bi decak veceras zamenio i Djigu i Srkija i Rodica, sam, uz Draga naravno. Ovakvi nam trebaju, sto vole i ginu za klub. Iskreno, mnogo se uprava ogresila sto ga je pustila. Morao je da ostane makar jos ovu sezonu siguran sam da bi odbrana bila mnogo, mnogo kvalitetnija.
L

Lijo

pre 7 meseci

7 miliona evra su vrlo ozbiljne pare za Zvezdu
S

Spartacus

pre 7 meseci

Pa dali smo skoro sve od toga za onog Serifa, bolje da smo ostavili Erakovica i Olajinku i Krasoa u spicu, ovako svi igraju van svoje pozicije... Mi bukvalno nemamo nikakvu, svi su ko muve bez glave ovih zadnih par utakmica, vise niko ne zna na kojoj poziciji igra.
c

cipar

pre 7 meseci

Rupo i prevaro bolje ćuti, da valjaš ne bi bio u raspalom Zenitu.
P

Popsi

pre 7 meseci

Da li ti nešto govori činjenica da Nordsjeland posle vas nije više nikog pobedio?!
M

Miki Maus i družina

pre 7 meseci

fališ....
b

bolje da napiše

pre 7 meseci

protestno pismo svom frizeru ..
M

Maradona22222

pre 7 meseci

Pravi se priča i diže fama ko da se igra finale lige šampiona a ne jedna od 6 utakmica grupne faze
P

Popsi

pre 7 meseci

Sreća pa ima o čemu da se priča, a Čupa zna koliko je bitna ova utakmica.
H

Heavy metal

pre 7 meseci

Bravo, Čupo! Sve najbolje ti želim 🍻
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Ovi ko da igraju finale LS,a ne obicnu utakmicu u grupnoj fazi.😂😂😂😂 naravno,mladi momci pune milfaru!😂😂😂😂
1

12345m12345

pre 7 meseci

vi ni te obicne ne umete da pobedite a o finalima da ne pricamo...
'

'Don Vito Corleone

pre 7 meseci

@UjoCroZitko. Neko je osvojio ušati pehar, neko igra 3 puta u 5 godina u ligi šampiona, neko ima 2 pobede u ligi šampiona, a večeras upisuje i 3 pobedu. A neko drugi nije igrao skoro 15 godina ligu šampiona, a neko drugi nema uopšte pobedu u ligi šampiona, a neko drugi je poslednji put pobedio u Kupu šampiona pre 4 ipo Decenije što je apsolutni i neoborivi Svetski rekord i podatak za Ginisa, i za rubriku verovali ili ne i za časopis treće oko. To je da se krstiš.
s

serMudro

pre 7 meseci

I ovaj komentar i komentator su lice propadanja partizana,ne svane dan da ne uđu da se bave Zvezdom...a partizan melje...e jadni ne bili,kod vas nije 100m duga,igrate LŠ,pobedili ste Real pre dve nedelje,večeras igrate protiv Bajerna koji je u stahu od gostovanja na JNA,imate struje i vode na bacanje,igrači se tuku da dođu kod vas ne beže,prolazite UEFA skrinige lagano država nema potrebe da interveniše plaćanjem dugovanja...ah da nije tako i kriv je neko drugi,a ne oni koji treba da ga podržavaju,oni koji treba da podržavaju ranom zorom čekaju vesti o Zvezdi da uđu i isprazne frustracije na komentarima a stadion im prazan... Najbolje da vam Delije isteraju upravu i bave se problematikom partizana a vi ćete da meljete parnim valjkom u Superligi i da pravite poštene prelaze sa penalima posle 90minuta,sami ćete ga ugasiti svojom zlobom... Jedini izlaz je da otvorite danski vrtić na JNA,i onako je prazan ...
Z

ZvezdaCrvena

pre 7 meseci

Kad grobaru kažeš Liga Šampiona on pita: ,,Liga šta?''
S

Srdjan88

pre 7 meseci

Druze pola veka Partizan nema pobjedu u kupu sampiona/ligi
Z

Zaza Paculia

pre 7 meseci

Obicna utakmica u grupnoj fazi, LIGE SAMPIONA!!! Takmičenja u kojem ucestvuje krem Evropskog fudbala, a mi to jesmo, i znam da crkavas od muke!!! I slobodno neka izgubimo veceras (a znam da necemo) i racunaj da kada se uskoro poklope kockice, kada se ekipa uigra, nece da vas spasi ne Apokalipsa, i procice ti mladost a titulu neces videti!
V

VitaKG

pre 7 meseci

Ti imas osmeh decaka, ti imas srce zvezdasa, a cudna je ta bolest nasa i znamo nema joj leka, ko jednom zavoli Zvezdu voli je do kraja svog veka.
P

Popa

pre 7 meseci

Čupo legendooo!
o

onako pitam

pre 7 meseci

Koliko pobeda ima partizan protiv "rupe" erakovica?
L

Ludilo mozga

pre 7 meseci

Ocekujemo za sat vremena tekst sta je Bahar doruckovao, kako je spavao i kakva je bila stolica! Cirkus
c

champions league

pre 7 meseci

Boli boli i treba da boli. Liga sampiona. A vi kako te?
P

Popsi

pre 7 meseci

Ovaj komentar je slika i prilika zašto Partizan propada. Bavi se Vazurom matori.
p

plaky

pre 7 meseci

Bice i taj f4 u kosarci jednog dana. Ne brini. A u fudbalu, najpopularnijem sportu na svetu, mozda u narednih 10 godina bude 1 konferencija. I to vam je previse. Nordsjalend 0:5.
O

Ovo

pre 7 meseci

Je sportski portal, neće valjda pisati o problemima na Kosovu. Kapiraš li ti to, a druga je stvar što vi ne igrate evropu. A zato ste u super ligi parni valjak, sve meljete. Onako na jedvite jade, koga ste do sad nadigrali u igri, nabroj.