Hames Rodrigez protiv Paragvaja (© Reuters)
Hames Rodrigez protiv Paragvaja (© Reuters)

Plač majke Božije: Kolumbija zaboravila kako se daju golovi, ni Paragvaj nije ništa bolji

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.11.21. | 01:53

Migel Almorim samo do stative, džaba povratak među startere Hamesa Rodrigeza

Pre će Zemlja da zastane na putanji oko Sunca nego što će Kolumbija da postigne gol. Prođe i peta utakmica na kojoj ova reprezentacija nije zatresla mrežu rivala. Sad je već ozbiljno dovela u pitanje plasman na Prvenstvo sveta.

Ruku na srce, izabranici Reinalda Ruede nije baš lako ni savladati – osim ako preko puta nije Brazil – ali ovo kako igra ovaj tim je mučno za gledanje. Lopta bi zaplakala, samo da može. Ništa – ništa u okršaju Kolumbije i Paragvaja u 14. kolu južnoameričke zone kvalifikacija za Mundijal. Ako bi mogao po ovaj bod da im se oduzme, teško da bi se iko bunio – 0:0.

Izabrane vesti

Zar je moglo da se završi drugačije? Kolumbija pre ovog susreta 376 minuta nije postigla gol, Paragvaj je još lošiji (404). Sad su te brojke uvećane za jop 90. Plač majke Božije...

Domaćinu nije vredelo ni što se Hames Rodrigez vratio među startere prvi put posle godinu dana. Čak je pomalo zaboravljeni fudbaler Al Rjana bio najbolji akter susreta, ali činjenica da ne igra na top nivou totalno mu je srozala samopouzdanje. Još ako nema s kim da sarađuje. Na papiru to izgleda savršeno: Luis Murijel, Huan Kvadrado, Luiz Dijaz, Darvison Sančez, pokušao je i Duvan Zapata ulaskom s klupe. Džaba.

Čak je Paravaj bio bliži iznenađenju, je rje u završnici prvog dela Migel Almiron uzdrmao stativu. Sve ostalo bilo je za zaborav. Ko nije gledao, uštedeo je vreme.

JUŽNOAMERIČKE KVALIFIKACIJE ZA MUNDIJAL U KATARU - 14. KOLO

Utorak

Bolivija - Urugvaj 3:0 (2:0)

/Arse 29, Moreno 45, Arse 79/

Venecuela – Peru 1:2 (0:1)

/Maćis 52 – Lapadula 18, Keuva 65/

Sreda

Kolumbija – Paragvaj 0:0

Argentina - Brazil 0:0


01.15: (1.88) Čile (3.50) Ekvador (4.80)

***kvote su podložne promenama




tagovi

Hames Rodrigezreprezentacija Kolumbijereprezentacija Paragvajakvalifikacije za svetsko prvenstvoKvalifikacije za SP 2022.

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara