Čiro Imbole (©Reuters)
Čiro Imbole (©Reuters)

Plavi deo Rima uznemirila Imobileova poruka, Lotito spušta tenzije: Kao sin mi je, ne razmatramo prodaju

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.10.23. | 16:14

“Rame uz rame. Uvek sa tobom, uvek uz one prave”, pokušava i Čiro da ugasi požar

Tvrd je orah Klaudio Lotito, težak je pregovarač. Ali letos je ipak popustio i potpisao dokumenta. Lacio je ostao bez Sergeja Milinkovića Savića, a prvi čovek kluba je pokazao zašto ga mnogi nazivaju škrticom. Zamena nije stigla i to se odražava na rezulate, a da sve bude gore, Čiro Imobile se nalazi u katastrofalnoj formi.

Od početka sezone prvi špic rimskog kluba imao je sitnijih problema sa povredama, postigao je samo dva gola u Seriji A i Tati Kasteljanos ga je izbacio iz startne postave. Na takvu odluku Mauricija Sarija nije blagonaklono gledao, dao je intervju i doveo u pitanje ostanak u Laciju. 

Izabrane vesti

Ne samo zbog toga što mu je zapala uloga rezerviste, nego i jer su ga povredili navijači. Nezadovoljni su ga razapeli, oni koji mu drže stranu i pored loših igara su se uznemirili zbog mogućnosti odlaska, pa Klaudio Lotito mora da spušta tenzije.

“Ne znam ništa o Arabiji, niko me nikada ništa nije ni pitao. Imobile ima ugovor do 2026. i klub ne razmatra mogućnost da on ode. Prema Čiru se odnosim kao da mi je sin. Ako i razmatra opciju odlaska, sigurno nas o njoj nije obavestio. Ne želimo nikoga da prodamo”, rekao je Klaudio Lotito za Il Meseđero

Nekoliko dana ranije Čiro Imobile je izjavama “zapalio”plavi deo Večnog grada. 

“Lacio, volim te! Ali ne znam da li ću ovde završiti karijeru. Uvek sam davao sve za ovaj dres”, poručio je Čiro Imobile u intervjuu za Il Mesađero i prokomentarisao mogućnost odlaska na Bliski istok: 

“Arabija? Letos sam odbio, ali u januaru... Ne znam. Povredili su me napadi navijača”. 

Duže vreme je u Čiru Imobileu tinjalo nezadovoljstvo, prepoznali su to i ultrasi Lacija i na utakmici sa Atalantom digli su dve parole podrške na kojima je pisalo: “Rame uz rame do pobede. Hajde, kapitenu, sever je uz tebe” i “Čiro Imobile - ponos prvog tima prestonice”

Ubrzo je i italijanski napadač putem društvenih mreža odgovorio... I dao potvrdu da nije kivan na sve. 

“Rame uz rame. Uvek sa tobom, uvek uz one prave”.


tagovi

LacioĆiro ImobileKlaudio Lotito

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara