Plemenitost je pobedila - Aleksandar Ivković pogodio Humanitarni tiket u podne

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.07.23. | 09:12

OFK Deci s ljubavlju, od legendarnog trenera pionira Borca i kompanije Mozzart dobija donaciju u iznosu od 127.200 dinara

Legendarni trener najmlađih nada čačanskog Borca Aleksandar Ivković uspeo je da prebrodi sve izazove i pogodi “Humanitarni tiket u podne”. Osvojio je 127.200 dinara, koliko će kompanija Mozzart proslediti na adresu OFK Deci s ljubavlju.

U ovom momentu ukupna suma koju je donirala kompanija MOZZART, samo kroz “Humanitarni tiket u podne”, iznosi preko 29.000.000, tačno 29.209.909 dinara. Dakle, iz dana u dan sve smo jači i uspešniji u akciji koja pomera granice u svakom smislu. U svakom slučaju ponosni smo na svakog pobednika, kao i na činjenicu da je naša akcija jedinstvena kako po ideji, tako i po dužini trajanja, što je zasigurno jedinstveno kao pojava u svetu betinga.

Izabrane vesti

Čestitamo još jednom Aleksandru Ivkoviću, slobodni smo da kažemo fudbalskom roditelju Darka Lazovića, Filipa Mladenovića, a zatim i Marka Lomića, Ivan Stevanovića Robija, Marka Milinkovića, Nemanje Milunovića, Lazara Markovića, Slobodana Simovića. Ne zaboravimo da su njegovi učenici bili Uroš Milovanovića, i dva bisera iz Partizana Nenad Trifunović i Bogdan Kostić.

Pišu: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

dobitni tiketsportsko klađenjebet analizaBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara