Denis Lasić i Tijana Đajić
Denis Lasić i Tijana Đajić

Plemići dobili vetar u leđa: Mozzart novi sponzor HŠK Zrinjski

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.09.21. | 14:25

Denis Lasić, predsednik UO HŠK Zrinjski, Mostar: Zadovoljstvo je veliko jer smo potpisali petogodišnju saradnju, a to je najbolja potvrda koliko Mozzart veruje u nas

Situacija u Premijer ligi BiH se zahuktava, a fudbalska groznica se oseća na svakom koraku. Svi klubovi se bore za što bolji plasman, a među njima je nekoliko ekipa koje je podržala kompanija Mozzart. Podršku u ostvarenju sportskih ambicija od danas ima i premijerligaš HŠK Zrinjski kojem će kompanija Mozzart biti ekskluzivni beting partner narednih pet godina. Plemići iz Mostara ne kriju zadovoljstvo što su dobili vetar u leđa od regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću.

Ugovor o sponzorstvu u klupskim prostorijama u Mostaru potpisali su Denis Lasić, predsednik Upravnog odbora HŠK Zrinjski i Tamara Đajić, rukovodilac Sektora marketinga u Mozzartu.

Izabrane vesti

Pre svega želimo da izrazimo zahvalnost kompaniji Mozzart na iskazanoj želji za ulaganjem u naš klupski fudbal, kao i posebnu zahvalnost što je prepoznala HŠK Zrinjski kao jedan od najboljih i najorganizovanijih klubova u BiH. Svi znamo šta HŠK Zrinjski predstavlja u fudbalu, a kako je naša vizija da klupski ciljevi mogu samo da rastu, jasno je da želimo da uspostavimo saradnju sa što većim brojem renomiranih preduzeća, tako da smo srećni što će u društvu naših vodećih sponzora od danas biti i kompanija Mozzart. Zadovoljstvo je veliko jer smo potpisali petogodišnju suradnju, a to je najbolja potvrda koliko Mozzart veruje u HŠK Zrinjski”, kaže Denis Lasić, predsednik Upravnog odbora HŠK Zrinjski Mostar.

Ovaj klub ima dugu tradiciju, osnovan je davne 1905. godine, a nakon obnove rada etablirao se kao jedan od najuspešnijih u BiH. Rekordnih šest puta su osvajali Premijer ligu BiH, jednom Kup BiH, a u Evropi su nastupali 15 sezona. Sjajne partije u bojama Zrinjskog svojevremeno su pružali i čuveni Luka Modrić i Blaž Slišković, koji je jedno vreme i bio trener ekipe.

Klub, koji nastupa u prepoznatljivom dresu s lentom, dobro je krenuo u novu sezonu, a ova Mozzartova podrška daje im nadu da će doći do samog vrha Premijer lige BiH.

Zrinjski je ponos Mostara i jedan od najboljih klubova u ovom delu BiH. Ovim petogodišnjim sponzorstvom želimo da pomognemo klubu da pruži što bolje partije u najjačem rangu takmičenja. Sledeću utakmicu igraju u Trebinju protiv FK Leotar kojem smo takođe sponzor, pa ćemo navijati i za jedne i za druge, a ponajviše za kvalitetan premijerligaški fudbal“, kaže Tamara Đajić, rukovodilac Sektora marketinga u kompaniji Mozzart.

Cilj ove kompanije je da obezbedi finansijsku podršku za sportske kolektive širom zemlje, a pogotovo premijerligašima. Do sada je Mozzart postao sponzor Željezničara iz Sarajeva, Leotara iz Trebinja prijedorskog Rudara, ženske odbojkaške reprezentacija BiH, a planiran je nastavak ulaganja i u narednom periodu.



tagovi

ZrinjskiBiHBiH 1Premijer liga BiHMozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara