(©Reuters)
(©Reuters)

Pljušte pohvale u Rusiji za Vladu Ivića: On je prva zvezda Krasnodara

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.12.23. | 16:54

“Uspeo je da potpuno promeni filozofiju tima u koji je došao i da usadi svoje ideje i to je impresivno”, kaže trener Balahin

Jesenje počasti u Premijer ligi Rusije pripale su Krasnodaru. Bikovi su završili kao prvi, ispred Zenita i time napravili nemalo iznenađenje.

Srpski trener Vladimir Ivić je oduševio sve u Rusiji načinom kako vodi Krasnodar i u toj zemlji gde se strancima ne daju priznanja tako lako, mnogi su mu, ipak, skinuli kapu.

Izabrane vesti

Bivši trener Rostova Sergej Balahin u intervjuu za ruske medije na pitanje ko je bio najbolji stručnjak u jesenjem delu sezone, nije imao dilemu.

Mislim da je odgovor očigledan – Ivić, naravno. Uradio je sjajan posao, pogotovo na planu kreativnosti. Jer, on je došao sa jednom idejom u tim koji je imao potpuno drugačije karakteristike i uspeo da promeni filozofiju, način igre, sve to uspešno “usadi” i osvoji prvo mesto na polusezoni. To je impresivno”, istakao je Balahin.

Sve pohvale stigle su i od Eduarda Mora, bivšeg fudbalera CSKA iz Moskve.

Krasnodar je jedan od favorita za osvajanje titule prvaka i Kupa Rusije. Glavni tvorac svih njihovih uspeha je Ivić. Odličan je trener, koji je već osvojio i trofej u karijeri i zna kako se do njega dolazi. Mi vidimo da je igra Krasnodara vrlo razumljiva, upečatljiva, uspeo je da učini da mu tim igra disciplinovano, na rezultat. Ekipa ima ravnotežu između odbrane i napada. Ivić je prva zvezda Krasnodara, važniji je od svakog igrača, pa i Spertsjana, Kordobe i ostali, koji su igrali sjajno ove jeseni”, poručio je Mor.

 



tagovi

Vladimir IvićKrasnodarRusija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara