Komentari na vest

PLS: Dobanovčani nastavili seriju pobeda, Kolubara se saplela u Kruševcu

D

Deyan X

pre oko 3 godine

Želja pobedio minimalno iz penala(,čist penal), ali je promasio i dve stopostotne šanse, i bar jos 2-3 lepa suta koji su bili tik uz stative. Borac inferioran. Moglo je lako biti 2-0,3-0....
m

metalika moj dobri drugar

pre oko 3 godine

IMT napolje Žarkovo napolje . Nit stadiona nit ih iko gleda
M

Meraja

pre oko 3 godine

Loznica bolji rival u Dobanovcima, ali su platili svoju neefikasnost na ovom meču. Penal je odlučio utakmicu, znalo se da će biti tvrda utakmica i Loznica je išla na bod. Nakon penala morala je da napadne i iz još jedne greške je primila gol kada je sve bilo odlučeno. Šteta što Stanojlović nije bio više koncentrisan jer je rezultat mogao da bude drugačiji.
M

Mp

pre oko 3 godine

Koju si ti utakmicu gledao covece? Dobanovci defanzivno odlicno, golovi u pravo vreme, Loznica bez sansi, je l bio Komarcevic na utakmici?
M

Meraja

pre oko 3 godine

Zahvalite se lopti koja je napucala igrača Loznice u ruku kao i Stanojloviću koji dva puta u situaciji 1 na 1 ne rešava adekvatno šansu inače bi bilo znatno drugačije. Loznica bez šanse, šta sve neću pročitati. Treba da verujem tebi, a ne onome što sam video?
S

Slaba odbrana

pre oko 3 godine

Trajal i Kolubara igraju tri za tri.pogledajte njihove medjusobne duele.Kec je danas bio očekivan,pritom bila je dobra kvota 3.
p

prva liga

pre oko 3 godine

Mozda ti samo tako deluje , ali izmedju ovih ekipa je pravi rivalitet ... sve ti govori reakcija domacina posle postignutog gola ( radovanje ) i gospodina "velikog" kize milinkovica koji nije hteo čak ni na konferenciju da se pojavi . Toliko o velicini trenera koji je predvodio Partizan .