Komentari na vest

PLS: Kabelov pomak ka eliti, Loznica ispala iz trke

K

Kg

pre oko 3 godine

Radnicki iz Kragujevca pustio Pirot ali izgleda da im ni ova pobeda nece biti dovoljna da ostane u ligi....
G

Gost1111

pre oko 3 godine

Loznica je igrala sa Pirotom...
L

Liman

pre oko 3 godine

Napred Kabel!
M

Meraja

pre oko 3 godine

Geografija vam nije jača strana. Loznica nikako ne može da bude ekipa sa istoka, već sa zapada. Gostovala je u Pirotu što je istok. Što se tiče Loznice i borbe za viši rang, po ko zna koji put ću naglasiti da cilj Loznice nije viši rang jer se ne može Superliga igrati u Loznici dok se ne završi novi stadion. Problem Loznice i drugi poraz u nizu leži u činjenici da Džoni Milinković jedan od motora igre zeleno-belih nije na nivou koji se od njega očekuje. Neshvatljiv je potez Mićića da na klupi ostavi Aleksu Matića i Vraštanovića, igrače koji donose prevagu na sredini terena. Uveo ih je u igru tek na 2-0, a potom je Loznica promašila nekoliko prilika. Čestitke Piroćancima na pobedi i iskrenosti jer su rekli da su pobedili jaču ekipu od sebe.
G

Gostqq1

pre oko 3 godine

Pa sam si odgovorio:) da je su oni igrali od starta, bili bi svasta, ovako sad definitivno ne mozemo do 2. mesta. Dobiti Zemun i Zarkovo i obezbediti i definitivno opastanak:)
K

Konarevo

pre oko 3 godine

Kad će Aca Mijatović da mi plati dete i ostale momke,nemaju za hranu ovde se ne radi o fudbalu nego o ljudskom dostojanstvu