©AFP
©AFP

Pobeda Fluminensea na Marselovom debiju: Povratak i majstorija Brazilca ostavili u senci čitavu utakmicu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.04.23. | 05:19

Čuveni bek u centru pažnje na povretničkom debiju i pobedi nad Sporting Kristalom (3:1), dodavanje za Ariasa pre drugog gola potez utakmice u Peruu

Posle impresivnih 16 godina u Evropi Marselo se vratio u Fluminense, a već na povratničkom debiju brazilski bek privukao je veliku pažnju. Iako je Fluminense na gostovanju Sporting Kristalu u Peruu upisao pobedu (3:1) i na idealan način počeo takmičenje u grupnoj fazi Kopa Libertadores, preokret ekipe iz Rio de Žaneira ostao je u senci povratka nekadašnjeg igrača Reala i Olimpijakosa u sredinu iz koje je i krenuo fudbalski put.

Uspeo je tim Fernanda Diniza da u 35. minutu preko Hermana Kanoa neutrališe zaostatak iz 18. minuta kada je Grimaldo zatresao mrežu Fluminensea, te su rivali na odmor otišli uz izjednačen rezultat. Ipak, rezultatski egal trajao je samo do 59. minuta, a čitav šou ukrao je Marselo koji je atraktivno, spoljnim delom stopala, poslao idealnu loptu za Ariasa koji je potom asistirao Kanou za potpuni preokret.

Izabrane vesti

Iskusni bek imao je još sijaset situacija u kojima je demonstrirao da će zaista predstavljati pojačanje za Fluminense, uspeo je da poveže redove i vrlo brzo i spontano se nametne kao lider, a pobedu na njegovoj prvoj utakmici po povratku u klub overio je u 81. minutu Vitor Mendes.

Fluminense već u nedelju očekuje duel sa Flamengom u okviru državnog finala, a veliki derbi biće ujeno prva Marselova utakmica pred domaćom publikom. Susret koji sledi predstavlja revanš, a prva utakmica pripala je Flamengu rezultatom 2:0.

GRUPA D

Utorak

Strongest - River Plejt 3:1 (2:0)

/Triverio 25pen, 35, Kastiljo 49 - Beltran 66pen/

Četvrtak

Sporting Kristal - Fluminense 1:3 (1:1)

/Grimaldo 18 - Kano 35, 59, Vitor Mendes 81/



tagovi

MarseloKopa LibertadoresFluminense

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara