Lionel Mesi (©Reuters)
Lionel Mesi (©Reuters)

Počela borba za Mesijevu dušu: Koke ga zove u Atletiko, Boateng gura u Napoli

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.12.20. | 21:07

Argentincu na leto ističe ugovor

Bliži se 1. januar, a od tog dana Lionel Mesi će moći zvanično da pregovara sa svim zainteresovanim klubovima, koji bi voleli i koji mogu sebi da priušte da ga dovedu u svoje redove.

Za sada Mančester Siti figurira kao prva opcija za Argentinca, mada i dalje mnogi tvrde da će i pored svega Mesi ostati u Barseloni.

Izabrane vesti

Ipak, borba za Lionelovu dušu je počela. Nema ni kluba ni igrača koji ne bi voleli da ih pojača najbolji fudbaler današnjice. Koke je počeo da lobira da Mesi pređe u Atletiko iz Madrida.

Leo je ceo život podario Barseloni i biće mu teško da ode. Ali, zašto da onda ne dođe u Atletiko? Možda Suarez može da ga ubedi. Mi imamo sjajan tim, naši igrači su spektakularni“, poručio je Koke.

A, svoj „cent“ na ovu temu dao je i Kevin-Prins Boateng. Nekadašnji fudbaler Barselone, sada član Monce, smatra da bi Mesi trebalo da pređe u – Napoli.

Zar ne bi bilo spektakularno da Leo samo okrene Napoli i kaže „dolazim“. Bilo bi kao na filmu. Morao bi na treninge da ide helikopterom, jer bi ga ljudi tamo „pojeli“ od sreće. Samo zamislite to: „U Maradoninu čast dolazim da igram za Napoli“. Kakva bi to bila poruka svetu“, zaneo se Boateng.

Prvo, ipak, da vidimo ishod predsedničke trke u Barseloni. Sasvim je moguće da i Mesijeva odluka zavisi od toga ko će sesti u fotelju prvog čoveka kluba i kakve su mu ambicije. 


tagovi

Lionel MesiKevin-Princ BoatengKoke

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara