Počeli pregovori Reala i PSŽ-a oko Nejmara, Barsa neće ni evro da potroši za njega

Vreme čitanja: 3min | ned. 11.08.19. | 10:38

A Gazeta najavljuje da će Brazilac pokrenuti domino efekat

Najskuplji igrač svih vremena, Brazilac Nejmar, ponovo je u centru pažnje. Sa njim je uvek tako. A danas praktično ne možete da otvorite nijedan sportski sajt a da ne vidite njegovu sliku. Razlog je jasan. Na izlaznim je vratima Pari Sen Žermena, a ostaje samo pitanje - gde će?

Prvo ćemo o onome sa čime raspolažu Marka, As i ostali veći mediji na Pirinejima. I dalje je povezan i sa Barselonom, a još više sa Real Madridom. Marka piše da Barselona neće dati ni cent za njega. Već da samo dolazi kao mogućnost trampa igrača Barse za Nejmara i da je to informacija iz vrha katalonskog kluba. Zainteresovani su, ali neće praviti lude ekonomske poteze. I uvereni su da će Nejmar ostati u PSŽ-u. 

Izabrane vesti

Mogućnost da Nejmar može da ode u Real ne uznemirava Barselonu, kažu "Neka radi šta god poželi".

A kako vreme prolazi deluje da Nejmar biva sve bliži Real Madridu. I tu dolazimo do As-a koji danas piše da su pregovori Real Madrida i PSŽ-a - otvoreni! Parižani su navodno raspoloženi i za moguću pozajmicu. PSŽ je navodno spreman da pregovara. Najrealnija je pozajmica na godinu dana.

REAL MADRID OSVAJA PRIMERU - 2,70

As ističe i da je Real prioritet kod Svetaca u odnosu na Barselonu. Odnos Svetaca i Kraljevskog kluba je dobar. Francuski klub je i zvanično rekao da želi da proda Nejmara koga je doveo iz Barselone za 222.000.000 evra. Brazilac nastavlja da trenira i čeka razvoj situacije.

Prelazni rok u Engleskoj je završen, tako da su Real i Barsa jedine dve opcije koje su realne. A Raeal je realnija opcija u ovom momentu.

Tu se priča oko Nejmara ne završava. Ipak je to najskuplji igrač u istoriji, pa je i logično da se oko njega diže tolika fama kada je jasno da želi da napusti PSŽ. Čak su se i Italijani pronašli.

Zanimljiva je naslovnica italijanske Gazete delo Sport: "Nejmar oslobađa sve". Misli se, naravno, na mogući domino efekat koji bi izazvao transfer Brazilca u Real Madrid. U tom slučaju bi se Sveci okrenuli Paulu Dibali, Juventus Mauru Ikardiju, Edin Džeko bi konačno prešao u Inter, a Gonzalo Iguain u Romu. U planovima Parižana je i Đanluiđi Donaruma... Sve bi prštalo na fudbalskoj pijaci!

Ako i kada "šarne" Nejmar, tek onda će ovaj prelazni rok dobiti turbo ubrzanje...

Podsetimo, Pari Sen Žermen kreće u novu kampanju (dočekuje Lil od 21.00), ali naravno da je u prvom planu i dalje Nejmarov transfer. Sve sem pobede Parižana na otvaranju Lige 1 bilo bi ravno čudu. Nim jeste dobro odradio pripremni period tokom kojeg je doživeo svega jedan poraz, ali na Parku Prinčeva moraće da se nadaju čudu. Tuhel neće moći da računa na Andera Ereru, no to sigurno neće predstavljati preveliki problem za Svece.

LIGA 1 - 1. kolo

Petak
Monako - Lion 0:3 (0:2)
/Dembele 5, Depaj 36, Trusar 80//

Subota
Marselj - Rems 0.2 (0:0)
/Dia 58, Jun Suk 90/

Brest - Tuluz 1:1 (1:0)
/Otre 25 - Kuluri 89/ 

Nica - Amijen 2:1 (1:0)
/Erej 32, Dante 90+5 - Akolo 81/

Anže - Bordo 3:1 (3:1)
/Rene Adelejd 27, Pereira 33, Manjani 45 - De Previj 4/ 

Dižon - Sent Etjen 1:2 (1:2)
/Tavareš 34. penal - Amuma 5, Oulu 11/ 

Monpelje - Ren 0:1 (0:1)
/Morel 6/ 

Nedelja
15.00:  (1,90) Lil  (3,40)  Nant (4,30) 
17.00:  (2,15) Strazbur  (3,20)  Mec (3,60) 
21.00:  (1,10) Pari Sen Žermen  (11,00)  Nim (19,00) 

*Kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara