Foto: FK Napredak
Foto: FK Napredak

Podigao je Čukarički i Radnik, na redu je Napredak: Dušan Đorđević novi trener Kruševljana

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.05.22. | 16:17

Pod Bagdalom promovisan novi šefa stručnog štaba

Puko statiranje u plej-ofu potvrdilo se kao skroman rezultat za apetite Napretka, te su Kruševljani odmah po završetku zvaničnih obaveza krenuli u rekonstrukciju sa visokim ambicijama.

Prvi korak pod Bagdalom predstavljao je angažman novog trenera s obzirom na to da je Zoranu Milinkoviću istekao ugovor, a da tokom perioda na klupi nije ostvario rezultate kojim bi klub mogao da se podiči, te je izbor pao na Dušana Đorđevića.

Izabrane vesti

Strateg koji je posle uspeha sa Čukaričkim potvrdio trenersko znanje i u Surdulici predvodeći Radnik, kao slobodan je napustio jug Srbije i preselio se među Čarapane.

"Na vanrednoj sednici Skupštine Napretka se moglo čuti da će u novu sezonu klub ući sa novim trenerom, a po svemu sudeći, biće to Dušan Đorđević, dojučerašnji strateg Radnika, pre toga i Čukaričkog. Pregovori su u završnoj fazi, a zvanična promocija bi trebalo da bude 1. juna", navedeno je u klupskom saopštenju.

Napredak je u aktuelnoj sezoni uspeo da se izbori za mesto u plej-ofu golom u sudijskoj nadoknadi utakmice 30. kola, ali potom nije uspeo da postigne ni gol tokom sedam susreta plej-ofa čime je delimično bačena senka na ostvareno tokom takmičarske godine na izmaku. Podsetimo, klub je već u završnici prvenstva nagovestio ambicije veće od aktuelnih, a pre Đorđevića, u vezu sa Kruševljanima dovođen je Slaviša Stojanović, nekadašnji strateg Crvene zvezde.



tagovi

Dušan Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara