Podseti me, šta to beše slavlje?

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.02.22. | 21:16

Deseti meč bez pobede za Barnli u svim takmičenjima

Agonija Barnlija je produžena. Izuzetno motivisana ekipa Šona Dajša, predvođena novim špicem Vutom Veghorstom, sa mnogo želje i ambicija je dočekala Votford, ali sama želja nije bila dovoljna da se nadomeste svi problemi u igri ovog tima - 0:0.

Barnli je napadao i pokušavao tokom čitave utakmice, imao nekoliko dobrih situacija pred protivničkim golom, ali je ralizacija ponovo zatajila. Od 11 udaraca koliko je upućeno mreži ispred koje je stajao vremešni Ben Foster samo su dve išle u okvir gola. Tako je produžen trenutno negativan niz u prva četiri takmičenja engleskog fudbala i trenutno iznosi čak 10 mečeva u svim takmičenjima.

Izabrane vesti

Dogodilo se i to da su Dajš i Hodžson odigrali međusobni okršaj u kojem nije bilo pobednika. Do sada su imali sedam okšršaja, a sa premijernim remijem je sasvim sigurno daleko zadovoljniji gostujući tim. Votford nema čime da se ponosi, jer je i njegovo večerašnje izdanje ispod svih kriterijuma najvišeg ranga engleskog fudbala, ali mu je makar pozicija na tabeli bolja za dve pozicije. Barnli ima dve utakmice manje i dva boda manja, ali se završetku ovako teške situacije ne nazire kraj.

Dve ekipe su po jednom ozbiljno pretile u prvom poluvrmenu. Domaćin još na početku kada je udarac Maksvela Kornea odbranio Foster, dok je u finišu prvog poluvremena Dđošua King mogao da šokira domaću publiku, ali je Nik Poup bio na pravom mestu.

Veghorst je najbliži golu bio na početku drugog poluvremena, kada je njegov udarac izblokiran, dok je Poup uspeo da zaustavi i udarac Žoaa Pedra na isteku časa igre. Maksvel Korne je imao ogromnu želju da se dokaže baš sada kada je Veghorst stigao kao počačanje, odlično je gađao sa ivice kaznenog prostora u 75. minutu, ali je Foster još jednom zablistao. Te dobre trenutke domaćin je propustio da kruniše golom, pošto je i Džej Rodrigez opasno gađao glavom u 79. minutu, ali pored gola.

Na kraju, publika na Turf Muru je mogla da doživi pravi hladan tuš u samom finišu meča. Tom Kleverli je bio u dobroj situaciji u 86. minutu, snažno je šutirao sa distance, lopta je išla u donji levi ugao, ali je Poup krunisao odlično izdanje dvojice golmana na večerašnjem meču.



tagovi

Vout Veghorst

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara