Pol Pogba (©Reuters)
Pol Pogba (©Reuters)

Pogba čeka odluku o treneru da bi doneo svoju

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.03.22. | 10:41

I dalje neizvesno hoće li Francuz ostati u Mančester junajtedu po završetku sezone

Odavno se priča o tome da li će Pol Pogba narednog leta ponovo otići iz Mančester junajteda ili će produžiti ugovor. Odbija Francuz konkretan odgovor na to pitanje, ali čini se da ga i sam ne zna.

Po najnovijoj izjavi koju je dao na tu temu, govoreći za RMC radio, najavio je da će odluku doneti tek kada klub sa Old Traforda bude saopštio ime trenera koji će na klupi zameniti Ralfa Rangnika.

Izabrane vesti

Podsetimo, Nemac je krajem prošle godine angažovan umesto Olea Gunara Solskjera, ali samo privremeno za ulogu stratega. Dogovor je da po završetku sezone postane savetnik, a da na njegovo mesto bude angažovan neko drugi.

Nedelja, 15.00: (1,45) Čelsi (4,50) Njukasl (8,50)

Engleski mediji su pisali da Pogba planira ostanak ukoliko bi Rangnik nastavio da vodi ekipu, ali pitanje je koliko u Junajtedu uopšte razmišljaju o toj opciji. Realnije je da će na klupu neko drugi, a iskusni Nemac u kancelariju. Kao opcije dosad su najviše puta pominjani Maurisio Poketino, koji će posle eliminacije iz Lige šampiona gotovo izvesno napustiti PSŽ u maju i Ajaksov Erik ten Hag, ali zbog novonastalih problema u Čelsiju piše se i o Tomasu Tuhelu.

"Videćemo ko će biti trener, moguće je da će odluka zavisiti od toga. Želim da dobro završim sezonu, pa ćemo videti šta će budućnost doneti", izjavio je Pogba.

Kao igrač koji uskoro postaje slobodan francuski vezista privlačan je mnogim klubovima. Najčešće se pominje povratak u Juventus kod Maksa Alegrija s kojim je već imao uspešnu saradnju u Torinu. Na listi zainteresovanih su i Pari Sen Žermen i Barselona.

Veliki uticaj na Pogbinu odluku imaće sigurno i njegov menadžer Mino Rajola. U njegovom slučaju, produžetak ugovora je verovatno rezervna opcija. Draže su mu, ipak, provizije od bonsua koji njegovi igrači dobijaju za potpis kao slobodni.


tagovi

Pol PogbaMančester JunajtedRalf Rangnik

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara