Pogba u otvorenom ratu sa Murinjom i Junajtedom: Kada bih rekao neke stvari kaznili bi me...

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.08.18. | 09:59

Više nema ni najmanje dileme da su odnosi u svlačionici Mančestera jako loši...

Iza Pola Pogbe je vrlo turbulentna nedelja. Mnogo natpisa, nespretnih izjava, gotovo otvorenih sukoba sa upravom kluba i Žozeom Murinjom. Na kraju krajeva i onaj indirektni zahtev za transfer... Barselona je bila ozbiljno zagrizla, ali Mančester nije mogao sebi da dozvoli da 48 sati pre isteka prelaznog roka izgubi jednu od najvećih zvezda. Zbog svega toga novinare je i te kako zanimalo šta Francuz ima da kaže na sve što se izdešavalo prethodnih dana. 

I Pogba je ispalio u svomk stilu...
"Morate da znate jednu stvar. Igrač kog trener stavi u tim treba da bude srećan. Uvek ćete se kao trener bolje osećati nego kada taj igrač nije srećan. To je sve što ću reći". 

Izabrane vesti

Iz ovih Pogbinih reči jasno je moglo da se nasluti šta je hteo da kaže, ali kasnije je ipak malo spustio loptu:
"Ja sam onaj isti Pol Pogba sa Svetskog prvenstva. Samo je ovo drugačiji tim. I dalje volim fudbal i dajem sve od sebe. Kada vam je udbono, kada vam ljudi veruju onda ste dobri i u glavi. Tada je sve mnogo lakše. Ako niste srećni zbog onoga što radite onda nema smisla da to radite, zar ne? Jednostavno, ne radiš ono što ne voliš".      

Usledilo je logično pitanje: Da li si srećan u Junajtedu?
"Postoje neke stvari koje ne mogu da kažem jer bio bih kažnjen".

Ta poslednja izjava samo je potvrda teze da je odnos između Pogbe i Murinja u ozbiljnoj krizi. Krizi koju jedan gol sa penala sigurno ne može da ublaži. I ne samo to, vragolasti vezista svim što je rekao jasno je poručio da je imao želju da ode sa Old Traforda, ali da mu to nije bilo dozvoljeno. Podsetimo, problem između portugalskog stručnjaka i Pogbe nasto je pošto Murinjo, po mišljenju svog pulena, nije dovoljno pohvalio njegova izdanja na Mundijalu, te što mu je poručio da se više koncentriše na ono što sledi, a ne da živi u prošlosti... 

Foto: Action Images


tagovi

Pol PogbaŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara