Pol Pogba (Foto: Reuters)
Pol Pogba (Foto: Reuters)

Pogbi od Al Itihada 100.000.000 evra za tri godine

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.07.23. | 01:19

Francuz već u Saudijskoj Arabiji, čeka se odluka

Nastavljaju klubovi iz Saudijske Arabije da prave rusvaj u evropskom fudbalu. Iz dana u dan uspevaju da privole nove zvezde "petrodolarima", a na Bliskom istoku bi karijeru mogao da nastavi i Pol Pogba, prenosi Đanluka Di Marcio.

Posle turbulentne sezone po povratku u Juventus, Al Itihad je francuskom vezisti ponudio neverovatan ugovor: 100.000.000 evra za tri godine!

Izabrane vesti

Di Marcio dodaje i da je Pogba već u Saudijskoj Arabiji i to u poseti prostorijama jednog od najuspešnijih klubova u zemlji, ali da je razlog njegovog odlaska privatne, a ne profesionalne prirode.

U ekipi iz Džede bi tako mogao da se pridruži dvojici zemljaka, Karimu Benzemi i Engolou Kanteu, koji su već parafirali unosne saradnje sa timom koji od juna prošle godine sa klupe predvodi portugalski stručnjak Nuno Espirito Santo.

Ipak, iako sve ukazuje da će 30-godišnji vezista karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji, Di Marcio ističe da Pogba još nije doneo odluku i da bi sve uskoro trebalo da bude poznato.

Pol Pogba je profesionalnu karijeru počeo 2011. godine u Mančester junajtedu, ali se posle samo jedne sezone kao slobodan igrač preselio u Juventus. Izrastao je u Torinu u jednog od najboljih veznih igrača na svetu, da bi se posle četiri godine u crno-belom vratio na Old Traford u transferu teškom 105.000.000 evra. Posle nekoliko dobrih sezona, počele su ga da stižu povrede i krenuo je njegov pad, te su ga Bjankoneri minulog leta vratili u svoje redove, ponovo po isteku saradnje i bez plaćanja ikakvog obeštećenja. Ipak, u sezoni za nama je usled povreda odigrao svega 10 utakmica.


tagovi

Pol PogbaJuventusAl Itihad

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara