(©Reuters)
(©Reuters)

Pojavio se prvi kandidat za dovođenje Andrije Pavlovića

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.07.20. | 10:29

ZTrener dao zeleno svetlo

APOEL nije više srpska kolonija, pošto je od četvorice naših fudbalera iz prošle sezone ostao samo Vujadin Savić, a pitanje je da li će i on nastaviti karijeru u kiparskom klubu ako se ne dogovore oko smanjenja ugovora koje sleduje svim igračima. Jedan od četvorice Srba koji su ovog leta napustili APOEL je napadač Andrija Pavlović.

Njemu je istekla jednogodišnja pozajmica iz bečkog Rapida i vraća se u Austriju. Međutim, tamo se verovatno neće zadržati mnogo jer je plan Bečlija da ga opet pozajme ili prodaju s obzirom da ga ne vide u timu za sledeću sezonu, a ima jedan od jačih ugovora u klubu.

Izabrane vesti

Sada se pojavio i prvi kandidat u kojem bi Pavlović mogao da nastavi karijeru. I opet je u pitanju kiparski klub. Šampion Omonija traži pojačanja u napadu i ponuđen im je Pavlović. Trener Omonije Hening Berg se pozitivno izjasnio o dovođenju srpskog napadača jer ima dobro mišljenje o njemu. Poznaje ga još iz dana kada je Pavlović nosio dres Kopenhagena i veruje da bi bio adekvatno pojačanje. Berg je upravi kluba saopštio da je Pavlović bolji igrač nego što je pokazao igrajući za APOEL i da bi on umeo bolje da ga iskoristi. Sada je na klubu da donese konačnu odluku s obzirom da Pavlović nije jeftin igrač za kiparske uslove.

Srpski napadač je prošle sezone igrajući za APOEL postigao pet golova u 23 prvenstvena meča i još pet na 11 utakmica u Ligi Evrope. Ugovor sa Rapidom ga veže na još gdinu dana.

 


tagovi

Andrija PavlovićOmonija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara