Poketino: Mejsonu vrata Totenhema uvek otvorena

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.02.18. | 15:38

"Ne brini Rajane, bićeš uspešan i van terena"

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino izjavio je danas da je nekadašnji fudbaler londonskog kluba Rajan Mejson, koji je zbog frakture lobanje završio karijeru, dobrodošao i da su mu vrata uvek otvorena.

Mejson je u januaru prošle godine kao fudbaler Hala dobio udarac u glavu u duelu sa kapitenom Čelsija Gerijem Kejhilom i pre nekoliko dana bio je prinuđen da se penzioniše u 26. godini.
"Veoma tužna vest. Ima samo 26 godina, ali je jako zanimljiva osoba i veliki fudbalski znalac. Bio je uspešan sportista, a verujem da će imati uspeha i dalje, čime god se bavio. Za mene je bio uvek poseban i vrata kluba će mu uvek biti otvorena. Ne brini Rajane, bićeš uspešan i van terena", izjavio je Poketino za engleske medije.

Izabrane vesti

Mejson je prošao mlađe kategorije Totenhema, a za prvi tim je debitovao pre 10 godina, ali je veći deo karijere proveo na pozajmicama u engleskim niželigašima sve do transfera u Hal 2016. godine.

I Geri Kejhil je sam izneo žaljenje i kazao da mu se srce cepa zbog svega što se dogodilo. Ali, to sada i ne pomaže baš.


tagovi

Rajan MejsonMaurisio Poketino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara