Junajtedov tim na Kipru (©AFP)
Junajtedov tim na Kipru (©AFP)

Pol Skols nemilosrdan: Antoni je poni s jednim trikom, Sančo se nikad ne vraća, odbrana klimava

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.10.22. | 10:21

Uprkos pobedi na Kipru nove krtike za Mančester junajted

Evropska pobeda na strani za većinu bi bila sasvim dovoljna, ali ako igraš za Mančester junajted i mučiš se na Kipru - opet ne valja. Legendarni Pol Skols je tako prilično nemilosrdno kritikovao pojedine zvezde tima nakon 3:2 na gostovanju kod Omonije u Grupe E Lige Evrope.

S tim da mu je šlagvort dao šef stručnog štaba Erik ten Hag, koji je i sam rekao da je njegova ekipa bila podosta statična, posebno u prvom poluvremenu koje je Omonija rešila u svoju korist sa 1:0.

Izabrane vesti

U pravu je, krilni fudbaleri su mu bili previše statični“, počeo je Skols pre no što se obrušio na Antonija i Džejdona Sanča pre svih.

Umeju obojica da na trenutke oduševe, ali Skols nije impresioniran.

Sančo se suštinski nikad ne vraća nazad. Potreban mu je brz levi bek ili centarfor s kojim može da se poveže, ali u ovom trenutku nema zaista ništa od toga. S druge strane, ne vraća se ni Antoni. On mi izgleda kao poni s jednim trikom. Uvek preseca teren na unutru i onda ili vraća beku ili šutira. Morao bi malo da se razvije. Mada za njega znamo da je još rano“, otvoren je Skols.

Kritika nije pošteđena ni Junajtedova odbrana koju Skols vidi kao suštinski problem.

Previše lako su prolazi pored nje, izgledalo je baš lako probiti Junajtedovu odbranu. Ne mislim da je poslednja četvorka dovoljno dobra u jedan na jedan situacijama. Junajted je čak imao sreće, bez obzira na to što je na drugom kraju terena stvarao šanse“.

Stvarao i često promašivao. Posebno Kristijano Ronaldo. Po Skolsovoj oceni to ipak nije osnovni problem Ten Haga.

Ronaldo će svakako biti frustriran jer je trebalo da pogodi, ali stručni štab bi trebalo da svejedno brine zbog defanzive. Tamo ima posla, klimavo je to bilo“.



tagovi

AntoniPol SkolsDžejdon SančoMančester Junajted

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara