Komentari na vest

Pomaka ima, zadovoljstva nema

p

purgeri

pre 2 meseca

Teodosić u igri igrač da podigne partizan da stignu rezultat. Grku manijakosu.
A

Antonijadis

pre 2 meseca

Partizan je derbi izgubio zbog besramnog suđenja. Ne zataškavajte. Posle toga je sve nebitno.
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Suđenje po pravilima nije besramno samo vi niste navikli već da se otima za vas pa vam čudno. Za aut niste u derbijima oštećeni i to dobro znate.
G

GostRadan

pre 2 meseca

Nije mi prosao komentar zbog pominjanja predsednika. Partizana, ne ovog drugog
R

Rodjo73

pre 2 meseca

Ljudi treba prvo raskrstiti sa Upravom sto je puno puno je, a onda tek trener i igraci ovako nas slededece sezone ceka sve isto. Kad nam ponovo Drzava da neka sredstva znajte da je to pozdrav sa titulom. Sta se je desilo prosli put dali pare za licencu igraci zaboravili igrati fudbal. Dosta nam je te pomoci netreba ni da igramo Evropu. Ivu upravu prvo napolje pa onda skockati sve ostalo.
b

batabane

pre 2 meseca

Ali Vazuru je postavio zna se ko, i zašto. Taj isti ga i drži, jer dobro obavlja posao za koji je postavljen. Dok ne prezaduži Partizan, neće otići.
s

srka

pre 2 meseca

Kada se uzmu sve okolnosti u obzir. Neozbiljnost uprave, neodgovornost sportskog sektora, treneri početnici, igrači dovodjeni, s koca, s konopca. Onda je ovo kao sportski rezultat, to jest, taj plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, ravan osvojenoj duploj kruni.
K

Kikili

pre 2 meseca

Uprava napolje!
a

abc

pre 2 meseca

Ko ne može u kvalifikacijama, to su sve igračine, fudbalerčine, majstorčine...Samo im sistem ne dozvoljava da se razmahnu, da rašire krila, videćete da će pokazati da je "Norsjeland samo jedna loša epizoda kad su primili šest komady i loptu nisu ni pipnuli", 'nate ima takvih dana kad loptu da pipneš je možeš, jel' me razumete, što bi rekla neprijatna spodoba koja ima svoj kanal i loži grobare.
k

kondoroo7

pre 2 meseca

ABC , ne prdi u fes lonac isprdi se vani na nekoj tretini mozes i kod malog vazure , za drugo i nije .
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Kamo se zaboravlja i da je dobar na kratke staze bio zapravo što je krao koga je stigao u jesenjem delu sezone u reziji Ilića i Jovanoviča tad se poštenjačine nisu javljale.
k

kondor007

pre 2 meseca

Nenad1246 , opet se javljas i zelis da sakrijes sudisku kradju u korist miljenice . Ne ide to i mi gledamo derbije ali ti izgleda gledas neki drugi derbi lazovcino .
N

NIJE SARKAZAM

pre 2 meseca

Ali kako mozete da napisete GIGANT I EVROPSKI VELIKAN? Neka neko pojasni, osrednji klub istocne evrope, pa veci su Dinamo, Hajduk, CSK Sofija, Rapid Bukurest, Rapid Bec, itd. Sta to partizan predstavlja u evropi? Hvala.
P

Psihozza

pre 2 meseca

Po čemu su veći? A šta oni predstavljaju u Evropi? A šta vi predstavljate u Evropi sada...ništa, džak za punjenje. Nekad ste bili nešto...a i ta slučajna titula vas ne čini nikakvim velikanom.
N

NEKADA STE BILI NESTO

pre 2 meseca

@psihozza BILI I JESMO, ali ovde nije pitanje Zvezde, vec kaze GIGANT I EVROPSKI VELIKAN, pa sam pitao po kom osnovu je to partizan Gigant i velikan evrope?
K

Kad bi neko mislio dobro Partizanu...

pre 2 meseca

U 11 moze da ostane samo Jovanović. Sveta i Zahid na klupu za rezerve. Sve ostalo napolje.
V

Vazuraccc

pre 2 meseca

Da se što pre reši situacija oko uprave koja se iz aviona vidi namerno uništava partizan (i pune svoje džepove). Dovesti slobodne igrače koji osećaju klub(Nastasić, Brašanac, Stevan Jovetić).. Pustiti deca poput malo špica Jovanovića i Stjepanovica da igraju. Stjepanovic odigrao sjajan derbi (2-1), posle toga sklonjen, doveden Kastiljo na pozajmicu bez prava otkupa. Logike nema nigde!!
D

Duh sa toljagom

pre 2 meseca

1.Oterati upravu:vratiti u upravu Tomića,Baticu,Petrića,Miloševića… 2.Dovesti za trenera:Jokanović,Nikolić 3.Odlasci igrača: Marković,Stojković,Medina,Saničanin, Antić,Kanute,Severina,Kalulu,Baždar ,Saldanja 4:Dolasci:NikolaMarš,Nikola Čumić, Mihajlo Banjac,Mateus Brunetti(levi bek,štoper iz Dun.Strede),Djakovac,Jesus Igor(Al Ahli Dubai),vratiti Aleksić Milan(Radnički 1923),Boris Popović(štoper Serkl Briža)stranac na sredini koji trči tipa Belića ili Everton Luiz Napomena:od navedenih za prodaju može da se zaradi:12 do 15 meleona što bi bilo dovoljno za dovodjenje svih navedenih igrača a i ostalo bi para!!! Pozz
M

Manje stranaca

pre 2 meseca

Bez ugovora od 1.6. Nastasić, R.Petrovic (štoperi). Bogosavac, Stevan Jovetic, Brašanac (160 utakmice la Lige za 6 god).. Marko Jevtović..
T

TAJ VAS nikolic

pre 2 meseca

Je pobego od kvalifikacija za LŠ.
E

Eseks

pre 2 meseca

Mozete prodati samo Saldanju za 3,4 milke,ostalo mrka kapa..
D

Duh sa toljagom

pre 2 meseca

Bogosavac je dobar i on je OK i Nastasić je OK (mislim da je produžio ugovor) ,Maraš je dobar štoper,borben i jak u duelu isto tako i Boris Popović iz Serkl Briža a ima 24 g,Djakovac borben trči ko navijen a i zna da odigra.Čumić je inteligentan i fudbalski bezobrazan fudbaler i ima karakter pobednika a a isto tako mislim i za Banjca,to su sve domaći igrači!!!
D

Duh sa toljagom

pre 2 meseca

Saldanja će otići za min. 6 do 8 mil. Baždar za 3,4mil-zato ga je pozvao Puksi u reprezentaciju da mu se digne cena Marković-1,5-2 mil Severina-1,5,2 mil Kalulu-1 mil
D

Duh sa toljagom

pre 2 meseca

Ovo su samo želje koje nisu realne i naravno da od toga nema ništa ali kada bi moglo da se ovo odradi onda bi sa tim novim domaćim igračima Partizan bio baš dobar. Postava: Jovanović-golman Levi bekovi- Bogosavac,Mateus Brunetti Štoperi-Maraš,Boris Popović,i od mladjih Kovačević i Miličić da uče desni bekovi- Filipović i ??? sredina terena -Owusu,Banjac,Djakovac da ostane Kastiljo,Zahid(ako ostane)vratiti Milana Aleksića,dovest nekog kao Belić ili Everton Luiz Krila-Goh,Čumić,Janković i deca iz podmlatka Špicevi-Jesus Igor,Nikolić,Jovanović
t

to se zna

pre 2 meseca

Cilj AV je da dovede jsd na nivou zvezde da bi lazna opozicija prestala da ga reketira ,Dok je zvezda kroz muke i probleme usla u LS, Jsd na vestacki nacin sa legijom stranaca pokusava da dodje na nivo zvezde
K

Karlo Veliki

pre 2 meseca

Da bi se pokrenuo Partizanu su potrebi: 1. Smena sadasnjeg rukovodstva, 2. Dovodjenje pravog trenera(Marko Nikolic, ili Lazetić). 3. Selekcija i dovodjenje igraca... 4.. Uigravanje novog tima... REALNO SVE OVO ZA MESEC DANA NIJE MOGUCE. Zato treba uraditi sve radnje od 1 do 3, a nakon toga bez galame stvarati tim i vcrsiti njegovu korekciju, da bi tek naredne sezone uigran i ojacan, bio neko i nesto.
V

Volter

pre 2 meseca

Pratim tvoje komentare, i odisu logikom... Zanima me cime se bavis?
Z

Zli grizli

pre 2 meseca

Da bi se Partizan pokrenuo, potrebno je: 1. PRIVATIZACIJA, 2. PRIVATIZACIJA, 3. PRIVATIZACIJA...
D

Deyan X

pre 2 meseca

@Zli grizli Pfc je privatizovan.
@

@duljaj

pre 2 meseca

A mene oteraste iz Partizana tek tako, eeee
Z

Zvezda jedina

pre 2 meseca

@nisi upucen Druze, o cemu ti pricas? Pogledaj godinu kad je Gazprom postao sponzor i koliko je to para davao. Daleko ispod 4,5 miliona za obestecenja + 2 miliona za licencu.
G

Gostgost

pre 2 meseca

Cekaj, Partizan je doveo OSAMNAEST igraca ove sezone??? Au, opasan ovaj aparthejd. Sta li bi bilo da ih toliko ne koce. I eto, u toj brojci stoje svi problemi Partizana. Doveli su 18 igraca, a bukvalno su samo Saldanja i Jovanovic pokazali neki kvalitet. Severina ima dobar sut, Zahid igra tehnicki dobro, ali to su sve poluigraci sa ozbiljnim manama koji nisu za ozbiljne utakmice u Evropi, pa ni u Srbiji. Izgleda da je svima u Partizanu bitnije da se ugrade u transfere nego da naprave dobru ekipu. Ili jednostavno nemaju kapaciteta da naprave dobru procenu igraca. Jer nije bilo tesko skautirati Jovanovica, koji je ranije i branio za reprezentaciju i bio najbolji golman Kipra. Saldanju im je preporucio Sahtjor, tj. Duljajev kontakt tamo. Ostalo, ko je kako i koga dovodio, budi Bog s njima. Prica o omladinskoj skoli tek ne pije vodu. Gledao sam ih skoro, tamo nema igraca koji moze da napravi bilo kakvu razliku, vise kvaliteta ima u Cuki na primer. Imaju Jovanovica, ali decko je vec zvezda u glavi, i trenutno igra na to sto je fizicki jako dominantan za svoje godiste. U seniorskom fudbalu toga bas i nema. Tako da sem njega, oni i nemaju koga da izguraju iz omladinskog pogona. Ostali izgledaju kao klinci, i treba im kaljenje u seniorskom fudbalu pre nego sto dobace do prvog tima. Sve u svemu, pare ce dobiti od drzave, kako su i navikli, ali ako zele da naprave nesto, moraju dosta pametnije na letnjoj pijaci. Jer im u suprotnom sledi zestoka blamaza u kvalifikacijama, osim ako ih sreca po obicaju ne pogleda pa da dobiju Dinamo. A onda cemo da vidimo kako i sta dalje. Sve u svemu, tesko ce se iz ovoga izvuci ako nastave da rade onako kako su do sada radili.
S

Soko

pre 2 meseca

Skoro sve sto si napisao je tacno jedino nisi napisao nista o uzrocima. A bez toga nema leka.
G

Gostgost

pre 2 meseca

Kako nisam? Pa ko bira i dovodi ograce i ugradjuje se? Jako je jasno sta je uzrok. Samo je pitanje da li je razlog nebriga ili briga za svoj dzep. Ako trazis neku dublju zaveru, nema je. Da je neko zeleo da sistematski unisti Partizan, samo je trebalo da mu se ne placaju licence i dugovanja za transfere i igrace. Nema licenci - nema Evrope. Nema Evrope - nema prihoda. Nema prihoda - nema dobrih igraca. Nema dobrih igraca i prihoda - nema Evrope i iznudjeno je forsiranje i prodaja omladinaca. Nema kvalitetnih omladinaca - druga ligo siri grane. I to je to. Tako da taj narativ da se Partizan urusava nema nikakvog smisla ni u realnosti ni u teoriji. Naprotiv, milioni ulaze iz drzave u Partizan za licence, transfere i dugove. To sto oni iz uprave vise gledaju kako te pare da uzmu za sebe nego da unaprede tim je Partizanov interni problem, a ne zavera protiv Partizana.
N

NKK

pre 2 meseca

Ima istine u vašem tekstu. Ne bih se složio za neke igrače da su promašaj, naročito ne Severina, momak od 22-23 godine. Retko koje krilo ima učinak kao on, a doveden je za džabe kao i većina od tih igrača. Nameće se stav da je Zvezda dominantna zbog odlične transfer politike, koja je realno za zatvor... onolike bačene pare. Te troškove ne može nikakav uspeh u Evropi da pokrije. Najstrašnije je to što država podržava trenutnu očajnu upravu Partizana i što im daje novac, a ne bi trebalo.
A

Ahaaa

pre 2 meseca

"da bi se ispostavilo kako je uložio skoro 4.500.000 evra na ime obeštećenja za novajlije." Sistematsko unistavanje Partizana na delu...Bez evrope 4.5 miliona na obestecenja...
V

Veeeeeliiiikiii

pre 2 meseca

Pamak
M

Ma zna se

pre 2 meseca

Nema veze ako ne budu igrali Evropu ponovo ce Aca da uplati koliko treba
G

Gost1992

pre 2 meseca

Teks ok skroz stvarno osim kraja,kad i gde su to ivica milivoje i albert navikli da igraju bitnu ulogu u evropi??
C

Cempri

pre 2 meseca

Antic, Stojkovic, Kovacevic prvi trebaju biti najureni gore bekove i stopera Partizan odavno nije imao
d

dokle vise lazi

pre 2 meseca

A odakle JSD-u pare ko ih to finansira???
P

Prosto istina

pre 2 meseca

"Tu ne bi trebalo javnost da naseda na davno formiranu priču kako Partizan nema novca. Ima. Ili će ga imati. Ili će mu se dati. Kao što je uvek bilo. Tako se govorilo i prošle godine u ovo doba, da bi se ispostavilo kako je uložio skoro 4.500.000 evra na ime obeštećenja za novajlije." Najzad da napises istinu a svi znamo ko daje pare za ovo bacanje para nenormalno...Zvezda ovakve pare nije dobijala dok je JSD bio prvi
N

Nisi upućen

pre 2 meseca

Sledeći put mućni malo glavom pre nego što napišeš nešto glupo ili iskopiraš tekst kao u ovom slučaju. Komšinica nije dobijala novac(socijalnu pomoć)kao sad Partizan zato što je komšinici u to vreme obezbedjen Gasprom. 😉