Nikolo Zaniolo (Afp)
Nikolo Zaniolo (Afp)

Ponovo Milan i Zaniolo! Šampion bi pozajmicu, obavezan otkup, ali ne da više od 25.000.000

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.01.23. | 20:44

Uskoro će predstavnici Rosonera sastančiti i sa čelnicima Rome koja traži bar desetak miliona više

Pokušavao je Milan minulog leta da angažuje Nikola Zaniola, nudio Romi 25.000.000 evra i Aleksisa Salemakersa, pa u drugoj varijanti i Anta Rebića kao dodatak uz novac - nije prošlo. Ostao je Italijan na Olimpiku, a kako nije postignut dogovor o produžetku saradnje, Roma je shvatila da brže-bolje mora da ga proda, jer će se cena na leto dodatno srozati.

I dok 23-godišnjeg ofanzivca jure premijerligaši, pre svih Totenhem, dok se za njegove usluge raspituje Lajpcig, a agenti ga nude Pari Sen Žeremenu, u priču se ponovo uključio Milan. Evo šta su smislili Paolo Maldini i Frederik Masara. Šampion Italije je prvobitno razgovarao sa Zaniolovim zastupnicima i predložio pozajmicu sa otkupom koji postaje obavezan u slučaju da klub obezbedi mesto u Ligi šampiona, što u ovom trenutku deluje kao realan scenario. Međutim velikan sa San Sira je spreman da izdvoji 25.000.000 evra (sa uključenim bonusima) za obeštećenje, ali Romini zahtevi kreću se između 35.000.000 i 40.000.000 evra.

Izabrane vesti

Đanluka Di Marcio je javio da se u večernjim satima očekuje sastanak Milanovih operativaca sa Čelnicima Rome. Rosoneri su svesni Zaniolove želje da ostane na Apeninima, odnosno u Seriji A, pa je i to jedna od karata na koju će igrati.

Jedan od razloga zašto je Zaniolo baš po ukusu drugoplasiranog tima italijanske elite, jeste činjenica što u napadau pokriva više pozicija na kojima su Rosoneri ili deficitarni, ili nedovoljno kvalitetno popunjeni. Spektar uloga koje je Italijan sposoban da preuzme idu od desetke, preko desnog krila, do drugog napadača.


tagovi

Milanac milanNikolo ZanioloZimski prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara