Popović se oprostio od Humske: Srešćemo se ponovo, da završim ono što sad nisam uspeo

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.07.23. | 15:34

“Partizanu želim napad na titulu”, kaže novi golman DAC-a

Otišao jeste, ali će se, kao i mnogi, vratiti. Bar je takva želja Aleksandra Popovića na oproštaju od Partizana. Sad već bivši golman crno-belih je prešao u DAC iz Dunajske Strede, ali je pre promocije u novoj sredini osetio potrebu da se na emotivan način oprosti od svih u Humskoj.

I da poželi da otvori još jedno poglavlje, posle ovog internacionalnog.

Izabrane vesti

Hvala svim navijačima Partizana na podršci i na kritikama. Možda ovo nisu najbolja vremena za naš klub, ali oni su bili tu da sve proživimo zajedno i zbog toga, još jednom, neizmerno hvala”, počeo je Popović.

U Partizan je došao iz Užica kad mu je bilo 15 godina, sad sa 23 oseća potrebu za zaokretom.

“Nažalost, došlo je vreme za rastanak, ali mislim u pravo vreme – i za mene i za klub – pre nego što se sretnemo ponovo! Daću sve od sebe da napredujem, steknem nova iskustva i, kada dođe trenutak, da se vratim u Partizan da završim ono što nisam uspeo. Do tada, saigračima želim, pre svega, zdravlje i malo sportske sreće, pa da napadnu titulu u narednoj sezoni”.

U popodnevnim časovima je zvanično potpisao ugovor sa DAC-om, u društvu agenta Zorana Stojadinovića i obavezao se novim poslodavcima na trogodišnju vernost. Pre odlaska u Slovačku u transferu vrednom 210.000 evra i deset procenata od naredne prodaje, Popović je zahvalio najbližim saradnicima.

„Moram početi od Saleta Tomića, kondicionog trenera koji je imao ogroman uticaj na moj razvoj po prelasku u prvi tim, a zatim i svakom treneru iz omladinske skole Partizana i Teleoptika, kao i svakom treneru u prvom timu Partizana, na posvećenosti i savetima. Naravno, svakom treneru golmana počevši od Nemanje Jovšića, sa kojim sam najduže radio. Hvala svim ljudima u Sportskom centru „Partizan – Teleoptik“ koji su se brinuli o meni i mojim saigračima, ljudima koji su održavali terene, portirima, ženama koje su sređivale sobe i brinule se da sportski centar bude čist i uredan. Hvala ekonomima Radetu i Daretu, našim fizioterapeutima i doktorima. Posebno hvala Gagiju koji mi je pomagao da moj život i van sportskog centra bude lakši. I, naravno – Bilji Obradović, Šljuki i Vučini, koji su se trudili da sve naše zahteve maksimalno ispune”, dodao je Aleksandar Popović.


tagovi

Dunajska StredaAleksandar PopovićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara