Dejan Georgijević
Dejan Georgijević

Posle 43 minuta za šest meseci – Georgijević otišao iz Partizana

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.06.19. | 15:47

Nazad u Ferencvaroš

Diplomatski rečeno neuspešna avantura Dejana Georgijevića u Humskoj danas je i definitivno okončana, pošto je 25-godišnji napadač napustio Partizan i vratio se u Ferencvaroš čiji je bio član i dok je igrao za crno-bele kao pozajmljeni igrač.

U Ferencvaroš je za 200.000 evra otišao iz Voždovca, pošto je u Superligi pravio razliku. Međutim, u Mađarskoj se nije naigrao, pa je dolazak u Partizan delovao kao dobro rešenje za obe strane. Crno-beli su se još tada mučili sa špicevima, pošto su od klasičnih napadača na raspolaganju imali samo Rikarda Gomeša, dok Nemanja Nikolić ipak nije taj tip igrača.

Izabrane vesti

Međutim, kockice se jednostavno nisu posložile Georgijeviću. Za ovih šest meseci u Partizanu odigrao je pet utakmica, a poražavajući podatak postaje još gori ako ga prevedemo – samo 43 minuta na terenu u crno-belom dresu.

U Superligi 35, najviše je proveo u porazu protiv Radničkog (0:1) kada je odigrao 18 minuta. Potom još 12 u porazu u susretu sa Voždovcem (0:1), pa pet protiv Čukaričkog (3:2). Još sedam minuta odigrao je u Kup obračunu sa Nišlijama (1:0), pa jedan u revanšu (1:1).

Za to vreme bez konkretnog učinka u napadu, mada realno nije ni mogao da se istakne u ta 43 minuta. Rastanak se tako nametnuo kao jedino logično rešenje.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara