Lukas Paketa (©Reuters)
Lukas Paketa (©Reuters)

Posle Milana, Leonardo planira da dovede Paketu i u PSŽ; Lion traži 60.000.000

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.01.22. | 00:16

Brazilac vidi sunarodnika kao idealno rešenje u vezi Parižana

Po mnogo čemu najjači je Pari Sen Žermen u Francuskoj, ali na Parku prinčeva ne zadovoljavaju se samo lokalnom dominacijom, što se videlo prošle sezone kada nije bilo mnogo tuge zbog Lilovog osvajanja titule. Cilj kluba, pre svega bogatih katarskih vlasnika, je da PSŽ osvoji Ligu šampiona, a to nikako da se dogodi.

Prošle sezone Sveci su zaustavljeni u polufinalu, pretprošle u finalu, pa su i dalje jedini međunarodni trofeji u vitrinama pehar Kupa pobednika kupova iz 1996. i Intertoto kupa iz 2001.

Izabrane vesti

Zbog Lige šampiona dovedeni su Lionel Mesi, Serhio Ramos, Đanluiđi Donaruma... A, idućeg leta mogao konkurenciju u timu mogao bi da pojača i Lukas Paketa, piše Ekip.

Navodno je sportski direktor Leonardo već nagovestio takvu mogućnost igraču kog je 2019. doveo iz Flamenga u Milan za oko 40.000.000 evra. Brazilski vezista je krajem septembra 2020. prešao u Olimpik Lion za 20.000.000 evra, a njegovu trenutnu vrednost u Olimpiku procenjuju na 60.000.000. Francuski list piše da je direktor Parižana spreman da pristane na taj zahtev iz tabora velikog rivala jer u 24-godišnjem sunarodniku vidi igrača tehničkih i fizičkih kvaliteta kakvi nedostaju timu Maurisija Poketina.

Paketa je ove sezone sa šest golova vodeći strelac Liona u Ligi 1, ali i pored toga što ima značajnu ulogu u timu, klub bi verovatno pristao na transfer zbog loše situacije u kojoj se nalazi. Plasman na tek 13. mesto nije nešto na šta su podno Alpa navikli.



tagovi

Lukas PaketaZimski prelazni rok 2022Pari Sen ŽermenOlimpik LionLeonardo

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara