Bruno Akrapović (©Reuters)
Bruno Akrapović (©Reuters)

Posle osude Mamića: Novi trener Dinama Bosanac iz Bugarske

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.03.21. | 10:26

Bruno Akrapović blizu posla na Maksimiru

Zoran i Zdravko Mamić i zvanično osuđeni i, bar za javnost, Dinamova prošlost. A budućnost je – Bruno Akrapović. Bugarski i mediji iz Bosne i Hercegovine najavljuju da bi aktuelni trener sofijskog CSKA trebalo da preuzme dirigentsku palicu na Maksimiru.

Ekipu je posle ostavke Zorana Mamića preuzeo Damir Krznar, ali on je tu samo kao privremeno rešenje. Akrapović je viđen kao trajno.

Izabrane vesti

Stručnjak rodom iz Zenice je već radio u Hrvatskoj kao trener Splita, a vodio je i Mosor, Val, Neretvu, Vropu, Škendiju, Lokomotivu Plovdiv i CSKA. Sa Lokomotivom je osvojio dva Kupa Bugarske i Superkup. Tada je namučio i Totenhem u Ligi Evrope, Bugari su vodili sve do 10 minuta pred kraj meča, ali su onda dobili dva crvena kartona, pa su Tangi Ndombele i Hari Kejn pogodili za prolaz Pevaca.

Trenutno je Akrapovićev CSKA drugi na tabeli u Bugarskoj, mada sa pozamašnih osam bodova zaostatka za Ludogorecom.

18.55: (3,90) Dinamo (3,45) Totenhem (1,97)

Podsetimo, u utorak je potvrđena pravosnažna presuda Vrhovnog suda prema kojoj su Zdravko i Zoran Mamić, zajedno s bivšim direktorom Damirom Vrbanovićem, osuđeni zbog izvlačenja novca iz Dinama. Zdravko Mamić dobio je šest i po godina i mora da vrati 52.000.000 kuna, odnosno nešto manje od 7.000.000 evra. Zoran Mamić osuđen je na četiri godine i osam meseci.

PAŽNJA! PAŽNJA!

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara