©Starsport
©Starsport

Posle rastanka sa Nišlijama, Dujmović promovisan u Bukureštu

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.08.22. | 18:24

Golman pojačanje posrnulog rumunskog kluba

Pre nedelju dana iz Niša je odjeknula vest da je Radnički povukao radikalan potez i rastao se sa dvojicom golmana Markom Drobnjakom i Filipom Dujmovićem, i mesto među stativama poverio omladincu Dimitriju Stevanoviću. Greške dvojice čuvara mreže bile su dovoljne da na Čairu naprave ozbiljan rez na samom početku sezone, a sedam dana kasnije Dujmović je pronašao novu sredinu i zadužio dres Dinama iz Bukurešta.

Čuveni klub trenutno prolazi kroz najteži period u istoriji s obzirom da je prošle sezone ispao iz elitnog ranga takmičenja, prvi put u 74 godine postojanja, a od Dujmovića se očekuje da doprinese defanzivnom učinku s obzirom na to da je Dinamo u tri kola primio pet golova i pretrpeo dva poraza. Klub iz Bukurešta upisao je pobedu na premijeri protiv Progresul Spartaka (1:0), a potom dva puta ostao praznih šaka.

Izabrane vesti

Konkurenti golmanu iz Livna rođenom 1999. godine u aktuelnom trenutku su čuvari mreže ponikli upravo u Dinamu Stefan Fara i Denis Onesku. Među stativama u prva tri kola našao se Onesku koji je još član omladinaca, međutim bilo je evidentno da je golman rođen 2004. godine pred kompleksnim periodom stasavanja.

Dujmović je pre dresa Radničkog iz niša u koji je došao početkom godine branio boje Spartaka iz Subotice i Mladosti Kakanj.


tagovi

Dinamo BukureštFilip Dujmović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara