©Reuters
©Reuters

Posle samo 70 minuta gotova misija Realovog beka u Bajernu

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.05.20. | 13:39

Alvaro Odriozola se vraća u Madrid, ali ga zove Sevilja

Ozbiljna gužva biće na poziciji desnog beka narednog leta u Real Madridu. Dani Karvahal je godinama neprikosnoven uz aut liniju, sa dvogodišnje pozajmice iz Borusije vraća se Ašraf Hakimi, a konkurenciju će dodatno zaoštiri Alvaro Odriozola, pošto se zajam 24-godišnjeg fudbalera Bajernu iz Minhena bliži kraju.

Sve ukazuje da će Španac posle samo nekoliko meseci boravka u Alijanc areni – gde se nije baš proslavio pošto je skupio svega 70 minuta – da se vrati na stadion „Santjago Bernabeu“. Što je i sam potvrdio.

Izabrane vesti

Boravak u Bajernu podrazumevao je opciju bez prava kupovine, što znači da se vraćam u Madrid. Moj fokus do kraja sezone biće na utakmice Bavaraca, igrati u Minhenu stvarno je privilegija, klub je porodičan, a grad sjajan“, pohvalio je Odriozola sadašnje poslodavce, svestan da mu je budućnost, ipak, u glavnom gradu Španije.

Ugovorom je vezan za Real do juna 2024, imaće dovoljno vremena da opravda 30.000.000 evra koliko je Kraljevski klub uložio u njegov dolazak iz Sosijedada 2018. Još ako se stvarno obistine reči trenera da mu veruje...

„Zinedin Zidan mi nije dozvolio da trajno napustio Real. Lepo je čuti da takva legenda veruje u mene više nego što verujem sam sebi. Veliki je trener i sjajna osoba. Jedan od mojih snova je da dokažem vrednost u Madridu. Skoro sam ispnio sve što sam zamislio u karijeri, ostalo je samo da osvajam trofeje sa Realom“.

S druge strana, pošto je Karvahal starosedelac, a Hakimi ima drastično bolju sezonu iza sebe, činjenicu da će Odriozola biti u drugom, verovatno i trećem planu, pokušaće da iskoristi Sevilja. Sportski direktor Monći, navodno, već je krenuo u akciju.

„U ovom trenutku sam posvećen Bajernu, jer želim valjano da završim sezonu. Ne zanimaju me glasine. Sevilja je veliki klub, kad čujete njenu himnu kosa vam se diže na glavi“, dodao je Alvaro Odriozola.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Alvaro Odriozola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara