Vujačić i Kralj (© FK Partizan)
Vujačić i Kralj (© FK Partizan)

Potpis u Humskoj: Igor Vujačić ostaje do 2025, možda i posle toga

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.01.23. | 14:05

Crnogorski štoper produžio ugovor

Navijači čekaju osveženje, a dobili su produženje. Dok je Kolumbijac Kliver Moreno pred potpisom, autogram na novi ugovor sa Partizanom stavio je Igor Vujačić.

Reprezentativac Crne Gore je po povratku sa priprema u Turskoj ozvaničio ostanak u klubu u koji je stigao leta 2019, a za koji je, do jutros, bio vezan papirima do juna. Kako bi se predupredile sve okolnosti, uprava Parnog valjka je reagovala, a štoper prihvatio da zajedno koračaju dalje, do juna 2025.

Izabrane vesti

„Fenomenalan početak godine, kakav se samo poželeti može. Nadam se da ćemo uz dobru energiju početi drugi deo sezone. Puno mi je srce što ću braniti boje svog kluba do 2025! Nikada se ne zna, možda i posle toga“, uz osmeh je poručio Igor Vujačić u prisustvu sportskog direktora Ivice Kralja.

Vujačić nije igrao kod Sava Miloševića koji ga je i doveo iz Zete, ali se nametnuo za vreme trenerskog mandata Aleksandra Stanojevića i postao standardan prvotimac, što se samo nastavilo od početka aktuelne sezone kad je na klupi najpre sedeo Ilija Stolica, posle njega i Gordan Petrić.

Dosad je Igor Vujačić odigrao 111 utakmica za Partizan, a postigao je i 11 golova, što je dobar učinak za defanzivca.


tagovi

Igor VujačićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara