Komentari na vest

Potpisan istorijski sporazum FS Srbije, Telekoma i Arene

N

No1 mts

pre gotovo 3 godine

Bravo. Uništi UM group.
G

Gost1718

pre gotovo 3 godine

Ne valja kad se ne ulaze, ne valja kad se ulozi neka kinta, onda je mafija, ovo ono, nikad ugoditi narodu, skraxujte tu ligu na 10 klubiva i bice jos bolje.
N

Nekac035

pre gotovo 3 godine

Kakva mafija... kakvo pranje novca...

Sport Bot

pre gotovo 3 godine

Kriminal na jednoj slici a sa strane naravno stoje legende fudbala i jedino što nam vredi u celom savezu Dragan Stojković Piksi i Dika Stojanović.
T

To se

pre gotovo 3 godine

Fs pomaže telekomom da ostanu na funkciji tv arena isto nije dostupna kao mi sk polovini zemlje al su ovi domaći a oni strani.. Svašta od izjave direktora telekoma koji je vlasnik arene znači i građani su vlasnici arene pa se i oni nešto pitaju ovi bg projekti pošto već decenijama finansira sa stotinama miliona evra ništa ne treba da dobiju a ostali klubovi nek podele tih 24 m da bar stoti deo para od države dobiju
S

Sascha

pre gotovo 3 godine

Zasto mislis da Arena nije dostupna,kako kazes polovini države??? Skoro svako ima mogucnosti sa preko mts ima sve kanale. Nigde u svetu NE postoje gratis kanali koji prenose sport
S

Slanina

pre gotovo 3 godine

Kako ide distribucija novca? Sta rade tu smenjeni Bjekovic i bivsi predsednik Tole? Da li je ovaj potpis validan? Zasto se spominje predsednik Srbije prilikom potpisivanja tv ugovora za prenos fudbalske lige? Mogao bih nastaviti, ali niko pravi odgovor nece dati.
T

Tomović

pre gotovo 3 godine

Ovo je potpisao nelegalni predsednik- Bjeka
N

Nekad aktivni Cigan

pre gotovo 3 godine

Mislim da će uspešna promocija našeg sporta u Srbiji, regionu, Evropi, ma na celoj planeti, krenuti tek onda kada FK Rad opet bude bio u društvu najboljih ;) I da nam Bjeka bude na čelu. Piksi, u šta se uplete, ti si bre institucija za sve njih...
F

Fatamorgana

pre gotovo 3 godine

A koju bi vi Vladimire Lučiću imali čast da su danas pored vas Danilović,Bodiroga,Divac,Rebrača,Krle,ili Saša Djordjević, Duda Ivković,pa Boža Maljković te Željko Obradović,ili Kari Pešić,pa Dejan Tomašević ili Kića-Moka-Praja-Kaponja-Duci,i ovi za koje niste možda čuli,Jokić- Teo- Micić-Radulja-Bobi-Bogdan-Bjelica-Gudura i ostali (ima i jedan Lučić). To će Lučiću za vas ostati samo mašta i san jer odlično znate da od MTS naš košarkaški savez ima 6 puta manje godišnje sponzorstvo od fsS.
Z

ZzzRrr

pre gotovo 3 godine

To je najvažnije, a što retko ko može da gleda EP to ne može da se reši...
G

Gostic85

pre gotovo 3 godine

Karadžić, bjekovic.. Pa dokle sa ti. Dinosaurussima više?! Jel nemamo nikog drugog?!
j

jaaaaaaaaaa

pre gotovo 3 godine

a konkurs neki pa ko ponudi vise to ne posrtoji kod nas
N

Nenad1246

pre gotovo 3 godine

Ko u Srbiji želi da prenosi našu ligu? Sportklub ne želi ni jednu ligu iz Srbije da prenosi iz bilo kog sporta.
A

Avocado

pre gotovo 3 godine

@Nenad1246 Ne sviraj frulu, čovek je u pravu
N

Nenad1246

pre gotovo 3 godine

Avocado Vas dvojica očigledno nemate pojma kako to funkcioniše. Nije to tender za izgradnju ulice na kraju krajeva ja vam kažem da prenose mogu da rade ili Arena ili SK. Zbog vara i ostalog,a SK ne želi da prenosi naše lige, a pogotovo ne da plate te pare(nemam ništa protiv SK čak šra više ali samo iznosim činjenice). Na kraju krajeva Arena je u vlasništvu države logično je da se onda forsira naš sport i pare odu našim klubovima nego da prenose ukrajinske i slovačke lige pa da pare idu njihovim klubovima. Zato sledeći put kad oćete da lupite nešto promzćkajte te dve sive ćelije što imate kombinovano pa onda lupite. Možda bude pametnije.
0

0211

pre gotovo 3 godine

Kakva je ovo mafija ej. Obrću državne pare a puštaju nam priču. Još nešto, ja mislim da veći lopovi od MTSa NE postoje.