Frimpong (© Star sport)
Frimpong (© Star sport)

Potpisao Abraham Frimpong, boriće se za Ligu šampiona

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.02.22. | 21:58

Štoper nastavlja karijeru u Gruziji

Arapska avantura je gotova, vreme je opet za evropski fudbal. Abraham Frimpong se vratio na Stari kontinent, međutim, ne u Velež, iako je klub iz Mostara uradio sve da ga dovede, već u Gruziju. Štoper iz Gane će u nastavku karijere igrati za Dinamo iz Batumija.

Dinamo je u utorak veče predstavio bivšeg člana Crvene zvezde, Vojvodine i Napretka kao čak deveto pojačanje ove zime. Kao ni na preostalih osam, ni za njega nije potrošio cent obeštećenja, jer je Frimpongu poslednjeg dana 2021. istekla saradnja sa Al Ainom iz Saudijske Arabije, u čijem dresu je odigrao samo deset utakmica.

Izabrane vesti

U Batumiju imaju velika očekivanja od Abrahama Frimponga i uzdaju se u njegovo iskustvo, pošto je sa Crvenom zvezdom bio prvak Srbije, a sa Ferencvarošem dvostruki prvak Mađarske. U dresu Fradija je igrao i grupnu fazu Lige šampiona, a Dinamo će na leto učestvovati u kvalifikacijama za elitno evropsko takmičenje, jer je u 2021. osvojio premijernu titulu prvaka Gruzije.

Nova sezona u toj državi počinje 25. februara, od ove zime član Dinama iz Batumija je bivši Partizanov vezista, Milan Radin.


tagovi

Abraham FrimpongGruzijaGruzija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara