Komentari na vest

Potpisnik remija u Humskoj: Bod veći od mnogih pobeda, Partizan je bio previše fokusiran na Zvezdinu utakmicu

n

nebo

pre preko 1 godinu

Čekaj, čekaj, jel ovaj slušao po terenu šta pričaju Partizanovi igrači ili je bio koncentrrisan na utakmicu, nije mi sad najjasnije ko čime bavio hahh
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Lepo rekao sve, Jovic je kriv za izjednacenje... Nista lose, a Partizan je sam kriv sto je dozvolio da se Javor vrati. Pa nije ovaj kriv sto cergari igrali Kup utakmicu juce i produzetke...
S

Sale Kg

pre preko 1 godinu

Vi ste protiv istog tog Radničkog u 2. kolu izjednačili u 90+7 minutu i to iz penala. Ček da proverim ustvari pošto pominješ Kup, možda je to bila Kup utakmica pošto ste od 3 gola dva dali iz penala. A ne, u redu je na penale ste ispali od Mitrovice.
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

A nije bio Kup? E mladosti zalosna...

PsyhoDelija

pre preko 1 godinu

Mislima u Nišu,Ljuljaj javore.....+7
M

Mijalko

pre preko 1 godinu

Zna li neko tim u Evropi koji u pola polusezone 4 puta igra 3-3 ? Jake su to kvote, treba puniti budžet.
R

Realno123

pre preko 1 godinu

Dal su dali premije nislijama pa im zao
F

Fudbalista

pre preko 1 godinu

Svaka čast, sine. Tako se bori za klub za koji igraš. Do poslednjeg sudijskog zvižduka. I neka si rekao ono što si rekao - Jović je bio tu ali me nije ispratio, pošto je taj mali jedini krivac za gol koji si postigao. Uzgred, šta kaže novinar Mozzarta o pogotku "beka" Nikolića koji treba da ode u zvezdu? Šutirao je baš, onako, bekovski. Čestitam Javoru na osvojenom bodu protiv mog Partizana.
D

Deyan X

pre preko 1 godinu

Svako normalan ce cestitati Javoru, jer su igrali cisto, bez prenemaganja, I stigli minus 2 gola.
3

33 titula

pre preko 1 godinu

Eto tako je to kada se ne baviš sobom nego drugima. Mo'š misliti razočarani time što Zvezda nije prosula bodove pa su zbog toga odigrali 3:3 i tako napakostio Zvezdi . A i zamislite krive su sudije što nisu iskorišćene šanse i igralo konfuzno u odbrani pa se protivnik vratio u igru posle 3:1.
P

Podriz

pre preko 1 godinu

Meni deluje da je ovaj decko grobar, mozda i gresim. Svakako, lepo ukazuje na razloge poraza. Posebno mi upecatljivo ovo sa Jovicem. Jezivo los igrac.