Potpuni haos u Klužu: Tuča u svlačionici domaćina, uletelo i obezbeđenje vlasnika kluba (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.08.21. | 09:51

Neprijatna dešavanja u redovima rumunskog šampiona posle eliminacije od Crvene zvezde

Potpuno rasulo u svlačionici Kluža nakon eliminacije od Crvene zvezde. Nemile scene dogidile su se ubrzo po završetku revanša na stadionu Konstantin Radulesku, pošto su se potukli advokat Kluža Joan Ivašku i fizioterapeut Viorel Bonkoj. Na snimcima koji su se pojavili na svim tamošnjim medijima čuju se oštre psovke i uzvici, potom je uletelo i obezbeđenje vlasnika Joana Varge, a na kraju je situaciju morala da smiruje policija.

Posle meča, svi tamošnji mediji objavili su da je Varga smenio trenera Marijuša Šumudiku, sve njegovove pomoćnike, a čak i predsednika Marijana Kopilua. Problem sa Kopiluom je bio taj što je Varga u više navrata tražio na uvid aneks ugovora Marijuša Šumudike, ali ti papiri nisu došli do njega, pa se odlučio na radikalne poteze.

Izabrane vesti

Piše se da je izvesno da će naslednik Šumudike biti Dan Petresku, iako je legendarni Rumun, koji je imao mnogo uspeha u Klužu, u međuvremenu dobio unosnu ponudu iz Saudijske Arabije. Ipak, aktuelni trener rumunskog šampiona odbija da ode iz kluba.

"Kad ću da odem, nikad! Imam mentora, Mirčeu Lučeskua, koji mi je reakao da u životu ne podnesem ostavku. Imam sve pobede u Ligi 1 i igraću Ligu konferencija, kako da odem. Bio bih lud da to učinim", rekao je Šumudika.

Da u klubu vlada potpuno rasulo potvrđuje i činjenica da je današnji trening ekipe, koji je trebalo da bude održan u 11 časova odložen, a to je objavljeno putem štampe, a ne zvaničim obaveštenjem.



tagovi

Marijuš Šumudika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara