Potvrđeno: Milanu stiže najbolji igrač KAN za 16.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.07.19. | 12:12

Transfer će biti realizovan uskoro

Posle neuspelog pokušaja da se angažuje Dani Sebaljos iz madridskog Reala rukovodstvo Milana krenulo je po potpis Anhela Koree iz Atletika, a u međuvremenu dogovoren je igrač koji s pravom nosi etiketu „Novi Gatuzo“.

Kao što je suštinski i najavljeno, Milan je dogovorio transfer Ismaela Benasera iz Empolija za sumu od 16.000.000 evra, bez bonusa, koji bi trebalo da iznose oko 1.500.000 evra. Benaser je prekjuče zvanično proglašen za najboljeg igrača završnog turnira Kupa afričkih nacija, pošto je Alžiru pomogao da se domogne titule!

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - nedelja, 21. jul

Transfer je potvrdio sportski direktor Empolija Pjetro Akardi.
“On je taktički interesantan igrač, svi ga vole i uvek je bio omiljen kod saigrača. Razlog zašto je tako jeste zato što je uvek iskren. Igra maksimalno i želi da ode na vrh. Siguran sam da će tamo doći“, izjavio je Akardi i nastavio:
“On mora da bude zahvalan za vreme provedeno u Empoliju jer je to klub u kojem se mladi igrač razvijaju i napreduju“.

Iako je Benaser prvenstveno plejmejker, Pjetro Akardi ga vidi kao naslednika Đenara Gatuza.
“Vidim Gatuza u njemu jer ima veliku želju da se bori. Sećam se detalja iz meča s Fjorentinom, Ismael je vratio loptu u svoj posed, a protivnik pada preko njega i raseče mu tibiju. On ustaje ponovo kako bi uzeo loptu i onda odlazi kod lekara da mu ušije ranu. Navijači na San Siru će ga obožavati. Oni vole igrače koji prolivaju znoj i bore se do poslednjeg zvižduka“.

Uskoro će biti poznate i sve pojedinosti Benaserovog ugovora u Milanu. Rosoneri su ovog leta doveli Radeta Krunića i Tea Ernandeza.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara