POTVRĐENO: Umesto u Surdulici, Pavlović u Monaku! Potpis u ponedeljak

Vreme čitanja: 2min | sub. 14.12.19. | 14:25

Savo Milošević potvrdio da mladi štoper neće igrati protiv Radnika

Crno-beli na jug Srbije, Strahinja Pavlović na Azurnoj obali! Ne turistički, već poslovno. Mladi štoper Partizana neće igrati protiv Radnika u poslednjoj Partizanovoj utakmici u 2019, jer u ponedeljak putuje na potpis ugovora sa Monakom, potvrđeno je i zvanično, nekih desetak dana pre no što su mediji saznali za transfer vredan 10.000.000 evra.
Strahinja Pavlović neće igrati utakmicu, jer putuje u Francusku na potpis ugovora. Dogovorili smo se da ne rizikujemo povredu. Bilo bi to glupo sa naše strane”, potvrdio je šef Partizanovog stručnog štaba Savo Milošević pred nedeljno gostovanje Radniku.

Podsetimo, Partizan će na ime obeštećenja dobiti 10.000.000 evra fiksno, još 2.000.000 će mu leći na račun ako Pavlović u narednoj sezoni odigra bar 25 utakmica za Monako, a još 1.000.000 pod uslovom da se Kneževi u narednih pet godina plasiraju u Ligu šampiona ili Ligu Evrope.

Izabrane vesti

Pride, Pavlović ne ide odmah iz Humske. Biće na pozajmici za crno-bele u proj polovini 2020.
Uslovi su takvi da ostaje do juna, ali mora potpisati ugovor. Karte su rezervisane za ponedeljak jutro”, pojašnjava Milošević.

A kako Savo na sve gleda iz spefične uloge trenera koji mora da bude zadovoljan zbog igrača, ali i tužan jer ostaje bez važnog člana ekipe? Za klub ipak, odgovara, dobar posao.
Ekipa je kroz utakmice u Ligi Evrope dobila na ceni, odigrali smo dosta kvalitetnih utakmica koje su se gledale, to nam je bila mogućnost da na tržištu pokažemo šta imamo. Bez obzira na krajnji rezultat, bilo je dovoljno velikom broju ljudi da proceni šta vredi. Konkretno, Strahinja je dete od 18 godina, igra na visokom nivou, sa tako malo godina… Jasno je da se radi o potencijalu. Srećom po nas, nije jedini koji je pao u oči velikim evropskim ekipama, a snaga takamičenja nam je donela porast cene igrača”, kaže Milošević.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara