Darko Lazović (©Reuters)
Darko Lazović (©Reuters)

Povratak Lazovića i Ilića na teren vredan najveće kvote na svetu

Vreme čitanja: 3min | pon. 04.04.22. | 10:38

Bukmejkeri Mozzarta su pripremili sjajnu ponudu i na trijumf Arsenala protiv Kristal Palasa

Počinje nova nedelja, a kladioci i pored nešto "mršavije" ponude ne moraju da brinu. Ovog ponedeljka u ponudi ne manjka zanimljivih utakmica, te su bukmejkeri Mozzarta za danas bili široke ruke i ponudili najveće kvote na svetu kada su u pitanju dva meča. Po jedan iz Premijer lige i Serije A.

Na obe utakmice će zaigrati srpski fudbaleri. U Engleskoj će Luka Milivojević sa Kristal Palasom da dočeka Arsenal, dok će u Italiji Đenova našeg Nikole Maksimovića da gostuje Veroni, koju predvode Darko Lazović i Ivan Ilić. Taj meč Serije A možete da gledate uživo na sajtu mozzartbet.com, a dovoljno je samo da se (besplatno) registrujete.

Izabrane vesti

Da nije bilo onog poraza od Liverpula (2:0) sredinom marta, poslednja dva meseca bi bila savršena za Arsenal i njegove navijače. Tobdžije su od početka februara nanizali pet pobeda, a posle pomenutog poraza savladali su i Aston Vilu (1:0). Usledila je pauza za reprezentacije, a danas će londonski klub da odigra prvu utakmicu posle dve nedelje, protiv gradskog rivala. Kristal Palas našeg Luke Milivojevića je takođe u odličnoj formi, na poslednjih 10 susreta u svim takmičenjima savladao ga je samo aktuelni prvak Evrope Čelsi. U prethodnom periodu Orlovi su uspeli da odole i protiv Mančester Sitija (0:0), ali i da se preko Evertona (4:0) plasiraju u polufinale FA kupa, gde će opet na Čelsi. Arsenal je prošle godine uspeo da trijumfuje na Selhurstu, slavio je sa 3:1, ali golove vredne bodova su tada doneli Gabrijel Martineli i Nikolas Pepe golovima u 91. i 95. minutu. U prvom susretu londonskih timova ove sezone, sredinom oktobra, bilo je 2:2. Tada se Arsenal ponovo spasao golom u nadoknadi vremena, Aleksandre Lakazet je bio strelac u 95. minutu.

VERONA - ĐENOVA (PONEDELJAK, 18.30), KEC 2,05

Probudila je se Đenova i sada je ponovo u situaciji da može da se nada opstanku. Ekipa našeg Nikole Maksimovića vezala je osam utakmica bez poraza, ali na čak sedam njih je remizirala. Taj niz je prekinula pobedom nad Torinom u prošlom kolu sa 1:0. Od kako ih je Fjorentina deklasirala sa 6:0, Đenovljani su primili samo još dva gola. Mreža joj je mirovala protiv Rome, Intera, Atalante... Videćemo kako će da se snađe protiv njene odbrane Verona. U timu će ponovo da bude naš Ivan Ilić, koji je odslužio suspenziju u prošlom kolu protiv Empolija (1:1). Od povrede se oporavio Darko Lazović, tako da se i on napokon vraća u tim, posle mesec dana bolovanja. Poslednja tri susreta Verone i Đenove su završena nerešenim rezultatima (0:0, 2:2, pa ove sezone 3:3). Vreme je da se taj niz prekine.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------



tagovi

Promo kvotepromonajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara