Komentari na vest

Povratak "sarizma": Mauricio je ponovo napaljen!

S

S.S.Sarri

pre oko 1 godinu

Sa juveom je morao da igra sa igračima koji su morali da se prodaju,pa moraš da ih koristiš. Dodaj klanove u juveu Čim titula došla u pitanje čovek odradio svoje( matuidi-khedira- arthur- bonucci sa 50% spremnosti.....cuadrado i co na klupu). Povratak Pjanica- Dybale- Demirala u prvi 11 i odradio svoje. Posle njega juve ....?
O

Objective

pre oko 1 godinu

"Sa Juveom je morao igrati sa igračima koju su morali da se prodaju." Misliš na Ramseya, Bernardeschija, Dybalu, Ronalda, Matuidija?, i ujedno govoriš nonsens.
S

SS Lazio

pre oko 1 godinu

Odlican trener medjutim veoma tezak za saradnju. Neka vrsta Bjelse. Bez obzira na to, njegovi rezultati su neosporni. Ostavio je fenomenalan utisak u Empoliju, Napoliju i Laciu. Juventus, svojoj prilici jos neko vreme nece videti Skudeto, i poslednja ce im biti sa Sarijem. Pritom je te godine osvojio i Kup Italije i Super Kup Italije. Celsi se Sarijem na kormilu, osvojio je Karabao Kup i Ligu Evrope, sto je bilo sasvim pristojno. Ove godine je tim mnogo napredovao. Medjutim, Sarri ima svoje mane. Cesto javno kritikuje igrace (ne kao Murinjo u stilu omalozavanja) ili nepotrebno daje svoje misljenje o stvarima koje ne treba javno pricati. Takodje, gura svoj stil i kad ide i kad ne ide. Zatim, uprkos odlicnoj defanzivnoj statistici (u Evropi iza Barcelone po broju klin sitova), bilo je slucajeva kada tim nije uspeo sacuvati vodjstvo (remi sa Sampdorijom kao ocit primer). I na kraju, voli da dovede igrace koji po njegovom ukusu, sto sam po sebi nije probelm, medjutim problem je sto najvise trazi da dovede igrace sa kojima je saradjivao sto dodatna ogranicava mogucnosti jacanja ekipe.
č

čak i on

pre oko 1 godinu

Nije uspeo od juvetusa da napravi tim koji ce bar pozeleti da igra fudbal...
S

S.S.Sarri

pre oko 1 godinu

Konačno jedan nepristrasan tekst o Laziju! Sarri je uveo tim u LE sa minimalnom potrošnjom ( Zacagni 7-8 m). Bašića je doveo Tare za 5 m. Sarri,svestan o ekonomskoj situaciji u klubu je napravio kompromis i tražio 3 igrača ( svi besplatno,istek ugovora): Anderson( koga je tražio i dok je bio u Napoliju),Hisaj,Pedro. Realno jedan starter i dvojica koji će ponekad biti starteri ali obojica rešenje za obe strane( Hisaj defanzivno,Pedro ofanzivno). Ispoštovao je Sarri i Tarea, u prvoj sezoni su svi dobijali šansu( i Bašić,Murići,Strakosha,Reina....). Osim LE,Lazio je dobio igrače na koje može da računa a bili su "slaba ljuta" tipa Cataldi,Marušić. Druga sezona: doviđenje solidnih( Provedel-Cassale-Vecino),zaboravljenih ( Romagnoli) za svega 9 m i talenanata tipa Cancelieri(- Antonio) Tare ih doveo a Sarri im davao šansu) Lazio je u prilici da uđe u LŠ sa minimalnim troškom( razlika je između 10-20 m - uzimajući u obzir igrače koji su pozajmljeni i koji mogu dodatno smanjiti razliku,Escalante npr). Lotitto je video koliko para donosi LŠ, tako da ponuda Sarriju za produžetak ugovora,tipa Ferguson znači odrešene ruke za Sarrija. Ne zaboravimo da Sarri je tip trenera koji se ne loži na skupe fudbalere,može on i od anonimusa,prosečnog itd igrača napraviti i ekstra igrača a i onoga koji služi svrsi. Nema povratka, treća sezona : Titula. Živi bili pa videli.
V

Voždovac

pre oko 1 godinu

Nisam preveliki fan Sarijeve taktike, ali je činjenica da nijedan tim sa njim nije nazadovao. Izgleda da je težak za saradnju, ali je verovatno best buy medju trenerima u ligama petice.
j

juventino10

pre oko 1 godinu

Kako volim sarrija. Evo ne navijam dvije godine za svoj klub, sve dok je onaj ... Trener. Forza Roma u finalu!!! Mada, izbacit ce ih sevilja.
O

Objective

pre oko 1 godinu

"Evo, ne navijam dvije godine za svoj klub" Evo, ne hodam dvije godine na svoje noge. Evo, ne gledam dvije godine na svoje oči. Evo, evo, evo.
4

46

pre oko 1 godinu

Sve govori da će rutinski danas na svom terenu da počiste Torino i da čvrsto drže tu drugu poziciju... ali kec 1,9 na Lacio...toliko puta pao tiket, ne smem da stavim.
e

esex

pre oko 1 godinu

Torino ima dobre igrace i nije preporucivo kladiti se protiv njih ali ni na njih jer mogu od svakog i da izgube..tim za preskociti..igraj na zvezdu,iz x ce da dodje
M

Mikki

pre oko 1 godinu

Sarri je odličan trener. Naravno da nije najbolji pored živog Ancelottija, ali bez obzira, svaki njegov tim dovede do onog nivoa koji želi. Činjenica da je počeo sa dna ga, u mojom očima, čini jednim od najboljih. Čovek je išao otprilike putem kojim danas samo na football manageru idu, od dna do vrha.
r

roni

pre oko 1 godinu

mozda anceloti ima vise trofeja ali ovakav lacio igra lepse i dopadljivije od reala i ostalih timova koje je karlito vodio a to mnogo govori.