Komentari na vest

Povratak starih mahera za veliki remont Bajerna

L

Ludi Linac

pre 11 meseci

Kakav vas Bajern oni su u padu od 2020 ! Traže se , nikako da se nadju . Dosta će proći dok oni dodju na onaj nivo iz 2020 . Nema vise onih igraca . Pocele su revolucije taktika . Bez bekova , bes stopera bez svega . Doslo je do toga da moze odbrambeni igrac da igra napad . Dali ste otkaz najboljem mladom treneru a doveli onog feleričnog .
ž

žaklinaa

pre 11 meseci

Trener je tu problem. Tuhel je problem.
S

Sf

pre 11 meseci

Ma jel moguce da je Bajern imao kredite. Sta kaze APR. Nije to objavio. Toliko o tome sto ovde neki zvalave o dugovima. Bitno je da, se drzavi ne duguje za porez kao neki sto duguju.
G

Gosthjk

pre 11 meseci

Poredis situaciju iz Bundeslige sa privatnom linglong ligom jednog duha koji lebdi. Vidi ti se stepen inteligencije.
G

Gaizka

pre 11 meseci

Bajern nebitan klub, pojave se u završnici LŠ, nekad dobiju nekad izgube, i ponovo ih niko ne prati do sledeće sezone i nekog novog četvrtfinala, polufinala...
@

@Gaizka

pre 11 meseci

Smešan si!
n

nbgd

pre 11 meseci

ili manea
D

Dobar Loš Zao

pre 11 meseci

Bayern ima odličan sastav izuzev napadača. Forma, naravno, varira. Ali kad su svi igrači u top formi, malo je ekipa kvalitetnih kao Bayern. Protiv Citya Upamecano ih je ukopao, njegove greške su direktno utjecale i na samopouzdanje ostatka ekipe. Da je on bio 100% skoncentrisan, sad bi čekali Bayerna u finalu za vikend i sva ova novinarska priča bila bi potpuno drugačija
Z

Zaza Paculia

pre 11 meseci

Zovi me zanima gde ce Sane i Gnabri, eto igraca za Arabiju. 😃
S

Sebastian Kurcz

pre 11 meseci

Vracaju Rumenigea? Jos da vrate Klinsmana i bice milina. Ko razume shvatice hihihi.
p

prosvetli me

pre 11 meseci

molim te!
F

Fabri

pre 11 meseci

Bez starca nema udarca. Ako odu navedeni vrlo moguće da dolazi randem Kvarakcelia-Osimen
L

Luba

pre 11 meseci

Ovo je idiotski šta su oni uradili. Trebalo je dati više vremena Kanu i Salihamidžiću. Nemožeš 20 godina zaredom osvajati tituli a oni su je osvojili i ove sezone. Gdje su bili Rumenige i Henes na početku u Bajernu, jesu li osvajali sve moguće? Odvratan i škrt klub koji leži na parama i vladaju Bundesligom tako što kupe najbolje igrače direktnih konkurenata.
M

Makks

pre 11 meseci

Da, trebali su Hasana preimenovati da bude i predsednik i trener. Najpre nauci pisati, a zatim pametuj. Hvala.
L

Logitech

pre 11 meseci

Bas su im Stutgart, Hofenhajm i Salke bili konkurencija svih ovih godina, Pavara doveli iz Stutgarta, iz Hofa Gnabrija, a Gorecku i Nojera iz Salkea. Dortmund im je najveci konkurent, ali Gerero stize kao slobodan igrac.
@

@ssss

pre 11 meseci

Da budem iskren ne znam kakvu je magiju upotrebio Braco da ga postave tu gde su ga postavili?Vratio je Bajern u ‘60te godine prošlog veka za kratko vreme.
A

Allianz

pre 11 meseci

Kao sto je Real ukrao Sevilji Ramosa, Barsa Danija Alvesa, Juve Pjanića od Rome i Igauina od Napolija i da ne nabrajam jos gomilu transfera.... Ne može igrac da se ukrade, hoce u bolji klub i to je to
г

гост

pre 11 meseci

ретко одвратан клуб бајерн, али баш ретко
G

Gost555

pre 11 meseci

Naprotiv, jedan od retkih gotivnih klubova crveno bele boje. Ne kazem da navijam za Bajern, ali su mi drazi nego Psz, Inter ili Real na primer.
r

rea

pre 11 meseci

Ukoliko je istina za Gnabrija, mislim da je to igrač o kog se Bajern jako greši. Momak i zalaganjem i statistikom i igrom apsolutno zaslužuje da bude legitimni član rotacije, jedino kako njegova prodaja ima smisla, jeste da se proda za isti novac koji bi klubu bio potreban za Vlahovića ili Osimena, a sve pod uslovom da je on tražio transfer jer želi da bude starter, a ne igač rotacije, jer pretpostavljam da će Musijala sve više biti taj krilni napadač. Slično je i za Sanea koji doduše ima ozbiljnu ku***lju s vremena na vreme, a toga u Bajernu nema. Gorecka nema šanse da ode, Lajmer nije 20% Gorecke, a obzirom da i Gravenbaha prodaju... Virc im je moranje, da se ne bi ponovo desio Haverc.
A

Apis1917

pre 11 meseci

Sve može da propadne ali Bayern i Real ne.
D

DDF

pre 11 meseci

Bajern najveci germanski projekat,Real najveci sektaski klub na svetu

Bojan Urosevic

pre 11 meseci

Pa Bajern baa moze duze vreme da prolazi tesko dok ne promeni filozofiju da nece da daju plate kao ostali mocni klubovi u evropi ili da ne placaju veliko obestecenje takve igrace mogu samo iz bundes lige da dovode i ti igraci ce im biti dovoljni da osvoje Bundes Ligu ali za Ligu Sampiona tesko.
S

SilvioB.

pre 11 meseci

@Bojan Urosevic Bajern troši više na plate igrača nego Barselona, Mančester Siti ili Mančester Junajted. Za prošlu sezonu na plate su potrošili oko 280 miliona evra. Razlika je u tome što nema velikih razlika u prihodima između igrača. Rezervisti Bajerna zarađuju od 2 do 9 miliona evra. Najveća plata je 22 miliona evra.